Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ - ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1992 ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Ο Βύρων Πολύδωρας, διετέλεσε Υφυπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και κυβερνητικός εκπρόσωπος την περίοδο 1990 - 1992, η οποία κυβέρνηση τότε Ψήφισε στον ΟΗΕ, και συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο μαζί με 178 αρχηγούς κρατών αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται Ατζέντα 21.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Δεκεμβρίου 2013


Ο κ. Πολύδωρας προβάλλεται απο τα ΜΜΕ ως "επαναστάτης" όταν ο ίδιος καταψήφισε το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων, λέγοντας:


«Τι είδους οικονομική πολιτική είναι αυτή που μου ζητάτε να ψηφίσω - βρήκαμε υποζύγιο που λέγεται λαός και τον πατάμε στο λαιμό; Και η ιστορία μου; Ο πολιτισμός μου; Οι αγώνες μου για τη μεσαία τάξη;».

Γνωρίζατε όμως καλά κ. Πολύδωρα όταν συμμετείχατε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ψηφίζοντας την Ατζέντα 21 τι σημαίνε αυτό για τον ελληνικό λαό;  Οτι δηλαδή, η Ατζέντα 21 όπως έχει ειπωθει δεκάδες φορές απο το μπλόγκ μας Αθέατη γνώση, αναφέρει οτι η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία, ώστε να αποθαρρυνθούν οι έχοντες από το να επενδύσουν σε ακίνητα, αγροτεμάχια και οικόπεδα;

Μάλλον φαίνεται ότι το ξεχάσατε. Και γνωρίζοντας οτι θα βρεθείτε εκτός Ν.Δ είπατε να το παίξετε πατριώτης καταψηφίζοντας απο την βουλή τον φόρο των ακινήτων, διαγράφοντας όμως απο την μνήμη σας τα λάθη του παρελθόντος.

Σε μια άλλη σας δήλωση είπατε οτι:

Τα χωράφια των Ελλήνων δεν είναι φορολογητέα ύλη. Είναι συστατικό ζωής. Του Έλληνα. Και απόδειξη της ιστορικής επιβίωσής του. Είναι όρος και όριον και ορισμός. Του ελεύθερου Έλληνα. Δεν είναι μόνον απλή μνήμη και ανάμνηση. Είναι μνήμα των προγόνων του.

Τώρα πλέον όμως η ζημιά έγινε, και θα έπρεπε να γνωρίζετε οτι η Ατζέντα 21 επιβάλλει οτι η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία, ώστε να αποθαρρυνθούν οι έχοντες από το να επενδύσουν σε ακίνητα, αγροτεμάχια και οικόπεδα

Θα ήμουν ο πρώτος που θα σας έλεγα πατριώτη κ. Πολύδωρα, αν τότε το 1992 αποχωρούσατε απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν αποδεχόσασταν αυτο το εξάμβλωμα που ονομάζεται Ατζέντα 21.



atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger