Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΘΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΘΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έχει προκύψει που δείχνει έναν άνδρα που ξεθάβετε ζωντανός από τον τάφο μετά από μια πενθούσα που άκουσε θορύβους που προέρχονταν κάτω από το έδαφος.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Νοεμβρίου 2013

Η επισκεπτόμενη γυναίκα επίσης σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες βρισκόταν στο νεκροταφείο στο προάστιο της Ferraz de Vasconcelos στο Σάο Πάολο στη Βραζιλία. 

Η τρομαγμένη γυναίκα είπε ότι είδε σκηνές που προέρχονται απο ταινία τρόμου στην οποία ο θαμμένος άνθρωπος κινεί τα χέρια του σε μια προσπάθεια να βγεί από τον τάφο. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομία δεν την πίστεψε όταν κάλεσε για να βοηθήσει, κι έτσι έπρεπε να πείσει το προσωπικό του νεκροταφείου να έρθει και να επιβεβαιώσει το εύρημά της. 

Το σχεδόν-απίστευτο βίντεο δείχνει έναν άνδρα να βρίσκεται κατά το ήμισυ-αναίσθητος στον τάφο που εξακολουθεί να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από το χώμα. 

Το παραϊατρικό προσωπικό προσπαθεί να τραβήξει τον άνθρωπο έξω απο το χώμα για να εκτελέσουν ζωτικής σημασίας επείγουσα θεραπεία. 

Πιστεύεται ότι είχε ριχτεί στον άδειο τάφο, αφού χτυπήθηκε άσχημα σε έναν αγώνα και αφέθηκε στο νεκροταφείο από τους αντιπάλους του. 

Ο ανώνυμος άνθρωπος πλέον αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger