Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Η Γαλλία έχει αθώο αίμα στα χέρια της, το οποίο χαρακτηρίζει την σεχταριστική βία μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων που φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (ΚΑΔ).
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Δεκεμβρίου 2013
Μέχρι 500 άτομα φέρεται να έχουν σκοτωθεί κατά την τελευταία εβδομάδα και δεκάδες χιλιάδες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τις θανάσιμες συγκρούσεις.
Το φτωχό κράτος των 4,6 εκατομμυρίων ανθρώπων ήδη υποφέρει από επισιτιστική κρίση, με το ένα τέταρτο του πληθυσμού να λέγεται ότι είναι χωρίς προμήθειες.Τώρα, ο φόβος των θρησκευτικών μαχών προστίθεται στα δεινά αυτής της αφρικανικής χώρας.
Αυτό είναι ακριβώς το είδος του αιματηρού χάους που ορισμένοι αναλυτές προέβλεπαν οτι θα πραγματοποιηθεί - ακριβώς λόγω της απερίσκεπτης στρατιωτικής επέμβασης της Γαλλίας στην πρώην αποικία της Αφρικής.
Η αφήγηση του χάους και η θρησκευτική βία έχει πραγματοποιηθεί από τη Γαλλία τις τελευταίες αρκετές εβδομάδες, και τώρα τραγικά γίνεται πραγματικότητα. Αυτό το χάος παρέχει στη Γαλλία μια βολική κάλυψη για την παρέμβασή της σε αυτή την αφρικανική χώρα που είναι πλούσια σε φυσικούς πόρους.

Με την ίδια έκταση όπως η Γαλλία και με μόνο 7% του πληθυσμού της Γαλλίας, η ΚΑΔ είναι ένας θησαυρός για εκμετάλλευση. Είναι πλούσια σε πετρέλαιο, υδροηλεκτρική ενέργεια, γεωργία, δασοκομία, χρυσό, διαμάντια, χαλκό και άλλα μέταλλα, μεταξύ των οποίων το ουράνιο, το επιλέξιμο καύσιμο  για την πυρηνική ενέργεια. 

Περίπου το 80 τοις εκατό του συνόλου της γαλλικής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προέρχεται από την πυρηνική ενέργεια.


atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger