Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Οκτωβρίου 2013



Μήνες μετά αφότου η κινεζική αστυνομία εισέβαλε σε ένα χριστιανικό βιβλιοπωλείο στην επαρχία Shanxi, κατάσχοντας χιλιάδες βιβλία και τη σύλληψη δύο χριστιανών εργαζομένων, το κατάστημα μηνύει την τοπική αστυνομία για την πώληση των βιβλίων που λένε ότι ήταν σημαντικά στοιχεία σε μια τρέχουσα δικαστική υπόθεση.
Ο Ren Lacheng και ο Li Wenxi, δύο χριστιανοί που εργάζονται σε βιβλιοπωλείο στο Taiyuan, καταδικάστηκαν σε πέντε και δύο έτη φυλάκισης, αφού κρίθηκαν ένοχοι οτι "λειτουργούσαν παράνομα μια επιχείρηση" τον Ιούνιο. Έχουν και οι δύο άσκησει έφεση κατά της ποινής τους.
Οι εργαζόμενοι του βιβλιοπωλείου αργότερα ανακάλυψαν ότι τα βιβλία που φέρουν την επίσημη σφραγίδα τους βρέθηκαν να πωλούνται σε μια τοπική αγορά ως μεταχειρισμένα βιβλία. Το βιβλιοπωλείο κατέληξε να επαναγοράσει συνολικά 226 βιβλία σε μια τοπική αγορά.
Ο Xia Jun, ένας δικηγόρος που εδρεύει στο Πεκίνο και που εκπροσωπεί το βιβλιοπωλείο, δήλωσε ότι η αστυνομία είχε παραβιάσει τους νόμους με την πώληση των Χριστιανικών βιβλίων τα οποία είχαν δηλωθεί "παράνομα". Εάν είχαν αλλάξει τα μυαλά τους και πίστευαν ότι ήταν νόμιμοι, θα έπρεπε να έχουν επιστρέψει τα βιβλία, αντί για την πώλησή τους, υποστήριξε.
Όλα τα βιβλία δημοσιεύθηκαν νόμιμα στην Κίνα, είπε. 
Η Wang Xiaoqing, διευθύντρια στο βιβλιοπωλείο, υπέβαλε μήνυση κατηγορώντας την αστυνομία γαι την πώληση των βιβλίων. Αφότου ένα δικαστήριο αρνήθηκε να υποβάλει την υπόθεση, η Wang υπέβαλε την επιστολή της και πάλι σε ανώτερο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.
«Είναι ενα διεθνές αστείο ότι η αστυνομία πωλεί στοιχεία στο δικαστήριο - τα βιβλία - για τα χρήματα", δήλωσε ο Xia.
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger