Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΤΕΨΥΞΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΜΙΑ 80-ΧΡΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΗ

Μια 80χρονη αμερικανή γυναίκα ήταν παγωμένη ζωντανή στο νεκροτομείο και προσπαθούσε να βγει από τη σακούλα μεταφοράς πτωμάτων αφού είχε κηρυχθεί πρόωρα νεκρή.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 01:00

Παρά το γεγονός ότι ένας κατώτερος δικαστής απέρριψε μια αγωγή από την οικογένεια της Maria de Jesus Arroy εναντίον του νοσοκομείου το Μάιο του 2012, ένα εφετείο αποφάνθηκε αυτή την εβδομάδα ότι οι συγγενείς θα μπορούσαν να ακολουθήσουν μια νέα αίτηση μετά τα συγκλονιστικά στοιχεία που έχουν ανακαλυφθεί.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ειπώθηκε ότι ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα σε ενα σάκο νεκροτομείου με μισάνοιχτο το φερμουάρ, με τη μύτη της σπασμένη και το πρόσωπό της όλο μελανιασμένο, όταν τα λείψανά της μεταφέρθηκαν από τους υπαλλήλους στο νεκροτομείο του νοσοκομείου για την κηδεία στο σπίτι.

Οι συγγενείς του θύματος, οι οποίοι είχαν δει το πρόσωπό της Arroyo χωρίς τραυματισμούς αμέσως μετά που πέθανε, ισχυρίστηκαν ότι το πτώμα της είχε υποστεί κακομεταχείριση από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου στο νεκροτομείο.

Ωστόσο, η υπόθεση πήρε νέα τροπή καθώς ένας παθολόγος ισχυρίστηκε ότι τελικά ανέκτησε τις αισθήσεις της και «έβλαψε το πρόσωπό της δεδομένου ότι αγωνίστηκε ανεπιτυχώς να ξεφύγει από τον κατεψυγμένο τάφο της».

Το Νοσοκομείο White Memorial στο Λος Άντζελες που αντιμετωπίζει κατηγορίες για αμέλεια και αδικαιολόγητο θάνατο, αρνείται τους ισχυρισμούς.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger