Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Ρωμαιοκαθολικός ιερέας συνελήφθη την παρασκευή στις κομητείες του Μοντγκόμερυ να κατηγορείται ότι άρπαξε τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα μέσα στα αποδυτήρια, σύμφωνα με ανακοινωθέν από το Αστυνομικό Τμήμα του Lansdale.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Ιανουαρίου 2014

Η αστυνομία ανέφερε ότι απο μια έρευνα στον 64-χρονο ενοριακό εφημέριο John H. Roebuck, ότι έχει τοποθετηθεί σε διοικητική άδεια από τη θέση του ως τοπικος εφημέριος στη εκκλησία του Αγίου Stanislaus στο Lansdale.

Οι ανακριτές δήλωσαν οτι ένας άνδρας που αναφέρθηκε την 15η Δεκεμβρίου στη σάουνα ΧΑΝΘ φέρεται να επέκτεινε το χέρι του για να πει αντίο στον άλλο άνδρα καθώς οι δυο τους ήταν στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου σε σύντομο χρονικό διάστημα αργότερα.

Όταν ο άνθρωπος κούνησε το χέρι του ιερέα, ο ιερέας φέρεται να χρησιμοποίησε το άλλο του χέρι για να αρπάξει τα γεννητικά όργανα του άνδρα .

Το θύμα ανέφερε το περιστατικό στο προσωπικό της σάουνας, όμως ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση του συμβάντος , σύμφωνα με τις αρχές .

Ένας δικαστής έθεσε την εγγύηση του σε 50.000 δολάρια. Ο ιερέας οφείλει να παρευρεθεί στο δικαστήριο την Πέμπτη για μια προκαταρκτική ακρόαση.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger