Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΤΙ-GAY ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ»

Η χώρα έχει περάσει τελικά το περιβόητο αντι-gay νομοσχέδιο. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Δεκεμβρίου 2013

Το νομοσχέδιο καθιστά έγκλημα να είσαι ομοφυλόφιλος, «και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας». Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι θα υπάρξει μια διεθνής κατακραυγή, η οποία θα μπορούσε να αναστείλει τη βοήθεια απο κάποιες χώρες προς τη χώρα.

Μένει να δούμε αν ο Πρόεδρος του Museveni θα υπογράψει το νομοσχέδιο σε νόμο.
Το νομοσχέδιο πρότεινε αρχικά τη θανατική ποινή για ορισμένα αδικήματα, όπως αν ένας ανήλικος που συμμετέχει ή ο δράστης ήταν φορείς του ιού HIV, αλλά αυτό έχει αντικατασταθεί με ισόβια στη φυλακή.

Ο βουλευτής πίσω από το νομοσχέδιο, David Bahati, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP: «Αυτό είναι η νίκη για την Ουγκάντα. Χαίρομαι που η Βουλή ψήφισε ενάντια στο κακό." "Επειδή είμαστε θεοφοβούμενος έθνος, εκτιμούμε τη ζωή. Είναι εξαιτίας αυτών των αξιών που τα μέλη του κοινοβουλίου πέρασαν αυτό το νομοσχέδιο, ανεξάρτητα από το τι ο έξω κόσμος σκέφτεται», είπε.

Το νομοσχέδιο απαγορεύει επίσης την προώθηση της ομοφυλοφιλίας.

Υποστηρικτές του νομοσχεδίου λένε ότι είναι αναγκαίο για την προστασία των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών, οι οποίες λένε ότι είναι κάτω από την επίθεση από τις εμπνευσμένες ομάδες τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger