Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ

Πολλά έχουν ακουστεί για την λεγόμενη ομάδα Ε και για τον ρόλο που αυτή διαδραματίζει στην ιστορία των Ελλήνων και στην παγκόσμια ιστορία συνολικά.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Ιουνίου 2014




Η ομάδα αυτή αποτελεί όπως τουλάχιστον  η ίδια λέει έναν σημαντικό πυλώνα στήριξης του αγώνα του Έθνους και βοηθά με κάθε τρόπο τουλάχιστον στο να στηριχθεί αυτό στα πόδια του και να προχωρήσει μπροστά στο μέλλον.

Όλα φαίνονται καλά εως εδω, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Βλέπετε η ομάδα αυτή στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ένα μεγάλο ψέμα και χρησιμοποιείται ως μέσο του διαχωρισμού των Ελλήνων από τα παγκόσμια λαμόγια της Υπερ-Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως αυτή πλέον ουσιαστικά ονομάζεται.

Υπάρχουν αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα αυτή είναι μια απάτη ;

Σαφώς και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δούμε μερικά σχόλια που έχουν κάνει μέλη της ομάδας αυτής και άλλοι ερευνητές , πάνω στα οποία όπου χρείαζεται κάνω και τα δικά μου σχόλια.

Πάμε λοιπόν.

Δεν είναι ελληνική οργάνωση αλλά ελληνοκεντρική. Στην Ιαπωνία υπάρχουν 10.000 άτομα που μεταφράζουν τον Όμηρο από τον πρωτότυπο. Υπήρξε ηλεκτρονικός μέλος της έψιλον που έδωσε την Ιαπωνία της υψηλής τεχνολογίας. (Πάλμος Γεώργιος, ερευνητής)

Σχόλιο μου.

Σε άλλα βίντεο τα οποία παρακολούθησα για να συλλέξω στοιχεία παρατήρησα τα εξής λόγια ανθρώπων σχετικά με την Ε.

Ο ελληνικός λαός είναι πρόθυμος να βοηθήσει μια τέτοια προσπάθεια, ελληνική (Πάλμος Γεώργιος).

Σκοπό έχει η Έψιλον να περιφρουρήσει τον ελληνικό πολιτισμό, τους Έλληνες, την Ελλάδα (Βαρδίκος Δημήτριος).

Παρατηρούμε εδώ τις εξής αντιφάσεις.

1. Ηλεκτρονικός,  μέλος της Έψιλον έδωσε την τεχνολογική Ιαπωνία, αντίς την τεχνολογική Ελλάδα.

2. Η ομάδα Έψιλον περιφρουρεί την Ελλάδα δίδοντας τεχνολογική γνώση στην Ιαπωνία.

Το ελληνικό έθνος σύμφωνα με αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν  δεν μπορεί να περιφρουρήσει τον εαυτό του, παρά χρειάζεται μια ομάδα Έψιλον, που αντί να ενισχύει την τελευταία, ενισχύει όλους τους άλλους λαούς και εθνότητες, εκτός της Ελληνικής.

Είναι απλά παράλογο το να λένε ότι βοηθούν την Ελλάδα , δίνοντας και καλά τεχνολογία σε άλλες χώρες.

Επόμενος λόγος για την Ε.

Εγώ είμαι εξουσιοδοτημένος να το πω ον κάμερα από τον Γκιόλβα επαναλαμβάνω…

Ως εκπρόσωπος… [των Έψιλον] (δημοσιογράφος).

Ναι… των Μ.Μ.Ε. (Πάλμος Γεώργιος, ερευνητής).

Σχόλιο μου.

Θυμίζω την δήλωση που διαβάσατε παραπάνω.

Κανείς Έψιλον δεν λέει πως είναι Έψιλον. Όποιος πει ότι είναι Έψιλον είναι ψεύτης και φαντασιόπληκτος (Κεραμυδάς Ανέστης).

Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Ας δούμε κι άλλες δηλώσεις στην συνέχεια που μπορούν να λειτουργήσουν ως στοιχεία σχετικά με την μη ύπαρξη αυτής της ομάδας.

1. Κανείς Έψιλον δεν λέει πως είναι Έψιλον. Όποιος πει πως είναι Έψιλον είναι ψεύτης και φαντασιόπληκτος.  Μόνο με μένα υπάρχει διαφορά διότι εγώ είμαι αγγελιοφόρος [των Έψιλον] (Πηγή: Ανέστης Κεραμυδάς, Συγγραφέας, Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, εκπομπή Αθέατος Κόσμος - Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2004)

Η πρώτη απόδειξη ότι δεν υπάρχει ομάδα Έψιλον , αφού όποιος πει ότι είναι , είναι ψεύτης και φαντασιόπληκτος. Και άρα και ο Κεραμυδάς που πέθανε πρίν λίγα χρόνια , ήταν αγγελιοφόρος ψευτών.

2. Θέλω να απαντήσω εις τον κύριο Πατσό που έβαλε το θρησκευτικό θέμα, ότι εμείς (Οι Έψιλον) πράματι στο θέμα το πολιτιστικό είμεθα φιλοθεάμονες του, ας τον πούμε, ακερσεκόμη, ακέσιου, νυμφαγέτη, μουσιγέτη, αρχιγέτη, Φοίβου, πύκτη, παιάνα, ηί, Απόλλωνα,.. είμεθα φιλοθεάμονες, διότι όπως γράφουνε και τα κείμενα που ξέρει ο κύριος Τσαγκρινός, περί σου θουρίδες, περί σου θυάδες.. δεν είμαστε θρησκευόμενοι κύριοι.

Σχόλιο δικό μου.

Είναι παράλογο το ότι η υποτιθέμενη ομάδα Έψιλον παλεύει για τον πραγματικό ελληνισμό «Στόχος της ομάδας να φανεί προς τα έξω το αληθινό ελληνικό….», σύμφωνα με την γραμματέα εξ απορρήτων της ομάδας Έψιλον, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει μη θρησκευόμενη.

Τότε πως γίνεται να μιλάνε για Χριστό  , άτομα που δεν πιστεύουν πουθενά ; 

3. Η πολιτική αυτή [της Ομάδας Ε] διαφοροποιήθηκε αφενός διότι ο Γκιόλβας το είχε δηλώσει εδώ στο κανάλι σας προς 2ετίας 3ετίας που είχαμε έρθει και κάναμε ένα θέμα σχετικό, το είχε δηλώσει ότι προέβλεπε τον θάνατό του σε μια διετία (Πάλμος Γεώργιος, ερευνητής)

Σχόλιο δικό μου.

Ενώ ο Γκιόλβας είχε προβλέψει τον θάνατό του, κατά τον Γεώργιο Πάλμο, μαθαίνουμε από τα χείλη της Πέπης Σκαρλής πως: ο Γκιόλβας δεν είχε προβλέψει πίσω του να αφήσει ένα διάδοχο . 

Τώρα άγνωστο είναι πως ενώ ο Γ. Γκιόλβας είχε γνώση του επερχόμενου θανάτου ενώ δεν είχε γνώση να θέσει κάποιον σε αντικατάστασή του.

Αποφασίστηκε το άνοιγμα εις το ευρύ κοινό με αλλαγή της πολιτικής, διότι ακριβώς δεν υπάρχει καμιά Έψιλον. Αν υπήρχε η υποτιθέμενη Ομάδα, τότε θα δρούσε υπέρ του Ελληνισμού, ως υποτίθεται ότι όφειλε και δεν θα χρειάζονταν να κάνει ανοίγματα. Τι νόημα έχει να ζητά λ.χ. η C.I.A. βοήθεια στον απλό Αμερικανικό λαό; Αν ζητούσε, ή θα ήταν ανίκανη να δράσει ή δεν θα είχε κανένα στέλεχος.

4. Ο Κοινωνιολόγος Πατσός Χρήστος σε βίντεο  ελέγχει τον Γεώργιο Πάλμο για την αδύνατη σχέση αισθητικής και υπερόπλου μπέβατρον, το οποίο θα κατασκεύαζε ο αρχηγός της Ομάδας Γεώργιος Γκιόλβας. Ο Γεώργιος Πάλμος δηλώνει με πεποίθηση, μέσα σε ένα ακατανότητο συλλογισμό, πως τα όπλα είναι αισθητική, επειδή προσφέρουν άμυνα σε αυτή!

Σχόλιο μου.

Εφόσον κατά τον Γέωργιο Πάλμο, το λεγόμενο  όπλο Μπέβατρον είναι αισθητική-μιας και προσφέρει άμυνα σε αυτή, τότε μήπως και η αισθητική π.χ. ένας ζωγραφικός πίνακας, που παριστάνει οποιοδήποτε όπλο, είναι και αμυντικός μηχανισμός, κατά την λογική του Γεώργιου Πάλμου;

5. -Η ιδεολογία υπήρχε και η οργάνωση έγινε το 46 αλλά δεν είναι οργάνωση

-Ομάδα είναι. (δημοσιογράφος)

-Δεν είναι Ομάδα.

-Ούτε ομάδα είναι; (δημοσιογράφος)

-Είναι ελληνισμός! (Πάλμος Γεώργιος, ερευνητής)

Σχόλιο μου.

Δεν είναι δυνατόν ο εκπρόσωπος Μ.Μ.Ε. της Ομάδας Έψιλον να λέγει πως τελικά η Ομάδα δεν είναι Ομάδα αλλά Ελληνισμός, διότι τι νόημα έχει να αναφέρει πως ο ίδιος είναι εκπρόσωπος Μ.Μ.Ε.(;) του ελληνισμού (;) [ποιος τον διόρισε;] και όχι μιας ομάδας οπιασδήποτε;

Μόνος του λοιπόν , ένας Έψιλον, αναφέρει πως δεν υπάρχει Ομάδα Έψιλον.
Έτσι ο ίδιος άνθρωπος που υποστηρίζει πως είναι εκπρόσωπος Μ.Μ.Ε. των Έψιλον δεν δέχεται την ύπαρξη της Ομάδας.

6. Δεν είναι ελληνική οργάνωση αλλά ελληνοκεντρική. Στην Ιαπωνία υπάρχουν 10.000 άτομα που μεταφράζουν τον Όμηρο από τον πρωτότυπο. Υπήρξε ηλεκτρονικός μέλος της έψιλον που έδωσε την Ιαπωνία της υψηλής τεχνολογίας. (Πάλμος Γεώργιος, ερευνητής)

Σχόλιο μου.

Σε άλλα βίντεο τα οποία παρακολούθησα για να συλλέξω στοιχεία παρατήρησα τα εξής λόγια ανθρώπων σχετικά με την Ε.

Ο ελληνικός λαός είναι πρόθυμος να βοηθήσει μια τέτοια προσπάθεια, ελληνική (Πάλμος Γεώργιος).

Σκοπό έχει η Έψιλον να περιφρουρήσει τον ελληνικό πολιτισμό, τους Έλληνες, την Ελλάδα (Βαρδίκος Δημήτριος).

Παρατηρούμε εδώ τις εξής αντιφάσεις.

1. Ηλεκτρονικός,  μέλος της Έψιλον έδωσε την τεχνολογική Ιαπωνία, αντίς την τεχνολογική Ελλάδα.

2. Η ομάδα Έψιλον περιφρουρεί την Ελλάδα δίδοντας τεχνολογική γνώση στην Ιαπωνία.

Το ελληνικό έθνος σύμφωνα με αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν  δεν μπορεί να περιφρουρήσει τον εαυτό του, παρά χρειάζεται μια ομάδα Έψιλον, που αντί να ενισχύει την τελευταία, ενισχύει όλους τους άλλους λαούς και εθνότητες, εκτός της Ελληνικής.

Είναι απλά παράλογο το να λένε ότι βοηθούν την Ελλάδα , δίνοντας και καλά τεχνολογία σε άλλες χώρες.


7. Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους που ισχυρίζονται πως είναι μέλη της Ομάδας έψιλον (Σκαρλή Πέπη, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας)

Και σε αυτά τα λόγια ταιριάζει η δήλωση του Ανέστη Κεραμυδά, όπως και η ακόλουθη.

Είναι μόνο 18 άτομα (Ιωάννης Φουράκης).

8. Μελέτες και σχέδια οπλικών συστημάτων στα χέρια της Ομάδας έψιλον με σκοπό την αμυντική θωράκιση της Ελλάδας και του Ελληνισμού.. μάλιστα αυτό που ξέρω έχει πουλήσει σχέδια πυραύλων στην βόρειο Κορέα και το κομπρεσέρ που είναι αθόρυβο στην Κίνα.. ήμουν στις διαπραγματεύσεις… και ότι πήρε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που δεν έφτασε στα χέρια του, πήγε κάπου αλλού, αποδείχθηκε με τον θάνατό του, όπου δεν είχε μια δεκάρα, ήταν καταχρεωμένος… τα χρήματα πήγαν κάπου αλλού.. σε κάποιο όραμα σε κάποιο σκοπό.. (Φουράκης Ιωάννης, Συγγραφέας)

Σχόλια μου.

Σύμφωνα με αυτήν την δήλωση , σκοπό έχει [η ομάδα Έψιλον] να περιφρουρήσει τον ελληνικό πολιτισμό, τους Έλληνες, την Ελλάδα (Βαρδίκος Δημήτριος).

Θωρακίζεται δηλαδή ο Ελληνισμός με ισχυροποίηση Κίνας και Βόρειας Κορέας ....

10. -Στόχος της ομάδας να φανεί προς τα έξω το αληθινό ελληνικό…κύριε Πάλμο με συγχωρείτε δεν μπορώ να…

-μην με βάλει κανείς εμένα, έπρεπε να μιλάς υπό το όνομά σου... (Πάλμος στο φόντο και με παραλαγμένη φωνή)

-...το ξέρω ναι αλλά...

-έχεις αφήσει πολλά (Πάλμος στο φόντο και με παραλαγμένη φωνή)

-δυσκολεύομαι...

-δυσκο...(!) (Πάλμος στο φόντο και με παραλαγμένη φωνή)

-...σε μια προσπάθεια επανελλήνισης δουλεύει όλη η ομάδα και μέσα σε αυτά τα πλαίσια εργάζομαι και εγώ

-Υπάρχουν πολλοί Έλληνες σε αυτή την ομάδα; (δημοσιογράφος)

-Ναι επιφανείς, λόγιοι Έλληνες, επιστήμονες, που αγωνίζονται και επιδιώκουν το καλύτερο

Σχόλια μου.

Η γραμματέας απορρήτων της Ομάδας Έψιλον εμφανίζεται με παραλλαγμένη φωνή και κρυμμένο πρόσωπο. Όμως στο φόντο διακρίνει κανείς την φωνή του Γεώργιου Πάλμου, έστω και παραλλαγμένη και στον οποίο απευθύνεται ονομαστικά και η ίδια,  που την παροτρύνει να μιλήσει.

Ο Γεώργιος Πάλμος δείχνει πως δεν επιθυμεί να αναφέρει κανείς αυτόν «...μην με βάλει κανείς εμένα, έπρεπε να μιλάς υπό το όνομά σου...» σε σχέση με την γραμματέα και σε όλη την διάρκεια της εκπομπής δεν ανάφερε ότι την γνωρίζει, ισχυριζόταν μάλιστα το αντίθετο.

 Τα συμπεράσματα στον αναγνώστη.

Ας δούμε τώρα μερικές δηλώσεις αρνητών της Έψιλον .

11. Χρήστος Πατσός.

Στόχος της ομάδας η Ελληνοκεντρική αισθητική, Απολλωνία ελληνοκεντρική αισθητική, σε μια αντιπαράθεση αυτής της φασιστικής κατάστασης που ζούμε σε όλο τον κόσμο, η οποία προβάλλεται δήθεν ως δημοκρατική, και μάλιστα κατ’ εντολή του Θεού, και όλα αυτά τα γεγονότα που βλέπουμε , τα οποία θυμίζουνε χιτλερική συμπεριφορά της περιόδου 39 - 40 (Πάλμος Γεώργιος, ερευνητής)

-Συγνώμη κ. Χαρδαβέλλα αλλά δεν καταλαβαίνω. Σκοπός είπατε ότι είναι η Απολλώνια αισθητική. Το υπερόπλο Μπέβατρον σε ποιο κομμάτι της αισθητικής [ανήκει] (Χ. Πατσός)

-Στην άμυνα

-Η άμυνα έχει να κάνει με την αισθητική;

ΤΟΝΙΣΕ:

1. Την αντίφαση μεταξύ αισθητικής και όπλων .

2. Το σκιώδες της όλης υπόθεσης.

3. Την διασύνδεση παγανισμού και Ομάδας Έψιλον (ανάγνωσε απόσπασμα μίσους από τον Ιστοχώρο της Ελληνικής θρησκείας http://www.hellenicreligion.gr εις το οποίο ουδείς αντιτάχθηκε).

4. Τα στοιχεία αντισημιτισμού εις τις δηλώσεις του Δημήτριου Βαρδίκου.

5. Την αντίφαση περί της Ελλάδας που  κινδυνεύει και την άποψή του ότι  το σύγχρονο Ελληνικό κράτος ευημερεί όσο ποτέ άλλοτε.

6. Την έκπληξή του, όχι διότι τέτοια φαινόμενα υπάρχουν, αλλά διότι γίνονται αντικείμενο ενδιαφέροντος της ελληνικής κοινωνίας.

12. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ.

ΤΟΝΙΣΕ:

1. Την σχέση των αρχικών εκδόσεων βιβλίων περί Έψιλον του Ανέστη Κεραμυδά με τον τεκτονισμό.

2. Την παντελή έλλειψη τεκμηρίωσης γύρω από την ύπαρξη της Ομάδας Έψιλον.

3. Την τραγική απουσία αυτών των ελληνιστών Μεσσίων κατά τις δυστυχείς ώρες του Ελληνισμού (π.χ. 1453, 1922, κ.λ.π.).

4. Τον εφησυχασμό που δημιουργείται με την πίστη σε Εθνικούς λυτρωτές Μεσσίες τύπου Έψιλον, που δρουν ως από μηχανής θεοί.

5. Την ταύτιση της Ελλάδας με πάσχοντα ασθενή τον οποίο εκμεταλλεύονται κομπογιανίτες με βοτάνια και μυθοπλασίες περί Ομάδων Έψιλον.

6. Την αναφορά διασήμων τεθνεότων ως μελών της Ομάδας Έψιλον, τακτική που ακολουθούν και οι τέκτονες και κατά την οποία ουδέν μπορεί να αποδειχθεί εφόσον τα υποτιθέμενα μέλη δεν τελούν πλέον εν ζωή.

13. ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ( εκδότης εφημεριδας Στόχος).

Τόνισε.

1. Πως υπάρχει ένας πόλεμος εκδοτικών συμφερόντων με μια ομάδα ανθρώπων που κρύβεται.

2. Σκοπός των εκδόσεων υπέρ της Ομάδας Έψιλον είναι:

        α΄. η έκδοση βιβλίων
        β΄. η εύρεση πελατείας

        γ΄. και πιο επικίνδυνο να καθησυχάσουν τον κόσμο που θέλει να προσφέρει κάτι.

      δ΄. και επιπλέον και το χειρότερο, προσπάθεια κτυπήματος του τριπτύχου της Εθνικής Ομογένειας (όμαιμον, ομόγλωσσον & ομόθρησκον), κτυπώντας το κοινό δόγμα των Ελλήνων αυτή την στιγμή, την Ορθοδοξία. ( Μη θέλωντας το Εκρηκτικό Μίγμα προσθέτω εγώ).

3. Πως η Ομάδα Έψιλον είναι μαϊμού και το όλο κίνημα αποτελείται από πολιτικούς απατεώνες.

14. ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ.

Τόνισε.

1. Την αδιαφορία της Ομάδας Έψιλον, δηλαδή την ανυπαρξία της, για την επίλυση και την προσφορά γύρω από τα κοινωνικά προβλήματα της Ελλάδας π.χ. νοσοκομεία, ενέργειες προς επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα κ.ο.κ.

2. Την ύπαρξη εθνικιστικών στοιχείων εις τις παρυφές και εις το κέντρο τέτοιων ισχυρισμών περί ύπαρξης εθνοσωτήριων Ομάδων.

3. Πως η Ομάδα Έψιλον εμφανίζεται μέσα από τα λόγια του Γεώργιου Πάλμου, ως μια ομάδα η οποία εκμεταλλεύονταν τις όποιες εφευρέσεις του Γεώργιου Γκιόλβα, δεν του έδινε καθόλου χρήματα, εφόσον ο αείμνηστος απεβίωσε χωρίς να έχει πλούτο εις τα χέρια του και αυτές τις εφευρέσεις τις πωλούσε εν τέλει στο εξωτερικό, πράττοντας αντιεθνικά και αντιφατικά με τις όποιες δηλώσεις της περί εθνικού Μεσσιανισμού.

4. Πως η ομάδα Έψιλον, εμφανίζεται μέσα από τα λόγια του Γεώργιου Πάλμου, ως ομάδα οικονομικής δύναμης εις την Αργεντική ή εις την Αμερική στην Νότια Αμερική και η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την βοήθεια προς την Ελλάδα εφόσον ο οικονομικός πλούτος της ρέει έξωθεν του εθνικού χώρου.

Επιπλέον έχω να προσθέσω τα εξής στοιχεία με τα οποία πιστεύω ο καθένας πλέον μπορεί να δει την απάτη πίσω από αυτήν την ομάδα.

15. Η ομάδα Έψιλον είναι όνομα μασωνικής στοάς που υπάρχει από τον 18ο αιώνα.

16. Μέλη της Έψιλον υποτιθέμενα , αποκαλύπτουν πως ουσιαστικά αυτή δεν υπάρχει.

17. Η Έψιλον σύμφωνα με δηλώσεις και πάλι μελών τους πήρε λεφτά από άτομα στο εξωτερικό. ( ορισμένα που συνδέονται με μασωνία και γενικά με τα λαμόγια).


Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για απάτη που το μόνο που κάνει είναι να εξυπηρετεί τα σχέδια των κοσμοκρατόρων.

Δείτε το βίντεο με τον Φουράκη και το ξεβράκωμα της ομάδα Εψιλον




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger