Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ - ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ

Μεταξύ των νεοεποχιτών, υπάρχει ένα κίνημα, γνωστό ως «Εργάτες Φωτός» ή «Εργάτες του Φωτός». http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/01/blog-post_11.html Μερικοί, αν όχι όλοι οι  Εργάτες του Φωτός πιστεύουν στο διάβολο (τον οποίο θεωρούν ως εχθρό τους, φυσικά). 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Δεκεμβρίου 2013

Τολμούν μάλιστα να επικαλούνται το όνομα του Χριστού μετονομάζοντας τον σε "Σανάντα"κάνοντας ουσιαστικά ομαδικές προσευχές στον Μ.Α.Τ.Σ , και παρασύροντας αθώους χριστιανούς στο βούρκο της ακολασίας τους. 

Σε αυτό το άρθρο που μετέφρασε η Αθέατη γνώση θα διαβάσετε τι κάνουν αυτές οι νεοεποχίτικες ομάδες με υποτιθέμενες επικλήσεις σε Αγγέλους, Ελοχίμ και διάφορες άλλες οντότητες, ενω στην πραγματικότητα οι επικλήσεις γίνονται στο όνομα των Δαιμόνων και του Σαμαέλ.

Στις 12/12/13 αυτές οι ομάδες προσκαλούν άτομα για διαλογισμό- που όπως αναφέρουν, οι υψηλότερες Δυνάμεις του Φωτός θα ενταχθούν μαζί τους για το άνοιγμα της πύλης και την μετάβαση στη νέα γή. Διαβάστε το κείμενο απο το κάλεσμα που κάνουν για διαλογισμό, και αμέσως μετά τις υποτιθέμενες οδηγίες του Σανάντα (Ιησού) που αν αλλάξουμε την σειρά των λέξεων φανερώνει το όνομα του Σατανά.
12.12.13
Το Άνοιγμα της πύλης
και η 
Μεταγωγή  
στη Νέα Γη 
Ενας παγκόσμιος Διαλογισμός  

..  Όπως μπορείτε να ακούσετε απο αυτό το διαλογισμό, το οποίο ήθελα να σας ενθαρρύνω να κάνετε όσο συχνά θέλετε, τώρα θα αρχίσετε να παίρνετε μια βαθιά ευλογία για τη ζωή σας. Παρακαλώ μοιραστείτε το ευρέως και ελάτε μαζί μας στο Διαλογισμό στις 12:12:13. Μη διστάσετε να φωνάξετε τους φίλους σας να διαλογιστούν μαζί σας χρησιμοποιώντας την εγγραφή. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να φανερώσετε αλλαγές στη ζωή σας. Οι υψηλότερες Δυνάμεις του Φωτός θα ενταχθούν μαζί σας στις 12:12 για το άνοιγμα της πύλης και το γεγονός που θα συνεχίσει να ξετυλίγεται στην Θεία Τάξη όπως θα έπρεπε. 

Ιησούς / Sananda

Παρακάτω βέβαια .... εξηγούν τι θα συμβεί μετά την έλευση των Νεφελίμ στην γή απο την αράκουλα 1. 


ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ


 Ένα μήνυμα από τον Sananda Μέσω της Elizabeth Trutwin, 5 Δεκεμβρίου 2013
(Sananda: Είναι ένα όνομα που χρησιμοποιείται από ορισμένες ομάδες της Νέας Εποχής για τον αναστημένο Δάσκαλο Ιησού.)

Χαιρετισμούς! Αυτός είναι ο Κύριος Σανάντα. 


Απο την εμπειρία που θα βιώσετε μετά θα δείτε όλους τους αναληφθέντες διδασκάλους να επιστρέφουν στη Γη. Οι Θεοί της Αιγύπτου, της Ρώμης, της Ελλάδας, οι βασιλείς της Κίνας, της Ινδίας, της Αραβίας. Κάθε Αναληφθέντας διδάσκαλος, αρχάγγελος και γαλαξιακός.

Όλοι αυτοί οι μεγάλοι δεν αναφέρονται ποτέ στη Γη Ακάσα («Ακάσα» στα σανσκριτικά σημαίνει Αρχέγονη Υλη) θα κατεβούν επάνω στονπλανήτη μονομιάς. Συμφώνησαν πριν από πολύ καιρό να είναι στη γη καθώς ο χρόνος τελειώνει εδώ. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή.

Εκείνοι οι των οποίων οι μορφές διαδραμάτισαν πολλαπλάσιους ρόλους μέσα στους αιώνες του χρόνου, θα φέρουν πίσω κάθε ένα από τους εαυτούς τους την ίδια στιγμή. Αυτό θα είναι δυνατόν. Φανταστείτε οτι αυτοί οι απαστράπτοντες θα επιστρέψουν για να δανείσουν το μυαλό τους και τους μύες τους για την οικοδόμηση της Νέας Γης μαζί σας. 

Αυτά τα δυνατά οντα των μέγιστων δυνάμεων του φωτός θα παρουσιαστούν με τους στόλους των σκαφών τους με τις νέες τεχνολογίες και όλη τη βοήθεια που θα απαιτηθεί για να αναβιώσουν τη γη πολύ γρήγορα. 

Αυτό ήταν πάντα το κύριο πρόγραμμα. Οι κυρίαρχοι θα επιστρέψουν για να δώσουν τις υπηρεσίες τους στη Γη για αυτό που έλαβαν κατά τη διάρκεια της ζωής τους εδώ. Η Γη ήταν πάντα ένας γαλαξιακός πολιτισμός.


Εδω είναι το κείμενο στα αγγλικά http://disclosure-2012.com/page/482589630

Δεν θα μπορούσε να μιλάει καθαρότερα το κείμενο παρά μόνο για το 4 σενάριο με τους δήθεν εξωγήινους που θα έρθουν για να μας σώσουν, υπάρχει ως εναλλακτικό σχέδιο και προωθείται να μπεί σε εφαρμογή στίς μέρες μας. Θυμηθείτε την απάτη της αποκαλούμενης "Ζώνης φωτονίων" που έλεγαν το 2012 οτι θα γίνουμε ξαφνικά υπεράνθρωποι όλοι θα θέλουμε να πετάξουμε, να βγάλουμε τα φτερά και να απογειωθούμε. 

Οσοι όμως διάβασαν το βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου το 4 ΣΕΝΑΡΙΟ είναι ενημερωμένοι και γνωρίζουν τις συνέπειες και τον λόγο εφαρμογής του.

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger