Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΡΑΣ RICK JOYNER {ΒΙΝΤΕΟ}Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Οκτωβρίου 2013
Σύμφωνα με τον Πάστορα Rick Joyner, ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Αμερική από την τυραννία είναι με την εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου. 

Ο Πάστορας Joyner κρίνει ότι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αμερική θα αποκαθιστούσε την Αμερική. 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος "Προφητικές προοπτικές για τα τρέχοντα γεγονότα», ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης Rick Joyner υποστήριξε ότι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Αμερική από την τυραννία είναι με στρατιωτικό πραξικόπημα και την εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου.

"Δεν υπάρχει κανένας τρόπος η δημοκρατία μας να μπορέσει να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Δεν μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τη δεύτερη θητεία του Ομπάμα. 

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αισθάνονται ότι δεν μπορούν. Υπάρχουν δυνάμεις που επιδιώκουν να υπονομεύσουν και να καταστρέψουν τη Δημοκρατία"

Δεν γνωρίζω σε ποιά δημοκρατία αναφερεται ο Πάστορας, αλλά με τα λεγόμενα του, η μόνη χούντα που βλέπω εγώ, και που θα μπορούσε να «σώσει» όπως λέει την Αμερική και κατ επέκταση τον κόσμο, είναι η χούντα του Αντιχρίστου. 

Δείτε το βίντεο


atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger