Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ- ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ

Στις 15 Ιανουαρίου 2014 ο κ. John Sanders καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα έφεσης για τη δολοφονία της 12 εβδομάδων κορούλας του, η οποία πέθανε μόλις 24 ημέρες αφότου έλαβε οκτώ εμβολιασμούς σε μια μέρα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Ιανουαρίου 2014

Η Ja'Nayjah Sanders γεννήθηκε ενα υγιές, και φυσιολογικό μωρό και λάμβανε εμβολιασμούς ρουτίνας, μαζί με τη μητέρα της, Marrie, πριν από την έξοδο από το νοσοκομείο. Δύο ημέρες αργότερα, σε ένα τσεκ-απ ρουτίνας, ο γιατρός είπε στην Marrie ότι η κόρη της είχε χάσει μερικά κιλά από τη γέννησή της και της ζήτησε να φέρει πίσω το μωρό την επόμενη μέρα για εξετάσεις.

Ωστόσο, πιστεύοντας ότι η κόρη της ήταν μια χαρά, η Marrie αποφάσισε να αγνοήσει τις συμβουλές του γιατρού και περίμενε μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση της, όταν το μωρό της είχε προγραμματιστεί να λάβει τους εμβολιασμούς ρουτίνας.

Ένα τραγικός τραυματισμός απο τα εμβόλια

Αυτή είναι μια απόφαση της Marrie που τώρα λυπάται πικρά, γιατί λίγο πριν από το ραντεβού της, η υγεία του μωρού άρχισε να επιδεινώνεται, όπου έκανε εμετό συνεχώς. Καθώς η Marrie ανησυχούσε για την κατάσταση της κόρης της, ανέφερε αυτό το περιστατικό στο γιατρό στο ραντεβού του μωρού.

Ωστόσο, ο γιατρός εμφανίστηκε αδιάφορος και είπε ότι το μωρό της μάλλον «έφαγε πάρα πολύ." 

Αντί να πραγματοποιήσει έλεγχο του μωρού σε βάθος, όπως θα περίμενε κανείς, ο γιατρός συνέχισε να αγνοεί τα προειδοποιητικά σημάδια ότι κάτι θα μπορούσε να είναι πολύ λάθος σχετικά με την υγεία του παιδιού, και αντ΄ αυτού εμβολίασε το άρρωστο μωρό με οκτώ εμβόλια που απαριθμήθηκαν στην κάρτα εμβολιασμού της. 

Αυτά ήταν το τριπλό εμβόλιο, το εμβόλιο DTaP Πολιομυελίτιδας, το Ροταϊού για Ηπατίτιδα Β, μηνιγγίτιδα. Και ο εμβολιασμός Hib.

"Απο τη στιγμή που το μωρό ήρθε μετά απο από τα εμβόλια, απλά δεν ήταν το ίδιο πια μωρό. Πριν, ήταν χαρούμενο, ευτυχισμένο μωρό, αλλά μετά, άλλαξε και δεν ήταν τόσο φωτεινό και χαρούμενο όπως ήταν κάποτε. Άρχισε να ουρλιάζει με μια ασυνήθιστη κραυγή, σαν να κραύγαζε από τον πόνο. Μετά τα εμβόλια της, ο πατέρας της αγόρασε το παυσίπονο Tylenol για βρέφη, το οποίο θα της έδινε δύο φορές την ημέρα. "

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, η Marrie αποφάσισε ότι δεν θα ενοχλήσει το γιατρό γιατί της είχε πει ότι τα μωρά συχνά γίνονται καλά μετά από τους εμβολιασμούς.

Αυτό είναι ένας μύθος που λέγεται στις μητέρες σε καθημερινή βάση σχετικά με τους εμβολιασμούς, και κατά τη γνώμη μου, δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Είναι αυτονόητο ότι, αν οι εμβολιασμοί ήταν για καλό και  για την υγεία του παιδιού, δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα υγιές μωρό να ανεβάσει πυρετό, εξανθήματα και σπασμούς.

Λόγω του πρόσφατου χωρισμού με τον σύντροφό της, η Marrie αποφάσισε να επισκεφθεί τον John με την κόρη τους λίγες εβδομάδες αργότερα.

Η Marrie εξηγεί την ιστορία:

"Το βράδυ πριν να πάμε να δούμε τον John, η κόρη μας ήταν πολύ ιδιότροπη και ενεργούσε νευρικά. Την τάισα και πήγε για ύπνο. Ξύπνησα το επόμενο πρωί, και άφησα την κόρη μου με τον John. Μέσα σε μια ώρα αφότου έφυγα, είχα λάβει ένα γραπτό μήνυμα από τον John που έλεγε ότι το μωρό σταματήσει να αναπνέει και ότι ήταν στο νοσοκομείο. 

Του τηλεφώνησα και μου είπε ότι ξύπνησε ουρλιάζοντας, και όταν πήγε στην κουζίνα να της φτιάξει να πιεί κάτι, σταμάτησε να ουρλιάζει, και όταν επέστρεψε, ήταν αδιάφορη.

Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, ήταν αναίσθητη, και μετά από περίπου μια ώρα ήταν ακόμη εκεί, θα έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο όπου είχε αξονική τομογραφία και ο γιατρός μου είπε ότι έμοιαζε σαν να είχε κλονιστεί λόγω της αιμορραγίας στον εγκέφαλό της. 

Τηλεφώνησα  στον John, και τον ρώτησα γιατί είναι έτσι ταραγμένο το μωρό μου, και είπε ότι δεν έκανε κάτι εκείνος.

Ενώ στο νοσοκομείο έπρεπε να έχει επείγουσα χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο και μεταγγίσεις αίματος. Πέθανε στα χέρια μου μετά από 12 ώρες στο νοσοκομείο. "

Η Marrie λέει ότι πιστεύει απόλυτα ότι ο John δεν την είχε ενοχλήσει και ότι η κόρη της αρρώστησε μετά τη λήψη των εμβολιασμών της. 

Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, ο John συνελήφθη αμέσως για τη δολοφονία της 12 εβδομάδων κόρης του.

Από τότε έχει φυλακιστεί για ισόβια χωρίς αναστολή για τον φόνο του.


atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger