Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ»

Γιατί το Βατικανό ψάχνει για εξωγήινη ζωή;  Μήπως εκεί στην Καθολική ιεραρχία γνωρίζουν κάτι για την εξωγήινη ζωή που εμείς οι υπόλοιποι έχουμε άγνοια;  Γιατί η μεγαλύτερη θρησκευτική οργάνωση στον πλανήτη ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια ψάχνοντας «τον αδελφό εξωγήινο»;
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Μαρτίου 2014
Μα φυσικά για να προωθήσουν το τέταρτο σενάριο σε περίπτωση που εφαρμοστεί, και να μας παρουσιάσουν τους Νεφελίμ ως καλούς εξωγήινους. 
Κανονικά, μια διάσκεψη που συγκεντρώνει αρκετές εκατοντάδες επιστήμονες δεν πρόκειται να κάνει την είδηση στους  τίτλους των ειδήσεων
Αυτό που κάνει αυτό το ένα διαφορετικό είναι η εμπλοκή του Βατικανού. Στις αρχές αυτού του μήνα, το Παρατηρητήριο του Βατικανού συγχρηματοδότησε ένα μεγάλο συνέδριο για την εξωγήινη ζωή, που συγκέντρωσε 200 από τους κορυφαίους αστροβιολόγους στον κόσμο.
 Ένας από τους διοργανωτές ανέφεραν ότι ένας από τους στόχους της διάσκεψης ήταν να καταλάβουμε «πώς μπορούμε να βρούμε τη ζωή ανάμεσα στα αστέρια μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες ".
Σίγουρα δεν θα ήταν ασυνήθιστο για μια ομάδα αστρονόμων και αστροβιολόγων να συζητήσουν μαζί τέτοια πράγματα. Αλλά γιατί το Βατικανό βασανίζεται με εμμονή γι αυτά τα πράγματα; 
Υπάρχουν κάποιοι υψηλού προφίλ αστρονόμοι του Βατικανού, που φαίνονται αρκετά σίγουροι ότι  "κάτι" υπάρχει εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, κάποιος έχει δηλώσει ότι μόλις τους αποκαλύψουμε, μπορεί να «πεταχτούν».

Παρακινημένοι από την ραγδαία αύξηση του αριθμού των γνωστών στο μέγεθος της Γης πλανητών, την αυξανόμενη ποικιλία των ακραίων συνθηκών στις οποίες η ζωή στη Γη μπορεί να συνεχιστεί, και την πρόοδο προς μια τεχνολογία που θα επιτρέψει τελικά την αναζήτηση της ζωής σε εξωπλανήτες, το Παρατηρητήριο του Βατικανού και το Παρατηρητήριο Steward ανακοίνωσαν ένα μεγάλο συνέδριο με τίτλο:  "Αναζήτηση της ζωής πέρα από το ηλιακό σύστημα".

Ο στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή τη διεπιστημονική κοινότητα που απαιτείται για την αντιμετώπιση αυτής της πολύπλευρης πρόκλησης.
Τα τελευταία χρόνια, το Βατικανό έχει πάρει πραγματικά μια ηγετική θέση στην έρευνα για εξωγήινη ζωή.  Ο σημερινός επικεφαλής του Παρατηρητηρίου του Βατικανού, Χοσέ γκάμπριελ φούνες, δεν πιστεύει ότι υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην πίστη του και την αναζήτησή του για ζωή πέρα από αυτόν τον κόσμο ...
Ο Χοσέ γκάμπριελ φούνες, ένας ιερέας της Αργεντινής των Ιησουιτών αστρονόμος, και σημερινός διευθυντής του Παρατηρητηρίου του Βατικανού αναφέρει ότι δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της πίστης στο Θεό και στη δυνατότητα των εξωγήινων πολιτισμών ίσως πιο εξελιγμένων από τον άνθρωπο.
"Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει αυτή η δυνατότητα», δήλωσε ο αιδεσιμότατος Χοσέ γκάμπριελ φούνες, σημερινός διευθυντής του Παρατηρητηρίου του Βατικανού και επιστημονικός σύμβουλος του Πάπα Βενέδικτου XVI, αναφερόμενος στη ζωή σε άλλους πλανήτες.

Στην πραγματικότητα,  ο Φόυνες ακούγεται αρκετά αισιόδοξος  για τη δυνατότητα εξεύρεσης των "αδελφών εξωγήινων" κάποια μέρα ...

Ερωτηθείς αν αναφερόταν σε όντα παρόμοια με τους ανθρώπους ή ακόμη και πιό εξελιγμένα από τον άνθρωπο, είπε: «Σίγουρα, σε ένα σύμπαν τόσο μεγάλο δεν μπορείς να αποκλείσεις αυτή την υπόθεση."

"Ακριβώς όπως υπάρχει μια πολλαπλότητα πλασμάτων πάνω στη γη, μπορεί να υπάρχουν και άλλα όντα, ακόμη και έξυπνα, που δημιουργήθηκαν από τον Θεό. Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την πίστη μας, επειδή δεν μπορούμε να βάλουμε όρια στη δημιουργική ελευθερία του Θεού.  Γιατί να μην μπορούμε να μιλάμε για έναν «εξωγήινο αδελφό μας»;  Θα ήταν ενα ακόμη μέρος της δημιουργίας. "

Ο Φούνες, ο οποίος διευθύνει το παρατηρητήριο, το οποίο βασίζεται στα νότια της Ρώμης και στην Αριζόνα, είπε για το ενδεχόμενο ότι η ανθρώπινη φυλή θα μπορούσε πραγματικά να είναι τα «χαμένα πρόβατα» του σύμπαντος. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα όντα " που παρέμειναν σε πλήρη φιλία με τον δημιουργό τους », είπε.
Στην πραγματικά ο Φούνες προτείνει ότι όταν αντιμετωπίσουμε τα εξωγήινα οντα, μπορεί να μην είχαν περιέλθει στην αμαρτία όπως η ανθρωπότητα έχει.

Η ουσία του τέταρτου σεναρίου είναι να κάνει τους ανθρώπους "θεούς" Θεούς ορκισμένους όμως, κατά του Τριαδικού τους Πατέρα. Για περισσότερες λεπτομέρεις ζητείστε τον τόμο 32 της σειράς του Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας: ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger