Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΦΗΣΕ ΕΓΚΥΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ...

Ο πάστορας μιας δημοφιλούς Εκκλησίας της Πεντηκοστής στην Νιγηρία, που απλά χαρακτηρίζεται ως Πάστορας Σάμ, τράπηκε σε φυγή αφότου άφησε έγκυο μια γυναίκα και την κόρη της.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 01:30



Σύμφωνα με την ηγεσία, ο πάστορας φέρεται να άφησε έγκυο την 45-χρονη μητέρα και την 14-χρονη κόρη της, υπό το πρόσχημα της διεξαγωγής προσευχών για να διώξει τα κακά πνεύματα που τους μάχονταν.

Τα στοιχεία αναφέρουν ότι η γυναίκα και η κόρη ήταν κάτω από κακά ξόρκια από τη στιγμή που ο σύζυγός της πέθανε από ανεξήγητα προβλήματα στο στομάχι και οι πρεσβύτεροι της κοινότητας Illah όπου ζουν, είχαν συμβουλευθεί μάγους οι οποίοι κατηγόρησαν τη γυναίκα και την έφηβη κόρη της ότι αυτές έβαλαν το χέρι τους για το θάνατο.

Το δίδυμο λέγεται ότι πήγε στον πάστορα γύρω στον Δεκέμβριο του 2013 και τους είχε υποσχεθεί να αντιστρέψει κάθε δαιμονική επίθεση στη ζωή τους,  αυτές είχαν συμβουλευθεί τον πάστορα μέχρι την περασμένη εβδομάδα, μέχρι που οι δύο έφυγαν άρρωστες και ελήφθησαν σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Asaba από τους γείτονές τους, όπου οι γιατροί, μετά από ελέγχους επιβεβαίωσαν ότι ήταν και οι δύο έγκυες, ενω αυτές υποστήριξαν ότι ο πάστορας είναι υπεύθυνος.

Πηγές λένε, ότι όταν ξέσπασε η είδηση ​​της εγκυμοσύνης, ο πάστορας που μυρίστηκε το πρόβλημα, έφυγε πρός άγνωστο προορισμό αφήνοντας την εκκλησία του.

Επιβεβαιώνοντας το περιστατικό, μια μεγαλύτερη αδελφή της εγκύου, η Elizabeth Agu είπε, «προσπαθήσαμε να βρούμε τον πάστορα που ισχυρίζονται ότι είναι υπεύθυνος, μέσω της γραμμής GSM, αλλά ήταν απενεργοποιημένο και η τύχη του είναι άγνωστη.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger