Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΟΙ ΜΠΛΑΚΓΟΥΟΤΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Οι μισθοφόροι των ΗΠΑ ελέγχουν την καταστολή των φιλο-ρωσικών διαδηλωτών στο ανατολικό της Ουκρανίας από τις φασιστικές ομάδες του ψευδοκράτους του ΝΑΤΟ στο Κίεβο, σύμφωνα με τις εκθέσεις που προκύπτουν από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Μαίου 2014

Αυτά τα άτομα που απασχολούνται στην ομάδα είναι γνωστοί από το παρελθόν ως Μπλακγουότερ, μια μεγάλη ιδιωτική στρατιωτική επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον πρώην αξιωματικό του Ναυτικού των ΗΠΑ Erik Prince.

Ωστόσο, πλέον δεν ονομάζονται Blackwater (Μπλακγουότερ) αφού μετονομάστηκαν σε Xe το 2009 και με μια πιό πρόσφατη αλλαγή ονόματος σε Academi το 2011. Αλλαξε το όνομά της πιθανόν για  να αποφευχθεί η αρνητική συσχέτιση που συνδέονταν με το παλιό της όνομα, αφού οι σφαγές των αμάχων στο κατεχόμενο από τις ΗΠΑ Ιράκ πραγματοποιήθηκαν υπό την επωνυμία Μπλακγουότερ.

Προς το παρόν, τα άτομα που είναι μέρος αυτής της οργάνωσης κατευθύνουν τις επιθέσεις από τη φασιστική πολιτοφυλακή του Δεξιού τομέα, την εθνική φρουρά του καθεστώτος του Κίεβου, και τα φορτία των χούλιγκαν που έχουν οδηγήσει σε αριθμούς εκατοντάδων θυμάτων σε όλη την ανατολική Ουκρανία.

Στο γραφείο της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και σε πολλούς άλλους κορυφαίους γερμανούς ανώτερους υπαλλήλους εστάλη αυτή η ευαίσθητη πληροφορία στις 29 Απριλίου. Η ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας (BND) υποστήριξε ότι 400 στρατεύματα της Μπλακγουότερ βοηθούν τα στρατεύματα ασφάλειας του Κίεβου στην ανατολική Ουκρανία.

Ωστόσο, η BND δεν αποκαλύπτει ποιος προσέλαβε τους μισθοφόρους, που απασχολούνται από την Μπλάκγουότερ και μάχονται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, αλλά πιστεύεται ότι εργάζονται πολύ στενά με τις ΗΠΑ.

Οι εκθέσεις από τη γερμανική κυβέρνηση δίνουν την επιβεβαίωση στους ισχυρισμούς του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger