Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟ 2013 {ΒΙΝΤΕΟ}

Ενω συνεχίζεται η αναζήτηση για τη χαμένη Μαλαισιανή Αεροπορική πτήση MH370, την Κυριακή 9 Μάρτη, 2014 το πρωί, ο Προφήτης TB Joshua μιίλησε σχετικά με την απουσία της Μαλαισιανής πτήσης MH370:

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Μαρτίου 2014

«Το σχετικό αεροπλάνο βρίσκεται βαθιά μέσα στη θάλασσα. Μερικά από τα υλικά του θα φανούν στην επιφάνεια της θάλασσας ανά πάσα στιγμή από τώρα. Ας αναπαυθούν οι ψυχές τους εν ειρήνη. Προσευχόμαστε ο Κύριος να δώσει στις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα τη δύναμη να αντέξουν την απώλεια. Η προσευχή και η αγάπη μας θα είναι πάντα μαζί τους, στο έθνος της Μαλαισίας και σε άλλες χώρες που είχαν επιβάτες σε αυτή την πτήση. " 

 Ο Νιγηριανός προφήτης, TB Joshua, φέρεται να έχει προειδοποιήσει το 2013 ότι «ενα μεγάλο αεροσκάφος, που θα μεταφέρει πάνω από 200 άτομα θα αναπτύξει κάποια βλάβη σε μια ασιατική χώρα» και οι άνθρωποι τώρα εικάζουν ότι μιλούσε για την εξαφάνιση της Μαλαισιανής πτήσης MH370.

Ένα βίντεο από το YouTube συνδέει την πρόβλεψη του Joshua. Στην πρόβλεψη λέει το περιστατικό με την προβλεπόμενη πτήση θα προκληθεί από την "ανυπομονησία" για την αντιμετώπιση ενός ελλατώματος στο αεροπλάνο.

«Πρέπει να προσευχόμαστε, αυτή είναι μια ασιατική χώρα», δήλωσε ο Joshua στην πορεία προς την πρόβλεψή του στο βίντεο.

"Δεν θα αναφέρω καμία χώρα, αλλά ο Θεός μου έδειξε τη χώρα. Βλέπω ένα πολύ μεγάλο μπαλόνι. Ποια είναι η αιτία για αυτό; Ήταν έτοιμο ακριβώς να απογειωθεί και το ελάττωμα άρχισε.

"Αν ο Θεός μου δώσει τη χάρη θα αποστείλω επιστολή προς την πρεσβεία της χώρας. Ελέγξτε τις αεροπορικές εταιρείες της χώρας σας», προειδοποίησε σε χειροκροτήματα.

"Αλλά πρόκειται να είναι τεράστιο. Σχεδόν 200 άτομα στο εσωτερικό του. Αυτό που συνέβη εδώ είναι το ελάττωμα της ανυπομονησίας επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσουν προτού να απογειωθούν αλλά είναι ανίκανοι,» είπε.

Η Πτήση MH370 απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και έκτοτε έχει εξαφανιστεί το οποίο έχει αφήσει τους ερευνητές, και τους εμπειρογνώμονες της αεροπορίας και τις αρχές σε πολλές χώρες σε άγνοια για να εξηγήσουν τι συνέβη. Υπήρχαν 239 άτομα επί του σκάφους. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι δεν έχει λάβει κανένα μήνυμα κινδύνου ή σήμα έκτακτης ανάγκης από την πτήση MH370 προτού να εξαφανιστεί «από το ραντάρ.»

Δείτε το βίντεο

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger