Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΑΜΕΣΩΣ

Ένας ανώτατος στρατιωτικός διοικητής των ΗΠΑ διέταξε κρυφά την καταστροφή οποιωνδήποτε φωτογραφιών της σορού του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν λίγες ημέρες μετά τον υποτιθέμενο θάνατό του, αποκαλύπτει ένα νέο έγγραφο.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Φεβρουαρίου 2014

Ο Διοικητής της αμερικανικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων ναύαρχος Ουίλιαμ Μάκ Ράβεν είπε στους αξιωματικούς του 11 ημέρες μετά τη δολοφονία να καταστρέψουν οποιεσδήποτε φωτογραφίες ή να τις επιστρέψουν στη CIA, σύμφωνα με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθη από τη συντηρητική νομική Δικαστική ομάδα ανέφερε τη Δευτέρα.το Associated Press.

Ο Δικαστικός πρόεδρος Tom Fitton είπε ότι το e-mail "είναι μια καπνισμένη κάνη, που αποκαλύπτει την περιφρόνηση για το κράτος δικαίου και το δικαίωμα του αμερικανικού λαού να γνωρίζει."

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν στις 2 του Μαΐου του 2011 ότι ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν.

Μια σειρά από αναφορές των μέσων ενημέρωσης έδειξαν αργότερα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κινείται προς την απόκρυψη αρχείων σχετικά με την εικαζόμενη επιδρομή του στρατού των ΗΠΑ για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η έλλειψη διαφάνειας για το θάνατο του Μπιν Λάντεν έχει δημιουργήσει περαιτέρω αμφιβολίες σχετικά με την ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger