Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ

Η αστική καλλιέργεια απολαμβάνει μια πολυπόθητη αναγέννηση στις μέρες μας, με πολλούς κατοίκους της πόλης να στρέφονται προς την οικιακή κηπουρική, την αγορά  ενός αστικού θερμοκηπίου για να καλλιεργήσουν προϊόντα , ή ακόμα να φτιάξουν τη δική τους μικρο-κτηνοτροφία
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Μαρτίου 2014
Ενώ η νομιμότητα των εν λόγω δραστηριοτήτων εξαρτάται από τους τοπικούς κανονισμούς, όσοι είναι σε θέση να το πράξουν συχνά χρησιμοποιούν κάποιο είδος κοτετσιού, είτε πρόκειται για ενα στύλ μόνιμης εκτροφής "κινητά κοτέτσια» ή εκλεπτυσμένα, εξωφρενικά ακριβά είδη .
Επίσκέπτοντας μια ιστοσελίδα , είδα ενα κοτέτσι για αστικά κοτόπουλα  από το Δανό σχεδιαστή ταξιδιώτη-Anker Bak που προσεγγίζεται ως ένα παζλ "φτιάχτο μόνος σου" που μπορεί να κατασκευαστεί με μια χούφτα βίδες, ροδέλες και σύρματα σε λιγότερο από δύο ώρες. 
Η ιδέα είναι να έχουμε μια δομή για ένα κοτόπουλο που μπορεί να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι της πόλης, όπου το κοτόπουλο μπορεί να ζήσει παρέχοντας παράλληλα σε μια οικογένεια φρέσκα αυγά, και ατελείωτες ώρες αλληλεπίδρασης με ένα κοτόπουλο.













Αυτό το κοτέτσι έχει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που ο καθένας θα ήθελε για ένα κοτόπουλο: μια φωλιά, θέσεις στη φωλιά, ένα κεντρικό σωλήνα για την τροφή, ένα μπολ με νερό και μια περιοχή όπου το κοτόπουλο θα μπορεί να κάνει μπάνιο στην άμμο (ένα από τα ουσιώδη στην ενστικτώδη συμπεριφορά τους).

























Ωστόσο, ένα σημαντικό θέμα με το κοτέτσι είναι ότι φαίνεται μικρό για ένα κοτόπουλο - με το μοντέλο κοτόπουλου που φαίνεται στις φωτογραφίες να δείχνει όχι μεγαλύτερο από ένα κλουβί.  Εκτός αν υπάρχουν κάποιες φυλές κοτόπουλων μινιατούρες, αυτό το κοτέτσι κραυγάζει "κλειστοφοβικό κοτόπουλο." 

Από τη σκοπιά μιας κότας, φαίνεται ότι οι περιοριστικές διαστάσεις θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα να ανυψωθούν με γρύλλο επάνω αρκετά, για να προσαρμοστεί στα περισσότερα αστικά μπαλκόνια.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger