Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ILLUMINATI ΜΗΝΥΜΑ "ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2013" (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ) ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ ΣΙΜΠΣΟΝ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ; {ΒΙΝΤΕΟ}

Βρήκα αυτό το βίντεο Χριστούγεννα 2013 με τους Simpson σήμερα στο Youtube και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. βρήκα αρκετά περίεργα μηνύματα των Illuminati, τα οποία θα επισημάνω εδώ για εσάς. Μετά το τέλος του κειμένου και του βίντεο, θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Νοεμβρίου 2013


Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν τα έξι τέρατα που ανεβαίνουν όλα γύρω από την κουζίνα του, θηρία, ή ρομπότ, αν θέλετε. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της οθόνης στα credits, λέει, «Παραγωγός, The Beast ..." (το θηρίο)

Και υπάρχει το προφανές. Η εφημερίδα αναφέρει ότι "τα Χριστούγεννα Συμβαίνουν", ενώ η φρυγανιέρα, λέει, "Όχι". Ο Όμηρος στη συνέχεια δηλώνει, "Λοιπόν, η τοστιέρα ποτέ δεν είπε ψέματα στο παρελθόν», καθώς γίνεται ζουμ στη λέξη, "Όχι" και οι λέξεις, "Τα Χριστούγεννα Συμβαίνουν," που γράφει στο εξώφυλλο της εφημερίδας στα χέρια του Ομήρου.
Υπάρχει και κάτι άλλο που παρατήρησα κατά την στενή παρακολούθηση του βίντεο, και με πολλές παύσεις. Υπάρχουν 8 σημεία στο ρολόι στον τοίχο στα 0,09 δευτερόλεπτα στο βίντεο. Είτε θέλετε να μετρήσετε τις μικρότερες μονάδες, ή τα πράσινα σημεία, υπάρχουν οκτώ απο το καθένα. Οι Illuminati χρησιμοποιούν τον αριθμό «οκτώ» ως σύμβολο της Νέας τάξης πραγμάτων τους.

Και, φαίνεται η ώρα να είναι 3:55. Το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να βρω σε αυτόν τον αριθμό ήταν τα ακόλουθα, σχετικά με μια μυστηριώδη «Πράκτορα 355» από το Wikipedia :
Πράκτορας 355 ήταν το κωδικό όνομα ενός θηλυκού κατάσκοπου κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης , μέρος της Culper Ring . Η πραγματική της ταυτότητα είναι άγνωστη.
Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα σχετικά με τον αριθμό 355 από την Wikipedia που βρήκα:
Το 355 είναι ένα έτος στο Γρηγοριανό ημερολόγιο.
Το 355 μπορεί επίσης να αναφέρει:
Το έτος 355 π.Χ.
Πράκτορας 355 , μια μυστική πράκτορας κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού επαναστατικού πολέμου.
Πράκτορας 355 (Y: The Last Man) , ένας χαρακτήρας στην κωμική σειρά βιβλίων Y: The Last Man
355 Gabriella , μια κύρια ζώνη αστεροειδών
Ferrari F355 , ενα Ιταλικό σπόρ αυτοκίνητο.
Interstate 355 , μια διαδρομή διοδίων του Σικάγο, Ιλινόις
355η μοίρα μαχητών , μια μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που βασίζεται στην Eielson Air Force Base.
Μήπως θέλουν να μας στείλουν κάποιο μήνυμα; Αν ναι, τι- τι σημαίνουν αυτά τα σημάδια; Θα υπάρξει ένας εμφύλιος πόλεμος πριν από το τέλος του έτους, εντός των ορίων των ΗΠΑ; Θα εκδηλωθεί στρατιωτικός νόμος μέσα στα Χριστούγεννα; Προτίθεται η Ν.Τ.Π να εφαρμόσει μια παγκόσμια κυβέρνηση; Μήπως θα εφαρμοστεί το τέταρτο σενάριο; 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Illluminati έχουν χρησιμοποιήσει τους Simpsons για να στείλουν μηνύματα. 

Δείτε το βίντεο και πείτε μας ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτό;



atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger