Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Οι Κινέζοι αγοραστές και οι επιχειρήσεις αρχίζουν να εισρέουν στο Motor City "Ντιτρόιτ"- (Μια εικονική πόλη-φάντασμα), και ο κυβερνήτης του Μίτσιγκαν είναι πολύ ενθαρρυντικός σε αυτό. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Μαίου 2014

Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ζήτησε επίσημα από την κυβέρνηση Ομπάμα 50.000 ειδικές ομοσπονδιακές θεωρήσεις μετανάστευσης για να ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τη μετανάστευση από την Κίνα.

Έτσι το Ντιτρόιτ θα είναι η πρώτη μεγάλη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα εξουσιάζεται από την Κίνα. 

Μήπως η Αμερική και όλος ο πλανήτης δεν χρωστάει τα πάντα στις Κινεζικές τράπεζες;

Μια φορά κι έναν καιρό, το Ντιτρόιτ ήταν η μεγαλύτερη πόλη παραγωγής στην ιστορία του κόσμου και είχε το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα σε όλη τη χώρα.

Αλλά τώρα είναι ενα σάπιο πτωχευμένο κολαστήριο που βρίσκεται σε απελπιστική ανάγκη από ένα σωτήρα, και ο Κυβερνήτης του Μίτσιγκαν Rick Snyder φαίνεται να είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι η Κίνα θα είναι ο σωτήρας.

Μα ποιός άλλος θα μπορούσε να ήταν; Τα πράγματα είναι απλά! Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ χρωστάει τα πάντα στις κινεζικές τράπεζες που ελέγχονται από την Λευκή Αδελφότητα, και τώρα φαίνεται πλέον ποιός είναι το αφεντικό.

Οι Κινέζοι έχουν αρχίσει ήδη να αποκτούν τα περιουσιακά στοιχεία της χρεωκοπημένης Αμερικής που χρωστάει τα πάντα στους Κινέζους.

Το παιχνίδι έχει ως εξής: Οι ελεγχόμενες τράπεζες της Κίνας από την Λευκή Αδελφότητα δανείζουν στις Αμερικανικές και κατ επέκταση στην παγκόσμια τράπεζα που με τη σειρά τους δανείζουν τους Ευρωπαίους του βορρά και αυτοί μετά στους Ευρωπαίους του νότου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger