Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΚΙΝΕΖΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Μην σας ξεγελάει το αθώο βλέμα από αυτό το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας. Μόλις διαβάσετε και δείτε τι ακριβώς έκανε θα αλλάξετε αμέσως γνώμη.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Ιουνίου 2014




Μια Κινέζα δημοσίευσε φωτογραφίες στο διαδίκτυο ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΕΔΩ (προσοχή σκληρές εικόνες) αφού αποκεφάλισε ένα γατάκι, προκαλώντας οργή σε ένα μεγάλο αριθμό εξαγριωμένων χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι την αποκάλεσαν "παρανοική".

Η γυναίκα που προσδιορίζεται ως Λι Πίνγκπίνγκ εργάζεται ως σύμβουλος μάρκετινγκ στην Γκουαντόνγκ.

Η Λί αγόρασε ένα γατάκι στις αρχές του μήνα και αποκεφάλισε το ζώο στο μπάνιο της την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με μια έκθεση από την Ημερησία της Κίνας την Πέμπτη.


Μετά τον αποκεφαλισμό της νεαρής γάτας, η Λί ανέβασε τις φωτογραφίες με το σώμα και το κομμένο κεφάλι της γάτας στο Weibo. Αυτό προκάλεσε την οργή μεταξύ των χρηστών και διάφορες αντιδράσεις.

Η Λί κατέβασε τις φωτογραφίες μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε για ημέρες. Έγραψε επίσης μια ανοιχτή επιστολή ζητώντας συγνώμη για την πράξη της και εξήγησε ότι ήταν μεθυσμένη.

Στην επιστολή της δήλωσε ότι η πράξη της οδηγήθηκε από τον θυμό προς τον πατέρα της μετά από υποψίες της ότι έχει εξωσυζυγική σχέση.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger