Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

« Πριν από την πρώτη επίσημη βόμβα που θα προσγειωθεί στα Συριακά εδάφη , η Νέα Παγκόσμια Τάξη σχεδιάζει να εμβολιάσει 2,2 εκατομμύρια παιδιά της Συρίας ηλικίας κάτω των πέντε ετών , σύμφωνα με πληροφορίες για την προστασία κατά της πολιομυελίτιδας.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Δεκεμβρίου 2013
Το συνολικό σχέδιο περιλαμβάνει πλέον όλη τη Μέση Ανατολή , και επιδιώκουν να εμβολιάσουν 23 εκατομμύρια παιδιά κάτω των πέντε ετών .
Αυτό το σχέδιο πήγε τόσο καλά στην Αφρική , την Ινδία και το Πακιστάν που σίγουρα τα κέρδη της Big Pharma πηγαίνουν στη φροντίδα για όλα τα σύνδρομα που αναπτύσσονται - αργότερα , αν όχι αμέσως - και κερδίζουν ένα καθαρό ποσό με την υπόσχεση οτι τα εμβόλια προλαμβάνουν τις ασθένειες ή παρέχουν προστασία από αυτές .
Αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι υπερφορτωμένα με τοξίνες και ποιος ξέρει τι άλλο - για να διακινδυνεύσουν τις παρενέργειες ή το μυστικό σκοπό των σημερινών εμβολίων .
Αλλά από ένα νέο βιβλίο , που έχει συγγραφεί από ένα γιατρό ο οποίος ξεσκόνισε την ιστορία των εμβολίων , μάθαμε οτι τα εμβόλια έχουν στρατιωτικοποιηθεί από το 1 έτος .
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι από τις 26 Νοεμβρίου " 17 παιδιά έχουν παραλύσει από πολιομυελίτιδα στη Συρία .
Η ιατρός Sherri Tenpenny είπε , " Χρειάζονται τροφή , ένδυση , αγάπη και προστασία . Αυτού Αντ ' , λαμβάνουν δόσεις εμβολίων πολιομυελίτιδας με μόνο 17 επιβεβαιωμένα κρούσματα .
Όταν οι ευγονιστές χειρίζοναι το πρόγραμμα εμβολιασμού τους στην Ινδία , 47.500 παιδιά παρέλυσαν το 2011 . Το Πακιστάν ανέστειλε σε παγκόσμιο επίπεδο την αιγίδα του προγράμματος εμβολιασμού μετά απο τον θάνατο παιδιών από τα εμβόλια .
Σε ειδική έκθεση του 2011 , μια έρευνα για την υγεία στο Πακισταν , κατέληξε « ότι τα εμβόλια πολιομυελίτιδας για βρέφη που χρηματοδοτούνται από την Παγκόσμια Συμμαχία εμβολιασμού και ανοσοποίησης προκάλεσαν θάνατο και αναπηρίες στις περιφερειακές χώρες συμπεριλαμβανομένων του Πακιστάν . "
atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger