Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ-ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κάποιοι άνθρωποι όσο κι αν προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια είτε εσκεμμένα είτε απο ημιμάθεια, έρχεται μια μέρα που η αλήθεια βγαίνει στο φώς. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κ. Ευάγγελος Κουτρουμπέλης είναι δημοσιογράφος και πρών Σατανιστής που στο παρελθόν μυήθηκε απο κάποιο μάγο στον εργαστηριακό πνευματισμό, στο δόγμα της υψηλής τελετουρ­γίας, στο σατανισμό πάσης φύσεως, καλούσε δαιμόνια και ερχόταν σε συνεργασία μαζί τους». 

Σήμερα δηλώνει μετανιωμένος δηλώνοντας τη μεταστροφή του στην ορθοδοξία. 

Ομως Κ. Κουτρουμπέλη, μετά την μεταστροφή σας στον Χριστιανισμο (όπως ισχυρίζεστε) θα έπρεπε σε θέματα που δεν κατέχετε λόγω πλήρους άγνοιας, να σιωπείτε και να αφήνετε αυτούς που γνωρίζουν κάτι παραπάνω απο εσάς να αποκαλύψουν την αλήθεια στον κόσμο χωρίς να τους κατηγορείτε ανεξέλεγκτα μόνο και μόνο για να βγάλετε εις πέρας την εκπομπή σας. 

Το ίδιο ισχύει και για εσάς Κ  Σωτηρόπουλε. Είστε ένας αφορισμένος Θεολόγος απο τον πατριάρχη Βαρθολομαίο, όπου δεν έχετε ανακαλέσει ποτέ όλα αυτά που έχετε πεί εναντίον του Δημοσθένη Λιακόπουλου και του Πατέρα Σάββα Αχιλλέως. 

Ο Κ. Σωτηρόπουλος αποκαλέιτε απο πολλούς "Μεγαλοθεολόγος", και απο τον Κ Κουτρουμπέλη ως "Απόστολος Παύλος" ΕΛΕΟΣ!!! 

Ο Κ. Σωτηρόπουλος δεν παραδέχετε τα λάθη του και προτιμά να βάζει τον εγωισμό του πάνω απο την αλήθεια μιλώντας για αιρέσεις και πλάνες, χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει αίρεση και τι πλάνη. Ο ίδιος έχει αποκαλέσει σε συνέντευξη του την Ορθοδοξία ως θρησκεία. Αλλά κ Σωτηρόπουλε μάλλον δεν γνωρίζετε οτι ο Ιησούς Χριστός δεν ίδρυσε ποτέ καμία θρησκεία, και στα Ευαγγέλια δεν αναφέρεται πουθενά ο όρος θρησκεία. 

Αποκαλείτε μάλιστα την παλαιά διαθήκη"θεόπνευστη" και την μετάφραση των "72" ως την καλύτερη μετάφραση.

Απο τα λεγόμενά σας φαίνεται οτι ο πατριάρχης (αν και δεν τρέφω καμία συμπάθεια πρός το πρόσωπό του) έκανε πολύ καλά που σας αφόρισε. κι ας ισχυρίζονται κάποιοι το αντίθετο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που αποκαλύπτει με ντοκουμέντα όλη την αλήθεια που προσπαθούν να στρεβλώσουν οι ημιμαθείς αυτοί τύποι.



atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger