Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΤΖΕΝΤΑ 21 - Η ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ: Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 10 ΩΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΡΕΦΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ

Ο στομφώδης αρχιεπιθεωρητής των σχολείων Σέρ Μάικλ Γουίλσάου στην Βρετανία, συνέστησε ότι τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να αρχίζουν το σχολείο από δύο ετών.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 01:40

Στα δύο τους έτη, πολλά παιδιά δεν έχει τελειώσει ακόμη η οδοντοφυΐα τους, πολλά δεν είναι εκπαιδευμένα να πηγαίνουν μόνα τους τουαλέτα και τα περισσότερα εξακολουθούν να κοιμούνται σε ορισμένο βαθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Το να προτείνουν ότι τα μωρά θα πρέπει να εγγραφούν στο σχολείο είναι το πιο γελοίο πράγμα που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά από την άποψη της Βρετανικής κυβέρνησης είναι απολύτως λογικό.

Προτείνουν ότι περισσότερα σχολεία πρέπει να ανοίξουν για ενα ευέλικτο ωράριο και ότι τελικά όλα τα παιδιά πρέπει να φοιτούν στο σχολείο για δέκα ώρες την ημέρα με ελάχιστο τις πέντε ημέρες την εβδομάδα.

θέλουν τα παιδιά να πάνε στο σχολείο για τουλάχιστον 50 ώρες την εβδομάδα.
Παίρνοντας τα παιδιά στο «σύστημα» από τα δύο τους χρόνια θα εξασφαλίσουν ότι θα είναι καλά προετοιμασμένα για μια ζωή κυβερνητικής δουλείας. Επανειλημμένα ακούμε πράγματα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, τα οποία είναι μια μορφή πλύσης εγκεφάλου.

Να τους μάθουν με τον τρόπο τους για την "Βιώσιμη ανάπτυξη", που ουσιαστικά καταστρέφει την ελευθερία, και δημιουργεί την τυραννία. Οι αρχές της Βιώσιμης ανάπτυξης προορίζονται να καθιερώσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, και την επερχόμενη βασιλεία του Αντιχρίστου.

Ο στόχος των δημόσιων σχολείων δεν είναι να εκπαιδεύσουν τα παιδιά, αλλά να τα κατηχήσουν. Να προωθήσουν τη μαρξιστική / Κομμουνιστική προπαγάνδα, τη λατρεία για τη γη, και την αντιχριστιανική προκατάληψη.

«Το δεκέμβριο του 2013, έγινε μια στοχευμένη προπαγάνδα πρός τα παιδιά που παρουσίασε η Greenpeace, ως μέρος της επίθεσης τους" Σώστε το σπίτι του Αϊ-Βασίλη ", φρόντισαν να τρομοκρατήσουν τα μικρά παιδιά σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μειώσουν τα μικρά ίχνη άνθρακα του οικολογικού αποτυπώματος τους.

Αυτα λοιπόν θέλουν να μάθουν στα παιδιά μας, ακόμη και από την κοιλιά της μάνας τους αν ήταν δυνατόν.


Οπως είπε και ο Ροκφέλερ, "τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία. Μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τα αποχωρίσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους."


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger