Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ - ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ;

Η πεποίθηση ότι το χοιρινό αποτοξινώνει τους πνεύμονες ώθησε τους Κορεάτες να καταναλώνουν περισσότερο κρέας υπό το φως των πρόσφατων προβλημάτων ρύπανσης


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Δεκεμβρίου 2013

Οι πωλήσεις του χοιρινού κρέατος έχουν εκτιναχθεί στα ύψη στη Νότια Κορέα, σε μεγάλο βαθμό χάρη σε μια παλιά δεισιδαιμονία που ισχυρίζεται ότι τρώγοντας το κρέας βοηθά το σώμα να ξεφορτωθεί τους ρύπους που λαμβάνονται από την αναπνοή του νέφους.


Τα Homeplus, η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα της Κορέας σε καταστήματα λιανικής πώλησης, ανέφερε ότι οι πωλήσεις σε χοιρινή κοιλιά και πόδια αυξήθηκαν 32 τοις εκατό κατά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου αφού πάνω από 150 τόνοι πωλήθηκαν συνολικά.
Ο λόγος για την ξαφνική δημοτικότητα χοιρινού κρέατος συνδέεται με την αύξηση του νέφους στον αέρα της Νότιας Κορέας, ενα θέμα που η χώρα έχει κληρονομήσει από την ανατολική ηπειρωτική Κίνα.
Σύμφωνα με τον προμηθευτή κρέατος Kang Hyung-sik,  τα ακόρεστα λιπαρά οξέα στο χοιρινό κρέας μπορεί να εκπληρώσουν αποτελεσματικά σωματίδια βαρέων μετάλλων όπως το αρσενικό και ο μόλυβδος, που συσσωρεύονται στους πνεύμονες, μετά την εισπνοή των ρύπων.
Δεν υπάρχει πραγματική επιστημονική απόδειξη που να συνδέει την κατανάλωση χοιρινού κρέατος με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά οι δηλώσεις του Kang είναι ανάλογες με την παραδοσιακή κορεατική πεποίθηση ότι η χοιρινή κοιλιά - που ονομάζεται "samgyeopsal" στα κορεάτικα - είναι μια υγιεινή διατροφή πλούσια σε βιταμίνη Β, που μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη, την αποτοξίνωση των πνευμόνων και να καθαρίσει το δέρμα.

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger