Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ

Ο Πάπας Francis κάνει έκκληση για «παγκόσμια ηθική κινητοποίηση" κατά τη διάρκεια συνάντησης του με ανώτερους αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Μαίου 2014

Μια τέτοια κινητοποίηση, είπε, θα ωθούσε τα τεχνικά προγράμματα για τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και την ανάπτυξη περαιτέρω με την προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, «αδελφότητα και αλληλεγγύη».

«Ένα σημαντικό μέρος της ανθρωπότητας δεν μοιράζεται τα οφέλη της προόδου και στην πραγματικότητα, υποβιβάζεται σε ενα καθεστώς πολιτών δεύτερης κατηγορίας", δήλωσε ο Πάπας κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Βατικανό με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπάν Κι Μούν και Στελέχη Επιτροπής του ΟΗΕ για τον Συντονισμό.

Το διοικητικό συμβούλιο περιλαμβάνει τους διευθυντές των 29 εξειδικευμένων οργανισμών και υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών. Το Βατικανό και οι καθολικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται στενά με πολλές από αυτές, όπως το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης.

Οι άνθρωποι πρέπει επίσης να αναγνωρίσουν ότι τα πνευματικά, διανοητικά και τα υλικά αγαθά »που η πρόνοια του Θεού έχει τοποθετήσει στα χέρια μας» είναι γραφτό να μοιραστούν, μεταξύ άλλων μέσω της φιλανθρωπικής ενίσχυσης και «της νόμιμης ανακατανομής των οικονομικών οφελών από το κράτος.»

__________________________

Δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι αυτό, αλλά όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο "Μητρική Εταιρεία (Mother co.)" και που έχουμε αναφέρει από το μπλόγκ Αθέατη γνώση, καταλαβαίνουν τι ακριβώς παίζεται πίσω από αυτή την κίνηση του Σατανιστή Πάπα Φράνσις και του ΟΗΕ, και το πόσο δικαιώνεται ο συγγραφέας του βιβλίου Δημοσθένης Λιακόπουλος για τα επερχόμενα γεγονότα, αφού το παρακάτω κείμενο που σας παραθέτω είναι ενα απόσπασμα από τον συγκεκριμένο τόμο. Μπορεί να είμαστε ένα βήμα πρίν από αυτα που θα διαβάσετε, αλλά σε κάθε περίπτωση οι αναφορές των καταστάσεων και τα λόγια του Πάπα που έχω υπογραμμισμένα συμφωνούν απόλυτα με αυτά που είναι γραμμένα στο βιβλίο.
__________________________

ΤΟΜΟΣ 27 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ MOTHER CO. ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, σε έκτακτή συνεδρίαση, θα εξουσιοδοτήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων να αναλάβει την παραγωγή και διανομή τροφίμων σε όλον τον πλανήτη. 

Κάθε έθνος, επαρχία, κράτος, πόλη και χωριό θα διαθέτει Συμβούλιο Τροφίμων. Αυτο θα αποτελείται από μια μικρή ομάδα μεσαζόντων που θα επιλέγεται από τις αρχές ως νομίμως και ηθικώς υπεύθυνη για την κατανομή, την αποθήκευση και την διανομή των τροφίμων. Αυτή θα είναι και η στιγμή που ενω όλοι πανικόβλητοι θα προσπαθούν με σπασμωδικές ενέργειες να επιβιώσουν, η Μητρική Εταιρεία θα αναλάβει τον έλεγχο και την διακυβέρνηση του πλανήτη. Αυτά τα συμβούλια τροφίμων, που ουσιαστικά θα αποτελούνται από υπαλλήλους της Μητρικής Εταιρείας, θα εκδώσουν διάταγμα που θα ορίζει πως μόνο οι πολίτες με το σήμα η το όνομα η τον αριθμό του ονόματος του παγκόσμιου ηγέτη θα έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα και άλλα καθημερινά και απαραίτητα προιόντα.

Αυτός ο νόμος θα εδραιωθεί και θα δημοσιευτεί στο όνομα της ομοιομορφίας και της δικαιοσύνης (σκληρό σταλινικό μέτρο), ώστε να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να μοιράζονται τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα αγαθά και να τους αποτρέψουν από τη μαζική συλλογή και αποθήκευσή τους.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger