Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΠΙΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Οκτωβρίου 2013



Ο δικαστής Gary Tabor του Ανωτάτου Δικαστηρίου κομητειών του Thurston στην Ουάσιγκτον, έχει επιπληχτεί επίσημα από τη Δικαστική Επιτροπή Δεοντολογίας επειδή αρνήθηκε να χοροστατήσει σε γάμους του ίδιου-φύλου. Ο Tabor δήλωσε «φιλοσοφικούς και θρησκευτικούς λόγους» για την άρνησή του.
Ο Tabor είχε συζητήσει την προσωπική δυσφορία του για τους γάμους των ομοφυλόφιλων πέρυσι κατά τη διάρκεια μίας κατ 'ιδίαν συνάντησης με τους δικαστές και το προσωπικό των δικαστηρίων αφότου το κρατικό νομοθετικό σώμα ψήφισε ένα μέτρο που τους επιτρέπει. 
Προφανώς, ένας συμμετέχων στη συνεδρίαση διέρρευσε αργότερα τις παρατηρήσεις του στον Τύπο.
Ο Tabor απάντησε σε δημοσιογράφους ότι η αντίθεσή του στο γάμο ομοφύλων ήταν προσωπική και σχετίζεται με τις θρησκευτικές του απόψεις. θεώρησε οτι για τους δικαστές επιτρέπεται, αλλά δεν υποχρεούται, να χοροστατήσουν στους γάμους, και ότι είχε το δικαίωμα να αρνηθεί γάμους για όσο διάστημα θα μπορούσε να βρει αντικαταστάτη. 
Ωστόσο, η φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την άρνηση του Tabor να χοροστατήσει σε γάμους του ιδίου φύλου τον οδήγησαν να ανακοινώσει ότι ο ίδιος θα αρνηθεί τώρα όλους τους γάμους.

atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger