Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΔ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Η Χρυσή αυγή προσπαθεί να μην χάσει τη δημοσκοπική θέση που κατέχει στα μάτια των ψηφοφόρων της και διαλυθεί, ενώ η ΝΔ θέλει να κρατήσει μέν τη Χρυσή αυγή ως κόμμα στη βουλή αλλά όχι με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που έχει τώρα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 01:00

Το σίγουρο έιναι ότι το σύστημα χρειάζεται την Χρυσή αυγή για να εξισορροπεί τα πολιτικά δρώμενα κρατώντας τον αγανακτισμένο κόσμο σε πλήρη αδράνεια. Απο τότε που σταμάτησαν τα καλέσματα μέσο φέισμπουκ στο Σύνταγμα από τους δήθεν αγανακτισμένους, προώθησε το σύστημα τη Χρυσή αυγή με βασικό συνεργάτη τα ΜΜΕ και τις στημένες δημοσκοπήσεις για να μπεί στη βουλή. 

Ετσι οι αγανακτισμένοι εκτονώνονται ψηφίζοντας ενα κόμμα από αντίδραση νομίζοντας ότι τιμωρούν δήθεν με αυτό τον τρόπο το σύστημα.

Το σημερινό βίντεο που αποκάλυψε η Χρυσή αυγή με την συνομιλία Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Μπαλτάκου, δεν μπορεί παρά να είναι στημένο και από τις δύο πλευρες. Ο Μπαλτάκος διατηρεί έναν πολυετή δεσμό φιλίας με τον Σαμαρά, και θα ήταν εντελώς παράλογο να μιλάει με αυτό τον τρόπο και να λέει αυτά που λέει μπροστά στον Κασιδιάρη. Οπότε υπάρχει μόνο μια εκδοχή για το όλο σκηνικό. 

Πιθανόν ο Μπαλτάκος απογοητεύτηκε για κάποιο λόγο (που δεν γνωρίζουμε) από τον Σαμαρά, και εκείνος αποφάσισε να τον τιμωρήσει με αυτό τον τρόπο. Δεν ήταν και γενικά πολύ σύμφωνος ο Μπαλτάκος με την πολιτική Σαμαρά τελευταία, και ιδιαίτερα με την δίωξη της Χρυσής αυγής ... Ε, δεν ήθελε και πολύ να φτάσουμε στο σημερινό συμβάν.

Το κάθε κόμμα έχει τα κρυφά του χαρτιά και περιμένει την κατάλληλη χρονική στιγμή πότε θα τα αποκαλύψει. Μετά τις διαγραφές των βουλευτών της Χρυσής αυγής, και για να αποφευχθεί η σύλληψη των βουλευτών τους, η κίνηση ήταν αναμενόμενη από μέρους τους προκειμένου να κρατήσουν το κόμμα και να ανεβάσουν τα ποσοστά τους.

Ο ένας κυνηγάει να φάει τον άλλον για μια καρέκλα στο φαγοπότι της πολιτικής.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger