Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ-ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ενας καθολικός ιερέας στο αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την αστυνομία μετά από αναφορές για παράνομη κατοχή όπλου.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αιδεσιμότατος Πατέρας λέγεται ότι είναι υπεύθυνος μιας ενορίας στα περίχωρα του Dikenafai. Ο ίδιος φέρεται να απείλησε τα μέλη της ενορίας του βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους με 3 όπλα που πιστεύεται ότι έχει στην κατοχή του, χωρίς άδεια. 

Ως αποτέλεσμα της δράσης του αιδεσιμότατου Πατέρα, πολλοί είναι τώρα που φοβούνται να πάνε στην εκκλησία.

Η δίωξη οικονομικού εγκλήματος συγκέντρωσε αξιόπιστα στοιχεία ότι τα όπλα που βρέθηκαν περιλαμβάνουν μια καραμπίνα, ένα δίκαννο όπλο και ενα εγχώριο πιστόλι που φέρεται ότι ανήκει στον ιερέα και ανακτήθηκε από την επίσημη κατοικία του από πράκτορες της Ειδικής ομάδας ενόπλων ληστειών.


Περιγράφεται ως ένας πολύ αμφιλεγόμενος ιερέας, ο αιδεσιμότατος πατέρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για λίγο, αλλά χορηγήθηκε εγγύηση στην αστυνομία μετά την παρέμβαση κάποιων που ασκούν επιρροή σε θρησκευτικούς και πολιτικούς ηγέτες στην πολιτεία. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η διαμάχη γύρω από τον καθολικό ιερέα προήλθε από μια τραγωδία που συνέβη τον Ιανουάριο του 2010, μετά το θάνατο ενός εξέχοντος κάτοικου της περιοχής.  

Εν τω μεταξύ, η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από την αστυνομία για να εξακριβώσει την προέλευση των όπλων και, ενδεχομένως, τους πραγματικούς σκοπούς που τα χρησιμοποιούσε. 

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger