Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!: ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (?) - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ... ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Με κάποιο θαύμα , αυτό το ζευγάρι , που προσδιορίζεται ως Βίλμα Νασκιμέντο και ο εγγονός της , Τζόαο , κατάφεραν να σωθούν από αυτό το απίστευτο ατύχημα , που συνέβη στο κέντρο της πόλης Ανάπολη.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Ιανουαρίου 2014

Ένα μικρό αγόρι με τη γιαγιά του στη Βραζιλία σώθηκαν από μια τρομακτική συντριβή που φάνηκε να στέλνει ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο απο τροχαίο πάνω από το κεφάλι του μικρού αγοριού .

Το σοκαριστικό βίντεο από τη Βραζιλία δείχνει την στιγμή που ενα αγόρι απο τη Βραζιλία με τη γιαγιά του πατήθηκε στην κυριολεξία από ένα αυτοκίνητο, ενώ περπατούσαν μαζί, ανέφερε το περιστατικό την Τρίτη η τηλεόραση της Βραζιλίας .

Απίστευτο ! Το αγόρι σηκώνεται σχεδόν αμέσως και τρέχει για να βοηθήσει τη γιαγιά του.

Το αγόρι δεν είχε χτυπήσει, ενώ η γιαγιά του υπέστη μόνο μικρές πληγές στα πόδια της . 

Μετά από περίπου μια ημέρα βγήκε από το νοσοκομείο.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να αποφασίσουν οι ίδιοι αν το εν λόγω τέκνο είναι ένα φυσιολογικό ή κάποιο αλλόκοτο παιδί με ιδιαίτερες δυνατότητες στο DNA του που το καθιστά άτρωτο.

Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί ίσως καταλήξετε εσείς σε κάποια άλλη εξήγηση για αυτό το παιδί από τη Βραζιλία με τη γιαγιά του - που κυριολεκτικά όπως θα δείτε κι εσείς, τους θερίζει ένα αυτοκίνητο, που φαίνεται καθαρά ότι ισοπεδώνει το κεφάλι και τον αυχένα του παιδιού περνώντας από πάνω του. 

Αντ αυτού όμως, το αγόρι σηκώνεται και τρέχει να σταθεί πάνω από τη γιαγιά του.


Κάτι περίεργο συμβαίνει εδω ....

Δείτε το βίντεο

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger