Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ 55 ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ

Αυτή την εβδομάδα, τα λείψανα από 55 πτώματα βρέθηκαν σε ανώνυμους τάφους λόγω του πρώην σχολείου της Φλώριδας για τα αγόρια, στην πόλη panhandle Marianna.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
31 Ιανουαρίου 2014

Το αναμορφωτικό σχολείο, που λειτουργούσε από την πολιτεία της Φλόριντα, και το οποίο έκλεισε το 2011, ήταν πασίγνωστο για την κακομεταχείριση των μαθητών του. Το 1968, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Claude Kirk, δήλωσε από το σχολείο, "Κάποιος θα έπρεπε να αναφέρει αυτή τη διεφθαρμένη κατάσταση εδώ και πολύ καιρό." 

Υπάρχουν εδώ και καιρό καταγγελίες για ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια και σεξουαλική κακοποίηση. Φαίνεται τώρα ότι ορισμένοι μαθητές σκοτώθηκαν. 

Ο συνολικός αριθμός των θαμμένων πτωμάτων στο σχολείο δεν έχει καθοριστεί, αλλά ο υπεύθυνος της προσπάθειας εκταφής, η ιατροδικαστής ανθρωπολόγος Erin Kimmerle, έχει πει ότι μπορεί να υπερβαίνει τα εκατό.

Μερικά από τα παιδιά πέθαναν από φυσικό θάνατο, αλλά ο μεγάλος αριθμός των φορέων δείχνει ότι μπορεί να υπήρξαν πολλές δολοφονίες, μια πιθανότητα που ενισχύθηκε από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger