Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 7 ΕΤΩΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΕΣ

Οι πολυάσχολοι γονείς στέλνουν όλο και περισσότερο τα παιδιά τους στο δημοτικό σχολείο με τις πάνες παρά την ασήμαντη εκπαίδευση που χρειάζεται, αποκάλυψε μια έρευνα σοκ σήμερα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Απριλίου 2014


Τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία. Μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τα αποχωρίσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους.

Αυτά τα λόγια είχε πεί κάποτε ο Νικ Ροκφέλερ, εξηγώντας το σχέδιο τους για το πως ξεκίνησε το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών, όπου έπεισαν τις γυναίκες να έχουν ίσα δικαιώματα  στην εργασία και  στο να πληρώνονται το ίδιο με τους άνδρες με σκοπό να τις φορολογήσουν, και να αναγκάσουν τη γυναίκα μάνα να στέλνει το παιδί της από μωρό σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπου εκεί θα εκπαιδεύουν το παιδί της σύμφωνα με τα πρότυπα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ενα σχέδιο που προωθήθηκε παγκοσμίως από τα ΜΜΕ. Οπότε, το θεωρώ επακόλουθο αυτό που συμβαίνει σήμερα στα παιδιά.

Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν ένας στους 10 διευθυντές γνώριζαν παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και επτά που φορούσαν πάνα στο σχολείο κατά το παρελθόν έτος.

Οι ειδικοί λένε ότι οι γονείς είναι πολύ απασχολημένοι για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα.

Η Anne-Marie Middletone, η οποία προχωράει ενα πρόγραμμα σε ένα σχολείο του Κεντ για να βοηθήσει τους μαθητές να πηγαίνουν τουαλέτα, δήλωσε: "Βλέπουμε περισσότερα παιδιά με πάνες. Και διαπιστώνουμε ότι περισσότερα παιδιά έχουν επιπλέον ένα πρόβλημα υγείας μέχρι το σχολείο.

Λέει ότι κάποιοι γονείς είναι επίσης πολύ απασχολημένοι για να διδάξουν τα παιδιά τους κι άλλες βασικές δεξιότητες, όπως πώς να χρησιμοποιήσουν ένα μαχαίρι κι ένα πιρούνι ή ακόμα και να κρατήσουν ένα πινέλο.

Αρκετά άτομα όπως το 4% των στελεχών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι γνωρίζουν παιδιά 11 χρονών που είχαν έρθει στο σχολείο με τις πάνες.

Η Δασκάλα Janet Marsh, του Ντόβερ, είπε ότι ήξερε παιδιά 14 ή 15 ετών με θέματα εκπαίδευσης στην τουαλέτα.

Οσο για την έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα Εκπαιδευτικής Έρευνας για το Sky News, είπε ότι: «Είναι μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

«Υπάρχουν παιδιά που λείπουν το 25% της εκπαίδευσής τους επειδή τα παίρνουν έξω για να αλλαχτούν.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger