Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ 1,1 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ - ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

Με την πρώτη ευκαιρία, συμφώνησε η Μαύρη με την Λευκή Αδελφότητα στο ότι έχουν κοινό εχθρό, που πρόσφατα μάλιστα τους έκανε πολύ μεγάλες "ζημιές" και έβαλαν νερό στο κρασί τους.

16 Ιανουαρίου 2014

442694296 640Η μεν Λευκή μειώνει τους ρυθμούς προώθησης του νόμου Obama Care, που ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτός από την αμερικανική κοινωνία, η δε Μαύρη, στην χθεσινή ψηφοφορία στο Κογκρέσο για την εσωτερική χρηματοδότηση δεν έφερε εμπόδια στο 1,1 τρις που χρειαζότανε οι κυβέρνηση Ομπάμα για την λειτουργία του αμερικανικού δημοσίου.

Αναμένεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και στην χρηματοδότηση του εξωτερικού χρέους και η καταληκτική ημερομηνία της 7ης Φεβρουαρίου, δεν θα φέρει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ.

Ο νόμος Obama Care δεν είναι αποδεκτός από την Μαύρη Αδελφότητα, διότι απεδείχθη ότι θα μειώσει δραστικά τον πληθυσμό των ΗΠΑ, λόγω των διατάξεων που θα κλείνουν ιατρεία και πολυατρεία, που δεν θα πληρούν τους εξωφρανικούς όρους που τίθενται. 

Ο νόμος αυτός θέλει να κάνει τους πάντες ομήρους του πανίσχυρου σοβιετικού τύπου κράτους, που θέλει να εγκαθιδρύσει στις ΗΠΑ η Λευκή Αδελφότητα.


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger