Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ: «ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ... » {ΒΙΝΤΕΟ}

«Τίποτα δεν λέει ενα "Χρόνια Πολλά "σε ένα 9-χρονο αγόρι που έχει γενέθλια, όταν οι μπάτσοι πυροβολούν και σκοτώνουν ενα οικογενειακό κατοικίδιο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Φεβρουαρίου 2014

Το Σάββατο, η αστυνομία στο Αϊντάχο ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για ενα «κοπάδι απο σκυλιά που έτρεχαν".

Δύο Τσιουάουα και δύο μεγαλύτερα σκυλιά είχαν ξαμοληθεί όταν ο αξιωματικός έφθασε στο σημείο. Ο αξιωματικός αναφέρει ότι τα σκυλιά ήταν επιθετικά, αλλά η καταγραφή απο την κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου δείχνει ότι η επιθετικότητα φαίνεται να έχει αρχίσει με τον αστυνομικό, ο οποίος φώναζε στα σκυλιά και τα κλωτσούσε, απο τη στιγμή που ο ίδιος άνοιξε την πόρτα του οχήματος.

Ο Rick Clubb δήλωσε τη Δευτέρα ότι το ένατο πάρτι γενεθλίων του γιου του ήταν σε προετοιμασία μέχρι περίπου τις 17:30 όταν ήρθε ο ανώτερος υπάλληλος Τάρεκ Χασάνι στην Jacklyne Circle σχετικά με τις καταγγελίες για κοπάδι σκυλιών που τρέχουν.

Πυροβόλησε το 7-χρονο μαύρο λαμπραντόρ, δήλωσε ο Clubb, αν και δεν είχε δείξει επιθετική συμπεριφορά. Ο Clubb δήλωσε ότι πάσχει απο τη νόσο του Πάρκινσον, και ο σκύλος του ήταν εκπαιδευμένο ζώο για την υπηρεσία του. «Δεν έπρεπε να βγάλει το 45αρι του και να πυροβολήσει το σκυλί μου», είπε ο Clubb. «Ήταν ακριβώς έξω από το υπνοδωμάτιο του γιου μου. 

Ο αρχηγός της αστυνομίας Τιμ Reeves υπερασπίστηκε τον αστυνομικό, λέγοντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή και έπρεπε να πυροβολήσει το σκυλί που είχε επιθετική στάση.

Αυτό το βίντεο είναι τρομακτικό. Τι νομίζετε; Ήταν δικαιολογημένος ο αστυνόμος Χασάνι, ή τα σκυλιά έκαναν τη δουλειά τους και προστάτευαν την οικογένεια στο σπίτι από έναν επιθετικό εισβολέα;

Δείτε το βίντεο


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger