Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ «ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ» ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Υπήρχαν η υπάρχουν οντότητες πάνω στη σελήνη; 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Ιανουαρίου 2014

Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι από μια χαμηλού προϋπολογισμού ταινία επιστημονικής φαντασίας , αλλά είναι στην πραγματικότητα η πιο πρόσφατη θεωρία στο διαδίκτυο μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων εικόνων από τους χάρτες της Google που δείχνουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο στην επιφάνεια του φεγγαριού.

Οι εικόνες εμφανίζονται να παρουσιάζουν ένα τριγωνικό σε σχήμα σφήνας « σκάφος » με μια σειρά από επτά φωτεινές κηλίδες κατά μήκος των άκρεων του.

Ενώ θα μπορούσε απλώς να είναι μια απόκρυφη ανθρώπινη βάση στη σελήνη, πολλές ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα UFO έχουν παρομοιάσει το αντικείμενο με διαστημόπλοιο .

Το δύο όψεων αντικείμενο στην επιφάνεια της σελήνης ανακαλύφθηκε από τον παραφυσικό ερευνητή WowForReel που δημοσίευεσε ένα βίντεο λέγοντας : « Είναι μοναδικό και ασυνήθιστο στην περιοχή » .

Η περιγραφή του βίντεο YouTube προσθέτει: «Μετά πήγα στο Google Moon και κοιτάζοντας αυτό το αντικείμενο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μπορώ να πω ναι, είναι πραγματικά εκεί, δεν το επιννοήθηκα και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι.
«Μέχρι σήμερα, κανένα άλλο χαρακτηριστικό δεν έχει ποτέ ανακαλυφθεί το οποίο να ταιριάζει με αυτό το σχήμα στο φεγγάρι, ή σε οποιοδήποτε άλλο πλανήτη που να παρατηρήθηκε από το δορυφόρο ή το διερευνητική rover.

Δείτε το βίντεο




atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger