Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 12-ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 19 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ SLENDERMAN {ΒΙΝΤΕΟ}

Ο συντονιστής του creepypasta.com, ένας ιστοχώρος που δημοσιεύει ανατριχιαστικές ιστορίες, λέει ότι οι online ιστορίες τρόμου δεν μπορούν να κατηγορηθούν για το μαχαίρωμα ενός 12-χρονου κοριτσιού. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Ιουνίου 2014



Δύο από τις ανήλικες φίλες του κοριτσιού φέρεται να προσπάθησαν να την δολοφονήσουν για να ευχαριστήσουν τον «Slenderman,« (ο λεπτοκαμωμένος) μια πλασματική on-line φιγούρα.

Μια ημέρα μετά οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι τα δύο 12-χρονα κορίτσια που μαχαίρωσαν τη φίλη τους για να ευχαριστήσουν ένα μυθολογικό πλάσμα, μιας ιστοσελίδας που δημοσιεύει ιστορίες και ανατριχιαστικούς μύθους δεν πρόκειται να κατηγορηθεί για το έγκλημα.

Σύμφωνα με τη καταγγελία, τα κορίτσια του Ουισκόνσιν είπαν ότι ήθελαν να σκοτώσουν ένα άλλο 12χρονο κορίτσι, έτσι ώστε να έδειχναν την αφοσίωσή τους στον Λεπτοκαμωμένο.

Ένας περαστικός βρήκε το τραυματισμένο κορίτσι αιμόφυρτο σε ένα πεζοδρόμιο το Σάββατο, που φέρεται να είναι σε μια σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο πρός το παρόν.

Οι ανήλικες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα πρώτου βαθμού ανθρωποκτονίας με πρόθεση, και εμφανίστηκαν στο δικαστήριο χθες, όπου η εγγύηση ορίστηκε για μισό εκατομμύριο δολάρια στην κάθε μια.

Το Creepypasta.wikia.com είναι μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στους χρήστες γραπτών ιστοριών τρόμου. Οι περισσότεροι άνθρωποι, εννοείται πως καταλαβαίνουν ότι ο Slenderman δεν είναι πραγματικός.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο SLENDERMAN;

Ο Slenderman είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που εμφανίζεται σε φανταστικές on-line ιστορίες τρόμου. Xαρακτηρίζεται ως ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας με ένα ανέκφραστο πρόσωπο και με χέρια σαν πλοκάμια. Ο αστικός μύθος υποστηρίζει ότι φοβερίζει για να πιάσει τα θύματά του και έχει εξουσίες τηλεμεταφοράς.

Δείτε το βίντεο με την αναπαράσταση



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger