Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ

Το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, ξεπερνά το βραχίονα του συστήματος κρατικών δημόσιων πανεπιστημίων, και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των άθεων »για να σταματήσει η παράδοση που θέλει να υπάρχει η Αγία Γραφή στα δωμάτια των επισκεπτών στο συνεδριακό κέντρο της πανεπιστημιούπολης.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Ιανουαρίου 2014
Παραπονέθηκε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ένας φιλοξενούμενος που μένει στο Lowell Center για τα ιερά βιβλία. Η Ελευθερία από τη θρησκεία, μια κοσμική ομάδα υπεράσπισης, απέστειλε επιστολή στις αρχές Νοεμβρίου στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, κατηγορώντας ότι οι Γραφές αποτελούν επικύρωση του Χριστιανισμού.
Με την τοποθέτηση της Αγίας Γραφής μέσα στις δημόσιες εγκαταστάσεις, η ομάδα υποστήριξε ότι η θρησκευτική ουδετερότητα εγκαταλειπόταν.
Σε επιστολή απάντηση στο πανεπιστήμιο ο καγκελάριος Ray Cross δεσμεύτηκε να αφαιρέσει την Αγία Γραφή από τα 137 δωμάτια από την 1η Δεκεμβρίου - μια πράξη που οι υπάλληλοι επιβεβαιώσαν οτι  έχει ολοκληρωθεί.
«Εξετάσαμε την ανησυχία που εκφράστηκε για την τοποθέτηση της Αγίας Γραφής στα δωμάτια μας και αποφασίσαμε να την βγάλουμε. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα στο κατάλυμα μας, "είπε ο Bill Mann, διευθυντής του Πανεπιστημίου σε μια δήλωση.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Αγία Γραφή σε ακίνητο δημόσιας ιδιοκτησίας έχει πυροδοτήσει διαμάχη.
atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger