Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

Υπερβολικά άνετος και φυσώντας τον καπνό απο ένα τσιγάρο, ένας υπάλληλος κρεμάει μια λευκή αλεπού από την ουρά της καθώς τη χτυπάει μέχρι θανάτου με ένα ραβδί.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Νοεμβρίου 2013

Η μέθοδος είναι απλή όμως βάναυση, και η σφαγή των ζώων γίνεται στο όνομα της μόδας.

Ορισμένες μεθόδοι περιλαμβάνουν το σπάσιμο του λαιμό τους η βίαο πάτημα πάνω στα κεφάλια τους. Οι ακτιβιστές λένε ότι αυτές είναι οι πιό τυχερές. Οι πιο υπάκουες αλεπούδες που δεν αντιστέκονται δένονται με σχοινί και γδέρνονται ζωντανές για να γλυτώσουν οι σφαγείς χρόνο και ενέργειά.

Αυτοί που ζουν κοντά λένε ότι η δυσωδία του θανάτου διαχέεται στον αέρα, ενώ οι ψυχρές κραυγές φόβου και πόνου που ακούγονται μεγαλώνουν από την νύχτα ως και τη μέρα.

Όταν η γούνα τελικά αφαιρεθεί πάνω από τα κεφάλια των ζώων, τα γυμνά, και ματωμένα σώματά τους πέφτουν πάνω σε ένα σωρό από άλλα που έχουν περάσει πριν από αυτά.

Ωστόσο, ακόμη και όταν αφαιρεθεί το τομάρι τους, μερικά είναι ακόμα ζωντανά, αργοσβήνουν λαχανιασμένα μετά απο ενα χρονικό διάστημα δέκα λεπτών, καθώς αναμένουν το θάνατο, λένε οι ακτιβιστές.

Οι γούνες τους, τότε στέλνονται παντού για να φορεθούν ως καπέλα ή παλτά από φασιονίστες σε όλο τον κόσμο.

Μερικές από τις εικόνες που έχουν αναδειχθεί από τις εκμεταλλεύσεις αυτές είναι πολύ γραφικές για να τις δείτε σε αυτή την ιστοσελίδα.
Οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων ζητούν να αναληφθεί δράση για να σταματήσει αυτή η μαζική σφαγή χιλιάδων αλεπούδων για την παγκόσμια βιομηχανία της μόδας κάθε χρόνο.

Όμως, οι ιδιοκτήτες των αμφιλεγόμενων εκτροφείων αλεπούδων λένε ότι τα περιθώρια κέρδους τους είναι τόσο ελάχιστα ώστε να μην μπορούν να αντέξουν οικονομικά να δώσουν στις αλεπούδες ανόδυνους θανάτους.

Αντίθετα, τα ζώα διατηρούνται σε μικροσκοπικά κλουβιά μέχρι το φθινόπωρο, σέρνονται μέσα στη λάσπη και ξυλοκοπούνται με ρόπαλα ή μπαστούνια για τις συλλογές της χειμερινής μόδας.

Ολες οι δολοφονίες συμβαίνουν μπροστά στα μάτια των ζώων που περίμενουν τη σειρά τους, μανιωδώς προσπαθώντας να ξεφύγουν.
Μόνο λίγα γλιτώνουν για τη συγκομιδή του επόμενου έτους.

Το αγρόκτημα Lanhu, κοντά στην πόλη Xi'an, Jilin, είναι ένα από τα πολλά τέτοια σφαγεία στην αγροτική ενδοχώρα της βορειοανατολικής Κίνας.

Οι ακτιβιστές υποστηρίζουν από τους ντόπιους που δεν εργάζονται στο αγρόκτημα να διαμαρτύρονται ότι οι κραυγές και φωνές, απο τη σφαγή των ζώων είναι ιδιαίτερα οδυνηρές για τα παιδιά.

Τα ζώα που εκτρέφονται, περιλαμβάνουν τη μπλε αλεπού, την κοινή κόκκινη αλεπού και το ρακούν.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger