Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Σε πολλές προφητείες της ορθοδοξίας εκτός από τα γεγονότα τα οποία αναφέρονται , εμφανίζεται και ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει και θα μπορούσαμε να πούμε πως ήδη παίζει έναν μεγάλο ρόλο στο τι ζούμε αυτήν την στιγμή στον κόσμο αλλά και αναφορικά με το τι θα ζήσουμε.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Μαίου 2014

Το άρθρο περιέχει σημαντικά στοιχεία από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, και από προσωπική έρευνα του Δημήτρη Παπαδούδη.

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον λεγόμενο Αντίχριστο.

Ποίος είναι όμως αυτός και τι προβλέπεται να κάνει στην περίοδο που θα βασιλεύσει πάνω στην Γη ;

Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ο αντίχριστος , θα είναι λοιπόν άνθρωπος ο οποίος θα δαιμονιστεί με το πνεύμα του ίδιου του Διαβόλου και ουσιαστικά θα είναι ο ενσαρκωμένος διάβολος πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.

Δημιουργήθηκε σε υποθαλάσσιο εργαστήριο με τέτοια μέθοδο ώστε ακόμα και όταν ολοκληρώθηκε , μεγάλωσε σε ηλικία 33 ετών μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Μέσα του περιέχει Dna από το γένος των Νεφελίμ του Κρόνου αλλά και από το Εβραικό γένος του Δαν από την ανθρώπινη του πλευρά.

Σκοπός είναι να εμφανιστεί όταν ο κόσμος θα έχει βυθιστεί στην απόλυτη απελπισία αλλά και στο χάος και όλοι θα είναι τόσο απογοητευμένοι που θα περιμένουν εναγωνίως κάποιον άνθρωπο να τους σώσει κι έτσι θα εμφανίστει αυτός ο σωτήρας της ανθρωπότητας εξασφαλίζοντας καλή ζωή το δυνατόν και γενικά όλα τα καλά σε όλους.

Πρωτού όμως γίνει αυτό θα πρέπει να έχει χτιστεί ο τρίτος ναός του Σολωμόντα ώστε εκεί να οριστεί ως παγκόσμιος βασιλέας κατά την διάρκεια του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Στο παρελθόν περί το 1790 μ.Χ. λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στον κόσμο και βλέποντας ο Διάβολος πως όλα του τα σχέδια πηγαίναν από το καλό στο καλύτερο , αποφάσισε βιαστικά καθώς δεν ήταν ο ορισμένος καιρός να τον παρουσιάσει τότε στον κόσμο ώστε να εφαρμόσει το σχέδιο για παγκόσμια κυβέρνηση κάτω από την ηγεσία του υιού του όπως ονομάζει τον Αντίχριστο.

Αυτό όμως δεν επετράπη  τουλάχιστον για τότε και ο Αντίχριστος της εποχής εκείνης σκοτώθηκε στην Χαβάη από τον Πολέμαρχο του Θεού.

Όπως και να έχει το σχέδιο της Λευκής Αδελφότητας για να φέρει τον κόσμο στα δικά της μέτρα προχώρησε γοργά και τελείωνε το 2000 με σκοπό να φέρουν τον Αντίχριστο στο δικό μας 2005 ( το ημερολόγιο κανονικά πάει 5 χρόνια πιο μπροστά απ ότι πρέπει ) , αλλά δεν κατέστη δυνατό αυτό καθώς εμποδίστηκαν από την Μαύρη Αδελφότητα και τον Βλαδίμηρο Πούτιν που τους χάλασε τα σχέδια.

Το 2001 με την επίθεση στους δίδυμους πύργους με το αίμα όσων ήταν μέσα , σφραγίστηκε η απόφαση μάλιστα για το ποιός θα είναι ο τωρινός Αντίχριστος καθώς όλα ήταν σχεδόν έτοιμα.

Ο κόσμος μας έζησε από τότε πάρα πολλά γεγονότα και ο διάβολος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φέρει τον υιό του ,  αναγκάστηκε να ενώσει τις αντιμαχομένες Αδελφότητες σε μια συγκυβέρνηση , ώστε να έχει λιγότερα προβλήματα όπως νόμιζε .

Στις 4 μαίου του 2012 ο Αντίχριστος λοιπόν βγήκε στο προσκήνιο έστω και ανεπίσημα και έζησε ανάμεσα μας για αρκετούς μήνες ώσπου καθώς τα σχέδια του Σαμαέλ είχαν έρθει ακόμα μια φορά σε αδιέξοδο αποσύρθηκε.


Μέσα στο 2013 στην υποτιθέμενη κηδεία του Νέλσον Μαντέλα εμφανίστηκε ξανά  σε ένα δείπνο όλων των ηγετών του κόσμου και το περιστατικό αυτό έχει ως εξής:


Οταν συγκέντρωσαν τους ηγέτες που ήθελαν, εμφανίστηκε εκεί το σκυλολόι όλο το οποίο κάνει το μεγάλο κουμάντο με το πολύ το χρήμα, όπως: Ρότσίλντ, Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, μεγιστάνες, και τον Μπίλ Γκέιτς, που πρωταγωνιστεί με τα χρήματα που προσφέρει για τα εμβόλια στην Αφρική. 

Ολοι αυτοί λοιπόν, περίπου 20 άτομα στην τελετή η οποία ήταν στημένη σε ημικύκλιο, υπήρχε μια μικρή σκηνή με μια κουρτίνα στην κυριολεξία. Οι άλλοι καθόντουσαν αμφιθεατρικά, και μπροστά τους καθότανε οι πολλοί μεγάλοι "προσκυνητάδες" (ηγέτες, πρόεδροι κτλ..). Πήγαν εκεί λοιπόν οι μεγάλοι ηγέτες, και μπροστά καθότανε τα αφεντικά τους, αυτοί που ρίχνουν το χρήμα.

Στο κέντρο, όπως είπαμε υπήρχε μια μικρή σκηνή λίγο υπερυψωμένη, και μια κουρτίνα.  Τραβούν την κουρτίνα, βγαίνει ένας και λέει: Θέλουμε για πρώτη φορά στην ζωή σας να ζήσετε μια πολύ μεγάλη στιγμή. θέλουμε να σας παρουσιάσουμε εκείνον ο οποίος θα είναι ο "Αναγεννητής του πλανήτη".

Οι άλλοι, την έχουν ψιλιαστεί την δουλεία, είδαν να σηκώνονται τα αφεντικά τους (οι Ροκφέλερ και Σια ) σηκώθηκαν αναγκαστικά κι αυτοί. Αφού σηκώθηκαν κι αυτοί, παραμερίζει την κουρτίνα κάποιος νεαρός κύριος, βγαίνει έξω, και αμέσως εκείνοι που ημικυκλικά ήταν γύρω απο αυτή την σκηνή, σκύβουν και τον προσκυνούν. Οι άλλοι εν τω μεταξύ μένουν ακίνητοι. 

Οι προσκυνητάδες των αφεντικών έμειναν ακίνητοι που τον προσκύνησαν τα αφεντικά τους. Αυτός τους έκανε το νεύμα με το χέρι λέγοντας "Καθίστε". Οπότε κάθοντε όλοι. Εκεί έλαβε χώρα μια ομιλία σχετικά σύντομη αλλά πάρα μα πάρα πολύ περιεκτική απο τον Αντίχριστο, η οποία ομιλία ούτε λίγο ούτε πολύ, έλεγε ότι όλα τα σχέδια του ΟΗΕ που αφορούν Ατζέντα 21, κοινές διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της γής, προώθηση τους ενός κέντρου εξουσίας, προώθηση της θέλησης των λαών να δουλεύουν για μια μεγάλη και σίγουρη εταιρεία.

Τους τα εξήγησε λοιπόν όλα αυτά (ο Αντίχριστος) και μπήκαν πολύ καλά στο μυαλό τους. Το ψαρωτικό ήταν, οτι είδαν οι προσκυνητάδες τα αφεντικά να προσκυνούν αυτόν τον νεαρό ο οποίος βγήκε απο την κουρτίνα, και είναι υπαρκτός. 

Βέβαια τον μετέφεραν ξανά στο εργαστηρίο στο οποίο δημιουργήθηκε καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμοι και αυτή τη στιγμή περιμένουν το πως θα εξελιχθούν τα σχεδιά τους ώστε να προχωρήσουν στο να ορίσουν το βδέλυγμα της ανομίας , ως τον αρχηγό του κόσμου δίνοντας ψεύτικη ειρήνη και απατηλές υποσχέσεις , προσφέροντας το λεγόμενο χάραγμά του σε όλους. Όποιος φυσικά το δεχτεί αρνείται με την θέλησή του τον Θεό και το τέλος του είναι γραμμένο ήδη.

Οσον αφορά το εξαφανισμένο αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών , σύμφωνα με πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου, δεν μπορεί να το βρει κανείς για τον εξής λόγο:

Στο αεροπλάνο μέσα μεταφερόταν ο Αντίχριστος.

Καθώς όμως οι δυνάμεις του κακού δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό γι αυτούς αποτέλεσμα της πλήρους αποστασίας , στάλθηκε ο Πολέμαρχος του Θεού και έκλεψε το αεροπλάνο με σκοπό να μεταφέρει τον Αντίχριστο σε ένα μέρος ώστε να τον κρατά και να τον επιστρέψει όταν ο καιρός είναι κατάλληλος.

1. Μετέφεραν στο αεροπλάνο τον Αντίχριστο.

2. Το πήρε ο Πολέμαρχος.

3. Δεν έχουν σώμα για να φέρουν τον Αντίχριστο καθώς η αποστασία και τα γεγονότα δεν έχουν ολοκληρωθεί .

4. Ο Πολέμαρχος κρατά το σώμα του μελλοντικού Αντίχριστου μέχρι νεοτέρας.

5. Μιλάμε για το αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε και κανείς δεν μπορεί να το βρεί.

6. Ο Πολέμαρχος του Θεού συστάθηκε εις Όλον , ενήργησε και μόλις τελείωσε την δουλειά του ξαναχωρίστηκε.

7. Οι Νεφελίμ και οι δαίμονες θέλουν να πιέσουν ακόμα πιο γρήγορα και βιαστικά γενικά όλα τα πράγματα ώστε το ταχύτερο δυνατόν να έρθει η πλήρης ανομία και αποστασία στον κόσμο.

8. Τώρα αρχίζουν όλα ουσιαστικά.


9. Ο Αντίχριστος είναι κρυμμένος κάπου από τον Πολέμαρχο.

_____________________________________________

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστέψει απ αυτά ό,τι επιθυμεί αλλά εγώ θεωρώ λογικό να δώσω μερικές από τις πηγές που υπάρχουν σχετικά με αυτόν ώστε να δουν όλοι ότι και ο Αντίχριστος υπάρχει και σύντομα όπως φαίνεται θα αποτελέσει τον τύραννο της ανθρωπότητας , με βοηθούς ανθρώπους , δαίμονες και τους Νεφελίμ , πρίν και μετά την έξοδο των τελευταίων από τα Τάρταρα.

Πρώτη πηγή αποτελεί η Καινή Διαθήκη και τα λόγια του Χριστού σχετικά με αυτόν.

Κατά Ματθαίον κεφάλαιο 24.

4 καὶ ἀποκριθεὶς ὁ ᾿Ιησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· βλέπετε μή τις ὑμᾶς πλανήσῃ. 


5 πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι.  

6 μελλήσετε δὲ ἀκούειν πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων· ὁρᾶτε μὴ θροεῖσθε· δεῖ γὰρ πάντα γενέσθαι, ἀλλ᾿ οὔπω ἐστὶ τὸ τέλος.

  7 ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους·  

8 πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων.

  9 τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου.  

10 καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους.  

11 καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς,  12 καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν.  13 ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται.

  14 καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσι τοῖς ἔθνεσι, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος. 


15 ῞Οταν οὖν ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως τὸ ρηθὲν διὰ Δανιὴλ τοῦ προφήτου ἑστὼς ἐν τόπῳ ἁγίῳ ὁ ἀναγινώσκων νοείτω  

16 τότε οἱ ἐν τῇ ᾿Ιουδαίᾳ φευγέτωσαν ἐπὶ τὰ ὄρη,  17 ὁ ἐπὶ τοῦ δώματος μὴ καταβαινέτω ἆραι τὰ ἐκ τῆς οἰκίας αὐτοῦ,  18 καὶ ὁ ἐν τῷ ἀγρῷ μὴ ἐπιστρεψάτω ὀπίσω ἆραι τὰ ἱμάτια αὐτοῦ.

  19 οὐαὶ δὲ ταῖς ἐν γαστρὶ ἐχούσαις καὶ ταῖς θηλαζούσαις ἐν ἐκείναις ταῖς ἡμέραις.  

20 προσεύχεσθε δὲ ἵνα μὴ γένηται ἡ φυγὴ ὑμῶν χειμῶνος μηδὲ σαββάτῳ.

  21 ἔσται γὰρ τότε θλῖψις μεγάλη, οἵα οὐ γέγονεν ἀπ᾿ ἀρχῆς κόσμου ἕως τοῦ νῦν οὐδ᾿ οὐ μὴ γένηται.  22 καὶ εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· διὰ δὲ τοὺς ἐκλεκτοὺς κολοβωθήσονται αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι. 

 23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·

  24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς.  

25 ᾿Ιδοὺ προείρηκα ὑμῖν.  26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε·  27 ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου·  28 ὅπου γὰρ ἐὰν ᾖ τὸ πτῶμα, ἐκεῖ συναχθήσονται οἱ ἀετοί. 

29 Εὐθέως δὲ μετὰ τὴν θλῖψιν τῶν ἡμερῶν ἐκείνων ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες πεσοῦνται ἀπὸ τοῦ οὐρανοῦ, καὶ αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται.

Μετάφραση:

Τότε αποκρίθηκε ο Ιησούς και τους είπε: «Προσέχετε μη σας πλανήσει κανείς.  5 Γιατί πολλοί θα έρθουν με το όνομά μου, λέγοντας: “Εγώ είμαι ο Χριστός”, και πολλούς θα πλανήσουν.  6 Θα μέλλετε, λοιπόν, να ακούτε πολέμους και φήμες πολέμων. Κοιτάτε, μη θορυβείστε. γιατί πρέπει να γίνουν, αλλά ακόμα δεν είναι το τέλος.  7 Γιατί θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας, και θα γίνουν πείνες και σεισμοί κατά τόπους.  8 Αλλά όλα αυτά είναι αρχή ωδίνων.  9 Τότε θα σας παραδώσουν σε θλίψη και θα σας σκοτώσουν, και θα είστε μισούμενοι από όλα τα έθνη για το όνομά μου.  10 Και τότε θα σκανδαλιστούν πολλοί, και θα προδώσουν ο ένας τον άλλο, και θα μισήσουν ο ένας τον άλλο.  11 Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα εγερθούν και θα πλανήσουν πολλούς.  12 Και επειδή θα πληθυνθεί η ανομία, θα ψυχραθεί η αγάπη των πολλών.  13 Αλλά εκείνος που θα υπομείνει ως το τέλος, αυτός θα σωθεί.  14 Και θα κηρυχτεί αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας σε όλη την οικουμένη για μαρτυρία σε όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το τέλος». ( Αυτά τα γεγονότα ουσιαστικά τα ζούμε στις μέρες μας).


15 «Όταν λοιπόν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως ( τον Αντίχριστο), που ειπώθηκε μέσω του Δανιήλ του προφήτη, να έχει σταθεί σε τόπο άγιο ( στα Ιεροσόλυμα στον τρίτο ναό )  ο αναγνώστης ας εννοήσει –  16 τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φεύγουν στα όρη,  17 όποιος είναι πάνω στο δώμα ας μην κατεβεί, για να πάρει τα πράγματα από την οικία του.  

18 Και όποιος είναι στον αγρό ας μην επιστρέψει πίσω, για να πάρει το πανωφόρι του.  19 Αλίμονο όμως σε όσες έχουν παιδιά στην κοιλιά και σε όσες θηλάζουν εκείνες τις ημέρες. 

 20 Προσεύχεστε μάλιστα να μη γίνει η φυγή σας το χειμώνα μήτε το Σάββατο. 

 21 Γιατί θα γίνει τότε θλίψη μεγάλη, τέτοια που δεν έχει γίνει από την αρχή του κόσμου ως τώρα, ούτε θα γίνει ξανά. 

 22 Και αν δε συντομεύονταν οι ημέρες εκείνες, δε θα σωζόταν καμιά σάρκα. Για τους εκλεκτούς, όμως, θα συντομευτούν οι ημέρες εκείνες. ( ο Θεός για εμάς ώστε να αντέξουμε θα κάνει τις μέρες τότε να περνάνε πάρα πολύ γρήγορα)  23 Τότε, αν κάποιος σας πει: “Ιδού, εδώ ο Χριστός” ή “εδώ”, μην το πιστέψετε. 

 24 Γιατί θα εγερθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δώσουν σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, αν είναι δυνατό, και τους εκλεκτούς.  25 Ιδού, σας τα έχω προειπεί.  

26 Αν λοιπόν σας πουν: “Ιδού, στην έρημο είναι”, μην εξέλθετε. “Ιδού, στα απόμερα δωμάτια”, μην το πιστέψετε.  27 Γιατί όπως ακριβώς η αστραπή εξέρχεται από τα ανατολικά και φαίνεται ως τα δυτικά, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.  28 Όπου είναι το πτώμα, εκεί θα συναχτούν οι αετοί». 

29 «Και αμέσως μετά τη θλίψη των ημερών εκείνων ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δε θα δώσει το φεγγοβόλημά της ( Αναφορά στο λεγόμενο φλάς του ήλιου), και οι αστέρες θα πέσουν από τον ουρανό και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν. 


Δεύτερη πηγή βρίσκουμε στον Άγιο Ιππόλυτο Πάπα Ρώμης:

Τότε, εκείνοι οί Χριστιανοί πού δεν θα έχουν πάρει το χάραγμα του Αντίχριστου , θα διώκονται συνεχώς και με μένος, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν τρόπο επιβίωσης, αφού και τα ίδια τα στοιχεία της φύσεως θα έχουν αλλοιωθεί…

Και τότε οι έχοντες το σφράγισμα του Αντίχριστου (χάραγμα το οποίο θα τους επέτρεπε να έχουν δικαίωμα αγοραπωλησίας και όχι μόνο ) θα μετανιώσουν
πικρά για την επιλογή τους αυτή.

Άνθρωποι θα πεθαίνουν από την πείνα και τις αρρώστιες στους δρόμους και τις πλατείες. Και εάν δε συντόμευε ο Άγιος Τριαδικός Θεός εκείνες τις ημέρες της κακίας, δεν θα έμενε κανείς πού να μη πρόδιδε την πίστη του.

“Και τι μιλώ για ανθρώπους μόνο, μιά πού και αυτά τα στοιχεία της φύσεως θα απαρνηθούν την φυσική τους κατάσταση…

Τότε, θα συμβαίνουν συχνά σεισμοί σε κάθε πολιτεία, λοιμώδεις ασθένειες και επιδημίες σε κάθε χώρα, κεραυνοί ασυνήθιστοι και φοβερές αστραπές, ενώ σπίτια και αγροί θά κατακαίονται…

Θα συμβαίνουν ακόμη φοβερές καταιγίδες ανέμων, οι οποίες θα διαταράσσουν χωρίς όρια την ξηρά και την θάλασσα, ακαρπίες της γής, σάλος καί βουητό από τη θάλασσα και σάλος αφόρητος από την απώλεια χιλιάδων ψυχών ανθρώπων….

Θα βλέπουμε σημαδιακές μεταβολές στον ήλιο και στη σελήνη, εκτροπές αστέρων από τη θέση τους, συγκρούσεις εθνών και πολέμους, καταστρεπτικούς ανέμους, βολίδες χαλάζης επί του προσώπου της γής,
χειμώνες άτακτοι και ασυνήθιστοι (από μεγάλη κλιματική αλλαγή), παγετοί μεγάλοι, καύσωνες ανυπόφοροι, κεραυνοί αιφνίδιοι, και εμπρησμοί αδόκητοι και μη αναμενόμενοι… 

Θα υπάρχει δε ένας γενικός θρήνος και οδυρμός επί όλης της γης, χωρίς καμία και από πουθενά παρηγοριά…» 

Αγίου Ιππολύτου, P.G. 10, 912 B – ΒΕΠΕΣ 6, 278
———————
« Την εποχή εκείνη όσοι άνθρωποι λάβουν τη σφραγίδα του Αντιχρίστου και δεν θα βρίσκουν τροφές ούτε νερό, θα προσέρχονται προς αυτόν και με οδυνηρά (πονεμένη) φωνή θα του λένε: «Δώσε μας λοιπόν να φάμε και να πιούμε (όπως μας έταζες), γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι από την πείνα και από κάθε ανάγκη, διέταξε τον ουρανό να μας δώσει νερό, και διώξε τα ανθρωποφάγα θηρία πού μας κατατρώγουν ( ανθρωποφάγα θηρία που δηλαδή όντα που τρώνε ανθρώπους δεν είναι παρά οι Νεφελίμ)…»

Τότε ο Αντίχριστος θα απαντήσει εμπαίζοντας αυτούς και με πολλή απανθρωπιά και θα τους λέει :

«Ο ουρανός δεν θέλει να δώσει βροχή. Η γη πάλι δεν βλαστάνει τα φυτά της, από που να σας δώσω εγώ τροφές;»

Τότε, αφού ακούσουν τα λόγια του δόλιου τούτου οι άθλιοι, θα καταλάβουν ότι αυτός είναι ο ίδιος ο πονηρός διάβολος (και ότι δεν είναι Θεός όπως νόμιζαν), και θα θρηνήσουν με πόνο, θα κλάψουν πολύ και θα κτυπήσουν
το πρόσωπό τους με τα χέρια τους, και θα εκριζώσουν τα μαλλιά τους και με τα νύχια τους θα ξεσκίζουν τα μάγουλά τους λέγοντας ο ένας προς τον άλλον :

«Ώ, της συμφοράς μας! Ώ του φοβερού πράγματος, Ώ της δόλιας συναλλαγής πού κάναμε με τον Αντίχριστο  και πήραμε το χάραγμά του, Ώ, της φοβερής πτώσεώς μας. Πώς πλανηθήκαμε από τον πλάνο; Πώς προσφερθήκαμε (ψυχή και σώματι) σ΄ αυτόν;

Πώς συλληφθήκαμε μέσα στα δίκτυα του; Πώς πιαστήκαμε στη βρώμικη του σαγήνη;

Και πώς ενώ ακούγαμε τις Γραφές πού μας προειδοποιούσανε για όλα αυτά, εμείς τότε δεν τους δίναμε σημασία;»  

Αγίου Ιππολύτου, P.G. 10, 933 D – 936 A

Τρίτη πηγή αποτελεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη:



Καὶ ἐστάθην ἐπὶ τὴν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καὶ κεφαλὰς ἑπτά, καὶ ἐπὶ τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην· 3 καὶ μίαν ἐκ τῶν κεφαλῶν αὐτοῦ ὡς ἐσφαγμένην εἰς θάνατον. καὶ ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ ἐθεραπεύθη, καὶ ἐθαύμασεν ὅλη ἡ γῆ ὀπίσω τοῦ θηρίου. καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ;

Και στάθηκα στην άμμο της θάλασσας. και είδα από την θάλασσα θηρίο να ανεβαίνει ( ανεβαίνει από την θάλασσα ο αντίχριστος αφού το σώμα του κατασκευάστηκε σε υποθαλάσσιο εργαστήριο) , που είχε κέρατα δέκα και επτά κεφάλια και πάνω στο κάθε κέρατό του και ένα στέμμα , και στα κεφάλια του βρισιές πρός τον Θεό.

Και έδωσε σε αυτόν ο δράκοντας ( ο διάβολος δηλαδή ), την δύναμη του και τον θρόνο του και μεγάλη εξουσία.

Και ένα από τα κεφάλια του ήταν θανάσιμα τραυματισμένο και θεραπεύτηκε η πληγή του ( ο αντίχριστος θα τραυματιστεί θανάσιμα αλλά θα γιατρευτεί το τραύμα του ) και όλος ο κόσμος θαύμασε το θηρίο.

Και προσκύνησαν τον δράκοντα ( τον διάβολο ) που έδωσε την εξουσία του στο θηρίο αλλά και το θηρίο λέγοντας , ποιός είναι όμοιος με το θηρίο ; ποιός μπορεί να πολεμήσει εναντίον του ;

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις εκατοντάδες πηγές για τον λεγόμενο Αντίχριστο.

Σύντομα θα έρθει η ώρα να βασιλέψει στον κόσμο μας και να τον κάνει ζωντανή κόλαση.

Όμως εμείς ξέρουμε και περιμένουμε.

Και πάντα να θυμόμαστε .

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger