Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ

Πολλά έχουν ακουστεί για τον επερχόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και όσα προφητεύονται ότι θα συμβούν κατά την διάρκεια αυτού , αλλά πολύ λίγα έχουν ακουστεί για το τι θα έρθει μετά από αυτόν και που θα φέρει την απόλυτη αλλαγή στην ζωή μας καθώς μια κατάσταση πολλών ετών που μας έχει επιβληθεί , η τεχνολογία δηλαδή , θα σταματήσει να υπάρχει λόγω του λεγόμενου Φλάς του Ήλιου , το οποίο προφητεύεται σε πολλά κείμενα όπως είναι για παράδειγμα και η Καινή Διαθήκη , αλλά και στους λόγους των Σιβυλλών και άλλα.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Ιουνίου 2014




Το περιεχόμενο του άρθρου είναι αποσπάσματα από τον Τόμο 21 της σειράς βιβλίων Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας  - Τα οκτώ τελευταία λεπτά, και η επιμέλεια του άρθρου έγινε από τον Δημήτρη Παπαδούδη.

Τι ακριβώς όμως είναι αυτό το Φλάς όπως ονομάζεται , αλλά και τι θα συμβεί μετά από αυτό ;

Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ο Ήλιος κατά καιρούς στέλνει ροές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που αν κατευθυνθούν πρός την Γη , μπορούν να επηρεάσουν έστω και μερικώς τους δορυφόρους και να κάνουν κάποια μηχανήματα να σβήσουν για λίγο ή και τελείως για μικρό χρονικό διάστημα.

Όταν όμως ο Ήλιος λάβει εντολή να στείλει έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό γιγαντιαίου μεγέθους τότε δεν σταματησεί η τεχνολογία για λίγο μόνο αλλά για πάντα.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μία πολύ μεγάλη και απότομη αύξηση του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου. Η «πληροφορία» της μεταβολής της έντασης και επομένως της πυκνότητας της ενεργειακής ροής του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου, από τη στιγμή που θα γίνει στον Ήλιο, μεταδίδεται προς κάθε κατεύθυνση της δομής του μαγνητικού του πεδίου με την ταχύτητα του φωτός. Μόλις η ενέργεια του θηριώδους παλμού φθάσει στη Γη, ένα πολύ μικρό μέρος της θα χρησιμοποιηθεί για να εξουδετερώσει την αντίσταση του γήινου μαγνητικού πεδίου και η υπόλοιπη θα σαρώσει την Γη, περιβάλλοντάς την από κάθε κατεύθυνση.

Η αύξηση της μαγνητικής ροής που θα διέρχεται μέσα από κάθε κύκλωμα θα είναι τόσο μεγάλη, που θα δημιουργηθεί μέσα σε κάθε κύκλωμα, όπως ήδη είπαμε, πρόσθετη διαφορά δυναμικού χιλιάδων Volts με αποτέλεσμα να καούν τα πάντα. Ακόμη και οι συσκευές που είναι σβηστές θα καούν, αφού τα χιλιάδες Volts θα δημιουργήσουν σπινθήρες στους ανοικτούς διακόπτες και από τις συσκευές θα περάσουν τεράστια ρεύματα.

Αναπόφευκτα κάθε ηλεκτρική μηχανή που διαθέτει κυκλώματα παντός τύπου θα καταστραφεί.

Από τη στιγμή που θα εκπεμφθεί ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός από τον Ήλιο, μέχρι να φθάσει στη Γη με την ταχύτητα του φωτός, απαιτούνται οκτώ λεπτά.

Όσον αφορά τον Ήλιο, που λένε ότι ξυπνάει, μάλλον συμβαίνει το αντίθετο και οι άνθρωποι άρχισαν να ξυπνάνε και να βλέπουν τον ήλιο. 

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι πρόσφατες μεγάλες «φλασιές» είναι μόνο η αρχή. Λένε ότι ο ήλιος θα ξυπνήσει σε πλήρη ισχύ.

Πράγματι, τους τελευταίους μήνες, η ηλιακή δραστηριότητα έχει πιο έντονη από ό, τι τα τελευταία χρόνια. Η δραστηριότητά του είναι σε επίπεδα ρεκόρ και πλησιάζει την κατάσταση επικινδυνότητας για τη Γη. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε γραπτά στοιχεία για περιοδικά φαινόμενα της τάξεως των χιλιάδων ετών, ή και αν τα έχουμε δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να τα διακρίνουμε.

Οι σιβυλλικές προφητείες όμως των «χάλκινων βιβλίων», αλλά και οι προφητείες του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού και του γέροντος Παϊσίου, μιλούν για κάτι που θα γίνει εντελώς ξαφνικά και θα είναι τόσο δραστικό που θα αλλάξει τα πάντα.

Τα «χάλκινα βιβλία» εν περιλήψει λένε, ότι ο Ήλιος θα αλλάξει την ζωή και τις συνήθειες των ανθρώπων, πριν προλάβουν να σκεφθούν αν αυτό το επιθυμούν. Το τρίτον του φέγγους του θα χαθεί, με μία στιγμιαία λάμψη που θα τυφλώσει πολλούς. Οι αρχαίοι δε θεοί των βαρβάρων θα επανέλθουν από τα Τάρταρα στην επιφάνεια της Γης για να κυβερνήσουν και να βασανίσουν τους παλιούς τους υπηκόους τους ανθρώπους. Κάθε τέχνη και κάθε όπλο θα το αφανίσουν. Οι άνθρωποι θα παρακαλούν να πεθάνουν.



Τότε τα εμφανιστεί στρατός με μαύρα σύμβολα και μαυροφορεμένος Πολέμαρχος φέρων τα σύμβολα και σπαθί, που θα είναι ταυτόχρονα από τον Όλυμπο και την Ανατολή. Ο στρατός αυτός θα φέρει τον πατρώο ιχώρα και θα κυνηγήσει τους αρχαίους θεούς στα πέρατα της οικουμένης αφανίζοντάς τους περισσότερους και κλείνοντας τους υπόλοιπους και πάλι στα Τάρταρα.

Μετά τον πόλεμο αυτό θα ζήσει ο λύκος με τ΄αρνί.

Αυτά σε γενικές γραμμές λένε τα χάλκινα βιβλία, επικαλούμενα σιβυλλικούς χρησμούς.

Βέβαια εμείς θα τα δούμε όλα αναλυτικά αναφέροντας με λεπτομέρειες το τι θα γίνει ακριβώς κάτι που θα διαβάσετε παρακάτω.

Μας μιλούν λοιπόν τα χάλκινα βιβλία, για μία ακαριαία «φλασιά» του Ήλιου που:

1. Θα αλλάξει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Και μάλιστα θα τον αλλάξει χωρίς να ερωτηθούν οι άνθρωποι. Γρήγορα και βίαια. Αυτό στέκει εφόσον καταστραφεί μονομιάς όλη η ηλεκτρική τεχνολογία του κακού. Δεν θα λειτουργεί τίποτε και οι ανύπαρκτες πλέον υποδομές και η έλλειψη κεντρική διοίκησης δεν θα επιτρέπουν την λειτουργία των κρατών με τον τρόπο που λειτουργούσαν κάποτε. Ούτε θα επιτρέπει η πλήρως ιονισμένη τροπόσφαιρα έστω και την στοιχειώδη ανάπτυξη νέων μηχανών.

2. Μία τεράστια λάμψη, θα συνοδεύσει το φαινόμενο. Η λάμψη αυτή, θα προκαλέσει μόνιμες ή παροδικές βλάβες στα μάτια αυτών που θα είναι εκτεθειμένοι και δεν θα μπορέσουν να την αποφύγουν στο φωτεινό ημισφαίριο.

3. Μετά την μεγάλη αναλαμπή, ο Ήλιος θα χάσει το ένα τρίτο της φωτεινότητάς του. Αυτό λέει και η Αποκάλυψη, που λέει επίσης, ότι και η Σελήνη θα χάσει το ένα τρίτο της λάμψης της, πράγμα λογικό, αφού το φως της, που φθάνει σε μας ανακλώμενο, προέρχεται από τον Ήλιο.

4. Εκείνο που επίσης αποκαλύπτεται είναι το ότι οι αρχαίοι θεοί, δηλαδή οι Νεφελίμ, θα βγουν ξανά από τα Τάρταρα για να κυβερνήσουν τους ανθρώπους.



5. Οι Νεφελίμ θα εξαφανίσουν κάθε όπλο, πυροβόλο και μη, που θα έχει μείνει και θα καταστρέψουν κάθε δυνατότητα των ανθρώπων για την ανάπτυξη οποιασδήποτε μορφής μη ηλεκτρικής τεχνολογίας. Τεχνολογία ατμού, ή οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξη της επεξεργασίας των μετάλλων μες τη βοήθεια της φωτιάς.

6. Οι άνθρωποι θα βασανιστούν πολύ και θα παρακαλούν να πεθάνουν.

7. Η σωτηρία θα έρθει από στρατό με μαύρα μπαϊράκια, που θα τον οδηγεί μαυροφορεμένος Πολέμαρχος. Οι στρατιώτες του στρατού αυτού θα έχουν μέσα τους τον πατρώο ιχώρα.

8. Οι Νεφελίμ θα καταδιωχθούν σε όλη τη Γη και θα εξοντωθούν. Όσοι γλυτώσουν θα κλειστούν στα Τάρταρα.

Πρωτού συνεχίσουμε όμως επιτρέψτε μου να παραθέσω μερικές προφητείες αγίων και λόγια του Χριστού σχετικά με αυτό το πολύ μεγάλο γεγονός που κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα γίνει, ξεκινώντας από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό.


1. Να παρακαλάτε να είναι μέρα και όχι νύχτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας.

Αυτά του τα λόγια δείχνουν ότι θα πρέπει ο κόσμος να μετακινηθεί και να ενημερωθεί και να μπορέσει να οργανώσει την επιβίωσή του. Φανταστείτε όταν «κοπεί» για πάντα το ρεύμα. Φανταστείτε τα αεροπλάνα να πέφτουν από τον ουρανό, να έχει κοπεί το τηλέφωνο και εννοείται το ηλεκτρικό και το νερό και να βγουν όλοι στο δρόμο και να αναρωτιούνται τι έγινε και κάπου στο βάθος να βλέπουν τις αναλαμπές από τις φωτιές που θα έχουν προκληθεί από χίλιες δυο αιτίες από τα βραχυκυκλώματα του ξαφνικού κοψίματος του ρεύματος και η πυροσβεστική νερό δεν θα έχει και τα οχήματά της θα είναι ακινητοποιημένα για πάντα. Όλα αυτά θα μπορέσουν να αντιμετωπισθούν με τα λιγότερα το δυνατόν θύματα, στα μέρη που θα είναι μέρα και όχι νύχτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας, αφού η πρωτόγνωρη για όλους αυτή κατάσταση, θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Σίγουρα η επιβίωση στις περιοχές που θα έχουν χειμώνα θα είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι στις περιοχές που θα είναι καλοκαίρι. Και αυτό γιατί μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι πάντες το τι έχει συμβεί, θα περάσει πολύς καιρός. Και βέβαια όσο να προλάβουν οι άνθρωποι να οργανωθούν, θα έχουν βγει από τα Τάρταρα οι αρχαίοι θεοί και τότε οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να οργανώσουν τίποτε και θα κρύβονται για να επιβιώσουν. Όσοι βέβαια μπορέσουν να κρυφτούν στα βουνά, όπως και πάλι ο Άγιος Κοσμάς προφήτευσε.

Οι Νεφελίμ με το που θα βγουν θα αρχίσουν την οργάνωση της δικής τους παγκόσμιας διοίκησης. Οι εξουσίες τους όμως θα είναι περιορισμένες στην αρχή, σύμφωνα με την Αποκάλυψη, όπως θα δούμε αργότερα.

2. Κρυφτείτε κοντά στην πόρτα ή στην πλάκα. Θα είναι γρήγορο

Το φως του ήλιου, θα αρχίσει να γίνεται ενοχλητικά έντονο, μερικά λεπτά πριν το μεγάλο φλάς. Αυτή θα είναι η προειδοποίηση. Όταν μία μέρα αισθανθείτε το φως του ήλιου να δυναμώνει, τότε κρυφτείτε όπως λέει ο Άγιος Κοσμάς κάπου και κρατείστε τα μάτια σας κλειστά και καλύψτε τα με κάτι το δυνατόν αδιαφανές. Το «φλας» που θα έρθει, θα διαπεράσει ακόμη και το δέρμα από τα βλέφαρα. Σε άλλους, ανάλογα με την περίπτωση, θα προκαλέσει προσωρινή τύφλωση και σε άλλους μόνιμη.

3. Θα 'ρθει μέρα που οι πολιτείες θα καταντήσουν παράγκες.


Αυτό για να γίνει θα πρέπει να εγκαταλειφθούν, να λεηλατηθούν και ίσως να βομβαρδισθούν. Αν ξαφνικά, όπως λένε τα «χάλκινα βιβλία» ή όπως λέει ο γέρων Παίσιος και ο πατήρ Ιωσήφ ο Βατοπεδινός κοπεί ξαφνικά το φως, το νερό και το τηλέφωνο, οι πάντες θα φύγουν απ'τις πόλεις.

Οι συμμορίες θα λυμαίνονται τα άδεια σπίτια και τα σούπερ μάρκετ και κανείς δεν θα τολμάει να κυκλοφορήσει στις έρημες τσιμεντένιες ζούγκλες. Εφόσον ο ήλιος με τον ηλεκτρομαγνητικό του παλμό καταστρέψει κάθε τεχνολογική υποδομή, τότε οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να ζήσουν στην ύπαιθρο.

Εκεί δεν θα προλάβουν να οργανωθούν. Θα βγουν οι θεοί από τα Τάρταρα.

Στην συνέχεια δίνω λίγες από τις προφητείες του Παπουλάκου γνωστού κατά κόσμον ως Χριστόφορο Παναγιωτόπουλο.

1. «Τα βαπόρια και οι πιο τρανές ακόμη μηχανές, που θα σκαρφιστεί ο πλανταγμένος νους του ανθρώπου, δεν είναι δρόμοι, που θα του χαρίσουν την χαρά της καρδιάς και της ψυχής την γαλήνη. Και όσα περισσότερα βρει, τόσο κοντύτερα θα νοιώσει την κρυάδα του θανάτου».

Όλη η τεχνολογία μας, θυμίζω, βασίζεται στην ύπαρξη και τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με πολλούς Αγίους , η τεχνολογία αυτή είναι έργο του Διαβόλου και πράγματι είναι αφού δημιουργήθηκε με σκοπό να υποδουλώνει τους ανθρώπους.

2. «Φοβερό και φρικτό θα 'ναι το τέλος του κόσμου της περηφάνειας. Όλα τούτα μοιάζουν με στολίδια σε σάπιο άνθρωπο... Μην ξιπάζεσθε λοιπόν από τις καρότσες του σατανά και μην ξεγελιέστε από τέτοια φτιασίδια».

Αυτόν τον κόσμο της άκρατης κατανάλωσης των τεχνολογικών προϊόντων, αλλά και της τεχνολογικής «ρύπανσης» τον ονομάζει κόσμο της υπερηφάνειας. Όλα όσα υπάρχουν γύρω μας που μας έκαναν να τα θεωρούμε επιτεύγματα, είναι στην πραγματικότητα σκουπίδια. Όσο για τα πάσης φύσεως οχήματα που χρησιμοποιούμε σε ξηρά θάλασσα και αέρα, τα ονομάζει καρότσες του Σατανά. Όλες λοιπόν οι καρότσες του Σατανά, θα είναι για πέταμα όταν με τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα εκπέμψει ο ήλιος, καταστραφούν όλοι οι κινητήρες και όλες οι μηχανές του κόσμου. Όλα τότε θα νεκρώσουν και όπως είπε ο γέρων Παίσιος«ξαφνικά θα κοπεί και το ρεύμα και το τηλέφωνο και το νερό και όλοι οι άνθρωποι θα βγουν στο δρόμο και θα αναρωτιούνται τι έγινε και απάντηση δεν θα παίρνουν».

3. «Το ξύπνημα π' ακολουθεί τούτη τη νάρκωση είναι η κόλαση».

Εδώ αναφέρεται στο ότι οι άνθρωποι ουσιαστικά κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου , αφού δεν βλέπουν και δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Και όταν μετά την καταστροφή της τεχνολογίας μας  συνειδητοποιήσουν την πραγμαστική εικόνα του κόσμου και δουν μπροστά τους αρχαίους θεούς, δηλαδή τους Νεφελίμ, τότε πράγματι αυτό που θα ακολουθήσει την νάρκωση, δηλαδή το ξύπνημα θα τους φανεί κόλαση.

Μια πολύ σημαντική  προφητεία  είναι  κι αυτή του Γέροντα Παισίου που λέει:

Θα έρθει στιγμή που θα κοπούν ταυτόχρονα και το φως και το νερό και το τηλέφωνο και όλοι θα βγουν στους δρόμους και θα ρωτούν να μάθουν τι έγινε και απάντηση δεν θα παίρνουν.Αυτή είναι η σημαντικότερη ίσως προφητεία του γέροντος Παϊσίου, αλλά λίγοι μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν την ύψιστη σημασία της.

Είναι προφανές ότι ο Γέροντας μιλούσε για τη στιγμή που θα κοπεί το ρεύμα σε όλο τον πλανήτη ταυτόχρονα.

Είναι μία συγκλονιστική προφητική μαρτυρία για τη στιγμή που κάθε συσκευή θα πάψει να λειτουργεί γιατί θα καταστραφεί, κάθε νοσοκομείο θα πάψει να μπορεί να θεραπεύει τους ασθενείς του και κάθε αυτοκίνητο θα σταματήσει στη μέση του δρόμου και κάθε πλοίο θα σταματήσει στη μέση του ωκεανού και κάθε αεροπλάνο θα πέσει στη Γη και κάθε τηλέφωνο θα νεκρωθεί και κάθε γεννήτρια θα παυθεί και το ραδιόφωνο βουβαθεί και ο σύγχρονος οικιακός θεός, η τηλεόραση θα μείνει μαύρη και σκοτεινή για πάντα και η προπαγάνδα του Διαβόλου θα σταματήσει.

Και μέσα στο μεγάλο χαμό και τις πυρκαγιές που θα έχουν ξεσπάσει από τα βραχυκυκλώματα, δεν θα ακούγεται τίποτε και μια μεγάλη σιωπή θα πέσει σε όλο τον κόσμο, που δεν θα θέλει να πιστέψει το τι έγινε και δεν θα θέλει να δεχθεί ότι η ζωή που ήξερε τελείωσε και τότε κάποιοι θα σκεφθούν αυτούς που νόμισαν ότι εξασφαλίζοντας πλούτη σ΄αυτόν τον κόσμο, τα είχαν όλα και θα θυμηθούν τον ψαλμό που λέγει:

«Παρέστησαν οι βασιλείς της γης, και οι άρχοντες συνήχθησανεπι το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του Χριστού αυτού. Διαρρήξωμεν τους δεσμούς αυτών και απορρίψωμεναφ΄ ημών τον ζυγόν αυτών. Ο κατοικών εν ουρανοίς εκγελάσεται αυτούς, και ο Κύριος εκμυκτηριεί αυτούς. Τότε λαλήσει προς αυτούς εν οργή αυτού και εν τω θυμώ αυτού ταράξει αυτούς».

Αμέσως μετά θα βγουν οι Νεφελίμ από τα Τάρταρα.


Ο σημαντικότερος λόγος όμως που υπάρχει ως απόδειξη του Φλάς του Ήλιου είναι τα ίδια τα λόγια του Χριστου στο Ευαγγέλιο.


Κατά Ματθαίον Κεφάλαιο 24.

29 Εὐθέως δὲ μετὰ τὴν θλῖψιν τῶν ἡμερῶν ἐκείνων ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες πεσοῦνται ἀπὸ τοῦ οὐρανοῦ, καὶ αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται. 

Που σημαίνει.

29 «Και αμέσως μετά τη θλίψη των ημερών εκείνων ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δε θα δώσει το φεγγοβόλημά της, και οι αστέρες θα πέσουν από τον ουρανό και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν. 

Ξεκάθαρα μιλά για το μεγάλο γεγονός του ηλεκτρομαγνητικού Παλμού του Ήλιου που θα φέρει νέα εποχή στον πλανήτη που ζούμε.

Τα πάντα μετά τον παλμό αυτό θα έχουν σταματήσει.

Όλη η μέθοδος παγκόσμιας διακυβέρνησης που έχει στηθεί τα τελευταία 250 χρόνια περίπου θα έχει πάψει να υπάρχει και ο πλανήτης δεν θα έχει πλέον τεχνολογία ηλεκτρική και όλες οι δομές των κρατών , όπως η αστυνομία , τα δικαστήρια , οι τράπεζες, οι φυλακές , οι κυβερνήσεις και τα σπίτια με την τωρινή μορφή θα σταματήσουν να υπάρχουν.

Όλα τα ασανσέρ θα σταματήσουν να λειτουργούν και θα μείνουν παντελώς ακίνητα.

Οι πολιτείες θα καταντήσουν παράγκες πράγματι όπως προφητεύτηκε και πυρκαγιές θα ξεσπάσουν και μέσα στις πόλεις λόγω βραχυκυλωμάτων που θα προκληθούν.

Όλα θα σταματήσουν και μετά την αρχική σιωπή , θα ακούγονται κραυγές απελπισίας των ανθρώπων που αν και θα οργανωθούν αρχικά θα διωχθούν από τις συμμορίες που η κάθε μια θα έχει την δικιά της περιοχή.

Τα πάντα θα λεηλατηθούν και θα καούν και τίποτα σχεδόν δεν θα θυμίζει την παλιά εποχή που ζούσε ο κόσμος μόλις λίγα χρόνια πρίν.

Κανένα εργοστάσιο , γεννήτρια αλλά και νοσοκομείο δεν θα λειτουργεί πλέον και εξάλλου κανείς δεν θα μπορεί να τα λειτουργήσει πλέον τα τελευταία αφού κανείς δεν θα τολμά να κινηθεί στους δρόμους.


Τίποτα που αναφέρεται στο χρηματοπιστωτικό σύστημα όπως αυτό υπάρχει  σήμερα δεν θα υπάρχει πλέον και όλα τα σούπερ μάρκετ και οι αποθήκες σιτηρών , θα λεηλατηθούν.

Στις πόλεις πλέον θα υπάρχουν συμμορίες και κάθε αυτοκίνητο , πλοίο , αεροπλάνο θα σταματήσει να κινείται.

Πολλές πυρκαγιές θα ξεσπάσουν μάλιστα αφού κάποια αεροπλάνα θα πέσουν μέσα σε δασώδεις εκτάσεις.

Η οικογένεια θα γίνει το πρώτο μέσο συσπείρωσης των ανθρώπων , οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό θα φύγουν από τις πόλεις και θα πάνε σε ορεινές περιοχές όπου θα κάνουν οικισμούς πρόχειρους αφού στους κάμπους θα είναι δύσκολο να γλυτώσει κανείς.

Βασική πηγή τροφής θα είναι το κυνήγι και θα άρχισει να υπάρχει η γεωργία ως τρόπος εργασίας καθώς και η κατεργασία μετάλλων καθώς θα καταλάβουν όλοι την ανάγκη ύπαρξης σπαθιών , ασπίδων και δοράτων.

Ταυτόχρονα με όλα αυτά, οι Ραν ,  απόγονοι της ένωσης των Νεφελίμ και των ανθρώπων ,  θα προσπαθήσουν υπό την κεντρική διοίκηση του Κλώνου της εικόνας του Θηρίου όπως λέει η Αποκάλυψη  και του Αντιχρίστου που θα έχουν ήδη εμφανιστεί στον κόσμο κατά την διάρκεια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου , να ασκήσουν έλεγχο πάνω στις μάζες των λαών , χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο που έχουν στα χέρια τους.


Δεν θα τα καταφέρουν. Θα πάρουν εντολή ο κάθε <<οίκος>> να οργανώσει την άμυνα της περιοχής του , ώστε να καταλαγιάσει η παγκόσμια ανωμαλία και να πετύχουν οι άνθρωποι μια σχετική αρχική οργάνωση.

Στην οργάνωση αυτή θα σταλούν άτομα δικά τους ώστε να ελέγχουν τα πράγματα σε όσες το δυνατόν μεγαλύτερες κοινότητες που θα υπάρχουν στα βουνά.

Οι 47.952 παρατηρητές Νεφελίμ τώρα, θα προσπαθήσουν ερχόμενοι σε επαφή με τα αρχηγεία τους στην Γερμανία και στην Τάκλα Μακάν , να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία των θεών , δηλαδή την τεχνολογία των κρυστάλλων που θα έχει μείνει ανέπαφη από το φλάς του Ήλιου καθώς δεν βασίζεται σε κάτι ηλεκτρικό , ώστε να ανοίξουν άμεσα τις Πύλες και να βγούν οι Νεφελίμ στην επιφάνεια της Γης.

Αυτό είναι κάτι που θα απαγορευθεί και έτσι οι Νεφελίμ στην παρούσα φάση θα μείνουν αμέτοχοι και ο ίδιος ο Σαμαέλ θα διατάξει αναμονή , διαπιστώνοντας ότι οι γραφές του Χριστού και οι Σίβυλλες καλά προφήτευσαν.

Όσον αφορά τώρα την ατμόσφαιρα, τον αναπνεύσιμο αέρα και τις συνέπειες που θα έχει η όλη κατάσταση στο περιβάλλον θα συμβούν τα εξής γεγονότα.

Και όλο το πράγμα πράγματι θα έχει γίνει ξαφνικά.

Μέσα σε οκτώ λεπτά μετά την άφιξη  του παλμού , ολόκληρη η ατμόσφαιρα θα ιονιστεί και τρομερά μπαράζ κεραυνών θα χτυπήσουν ολόκληρο τον πλανήτη.

Οκτώ λεπτά θα κάνει να έρθει ο παλμός και μετά για άλλα οκτώ λεπτά θα συνεχίσει να ιονίζει την ατμόσφαιρα.

Μετά από αυτό ο Ήλιος θα μείωσει την ένταση του φέγγους του κατά το ένα τρίτο , αλλά μέσα σε μερικές μέρες θα χτυπήσει την Γη το θερμικό κύμα που θα εκπεμφθεί μαζί με το φλάς.

Όταν το θερμικό κύμα φτάσει εδώ , όλοι θα αισθανθούν ένα έντονο κάψιμο από την τρομερή και αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας.

Μεγάλο μέρος των υδάτων των ωκεανών , των λιμνών και των ποταμών θα εξατμισθεί και η υγρασία στην ατμόσφαιρα θα αυξηθεί θα δραματικά.

Ταυτόχρονα θα αυξηθεί και η νέφωση.

Οι ωκεανοί θα γίνουν σε πολλές περιοχές σαν βούρκοι και πολλά από τα ψάρια θα αφανιστούν.

Το ίδιο θα γίνει και με τα ποτάμια πολλά από τα οποία θα στερέψουν και βέβαια το ίδιο θα πάθουν και οι λίμνες και κάθε τι που ζει μέσα σε αυτές.

Ο αέρας θα γίνει πνιγηρός και οι περισσότεροι θα έχουν αναπνευστικά προβλήματα.

Ταυτόχρονα , οι υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν θα γίνουν αιτία απειράριθμων πυρκαγιών.

Τεράστιες δασικές εκτάσεις θα αφανιστούν και τεράστιοι σιτοβολώνες θα καταστραφούν.

Σε γενικές λοιπόν γραμμές όσα γράφουν οι Σίβυλλες , τα Χάλκινα Βιβλία και η Αποκάλυψη , είναι απόλυτα συμβατά με την φυσική που γνωρίζουμε ότι επικρατεί στον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας.

Έτσι λοιπόν θα έχουμε.


1. Μείωση του ηλιακού φωτός κατά το ένα τρίτο κατά την διάρκεια της μέρας.

2. Μείωση του φυσικού φωτός κατά την νύχτα , λόγω των νεφώσεων που γενικά θα επικρατούν και θα κάνουν το φως των άστρων να μειωθεί , αλλά και από το κατά το ένα τρίτο μειωμένο φέγγος της Σελήνης που θα έχει χρώμα κάπως κοκκινωπό , λόγω της μείωσης του φωτός που θα έρχεται από τον Ήλιο , αλλά και από τα σωματίδια που θα αιωρούνται στην ατμόσφαιρα της Γης δεσμευμένα από τα μόρια των εξατμισθέντων υδάτων.

3. Ο αέρας θα είναι πνιγηρός και η ατμόσφαιρα γενικά αποπνικτική.

4. Πα΄ρά την αυξημένη υγρασία στην ατμόσφαιρα λόγω των εξατμισμένων νερών , θα επικρατήσει ανομβρία και οι βροχές θα είναι σπάνιες, αν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα έχουμε πολλές βροχές καθώς η ατμόσφαιρα θα προσπαθεί να επανέλθει στην αρχική κατάσταση.

5. Τεράστιες θαλάσσιες περιοχές θα γίνουν βούρκοι.

Το ίδιο θα πάθουν και πολλές λίμνες , ενώ πολλά ποτάμια θα ξεραθούν.


Αφού είδαμε τα σχετικά με το φλάς του ήλιου ας δούμε τώρα και το πως θα γίνει η έξοδος των αρχαίων θεών στην επιφάνεια της Γης που προφητεύεται από την Αποκάλυψη και από διάφορα άλλα κείμενα όπως αυτό του Αγίου Ανδρέα του Δια Χριστού Σαλού που λέει.

Κατά τό έτος έκείνο θ' όνοίξη ό Κύριος τίς πύλες τών Ίνδιών πού έκλεισε ό βασιλιάς τών Μακεδόνων Άλέξανδρος.

 Θά βγούν τότε απ' έκεί οί έβδομήκοντα δύο βασιλείς μέ τόν λαό τους, τά λεγόμενα βδελυρά έθνη, πού είναι πιό σιχαμερά όπό κάθε άηδία καί δυσωδία. Αύτά θά διασκορπισθοϋν σ' ολο τόν κόσμο. 

Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. 

Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλη ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυλιά καί κάθε άκαθαρσία.

 Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ' οπου θά περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, άς μην ύπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως οτι θα ύπάρχουν. 

'Εκείνες οί ημερες θα σκοτεινιάσουν, σάν νά θρηνούν στόν άέρα για οσα άποτροπιαστικά θα διαπράξουν έκείνα τά σιχαμερά έθνη.

. Ό ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ένώ n σελήνη  κι ολα τό άστρα θά σκοτισθούν (κι άλλη απόδειξη για το φλάς του ήλιου ), καθώς θα τά βλέπουν έπανω οτή γη νά συναγωνίζωνται στην άκαθαρσία. 

Αύτοί οί λαοί θα κατασκάψουν τη γη, θά κάνουν όποχωρητηρια τα θυσιαστήρια, καί θά βάλουν τα άγια σκεύη σέ άτιμωτική χρήση. 

Τότε όσοι θά κατοικούν οτήν Άσία, άς φύγουν στό νησιά τών Κυκλάδων ( κατά άλλες εκδοχές στις πεδίαδες των νήσων).

Γιατί τα ρυπαρά έθνη δέν θά πάνε εκεί.

Παρακάτω μας αναφέρει το κείμενο.


Ο δε Όσιος είπε.

Κάποιους ανθρώπους θα τους σκοτώσουν αυτά τα μιαρά έθνη , άλλοι θα πεθάνουν σε τρομερούς πολέμους και άλλους ο Αντίχριστος.

Όσοι τον πιστεύσουν αυτόν και τον προσκυνήσουν θα στείλει ο θεός θηρία που θα πετάνε όπως λέει και ο Ιεζεκιήλ και που θα έχουν στην ουρά τους κεντρία με δηλητήριο.

Και όσοι δεν φέρουν το σημείο του Χριστού σώο και ακέραιο στα μέτωπά τους , από αυτά τα θηρία θα πεθάνουν βρίσκοντας πικρό θάνατο.

Μας λέει εδώ ο Άγιος Ανδρέα , ότι όσοι θα έχουν προσκυνήσει τον Αντίχριστο παίρνοντας το χάραγμα του , θα υποστούν τα πάνδεινα από τους Νεφελίμ , που θα έρχονται από τον ουρανό όπως είπε ο προφήτης Ιεζεκιήλ.

Και θα είναι ο Θεός που θα επιτρέψει αυτήν την επίθεση των ανόμων.

Όσοι όμως δεν έχουν πάρει το χάραγμα αυτό θα γλυτώσουν.


Όταν λοιπόν δεις παιδί μου τα μιαρά έθνη να έχουν βγεί στον κόσμο τότε να ξέρεις ότι όλα είναι στην πόρτα μας έτοιμα να συμβούν.

Αυτά λέει ο Άγιος Ανδρέας και δεν διαφέρουν ουσιαστικά από αυτά που μας λέει και η Αποκάλυψη.

Ας επανέλθω όμως στο πως θα γίνει η έξοδος των Νεφελίμ και όσα συμβούν αφού βγούν αυτοί από τα Τάρταρα.

Στο τέλος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου ο κόσμος θα είναι πολύ πιο διαφορετικός και έτοιμος για το φλάς του ήλιου.

Οι μεγαλουπόλεις δεν θα είναι γνωστές για τα αξιοθέατά τους αλλά για τις καταστροφές που υπέστησαν η κάθε μια χωριστά.

Τα μεγάλα κράτη δεν θα είναι γνωστά για τον πλούτο τους , αλλά για τα εκατομμύρια των νεκρών τους.

Οι περισσότεροι ήδη θα τρώνε σε σημεία σύτισης και ο Αντίχριστος που ήδη θα έχει βγει θα μοιράζει απλόχερα το χάραγμα σε όλους μέσα στην αναμπουμπούλα του πολέμου και όλοι θα το παίρνουν.

Ο ανδρικός πληθυσμός στις ηλικίες από 17-40 θα έχει μειωθεί κατά 500 ολόκληρα εκατομμύρια.

Ένας στους δύο Ευρωπαίους και Αμερικάνους σε αυτές τις ηλικίες θα έχει σκοτωθεί.

Χώρια οι άνδρες των άλλων περιοχών της Ασίας και της Αφρικής και χώρια οι άμαχοι.

Τότε λοιπόν που όλοι θα νομίζουν ότι έζησαν ότι χειρότερο μπορούσαν να ζήσουν και όταν λόγω της αδυναμίας να συνεχιστεί όλοι θα σταματήσουν να πιέζουν για την συνέχισή του και τότε που όλοι θα νομίζουν έστω και προσωρινά ότι έχουν ησυχάσει τότε ο Ελοχίμ Ελ Ελιόν θα δώσει εντολή στον ήλιο να εκπέμψει το μεγάλο φλάς.

Και ο Ήλιος θα λάμψει όσο ποτέ άλλοτε και μέσα σε οκτώ λεπτά όλα θα σιγήσουν.

Μετά το φλάς , ανάμεσα στους ζωντανούς νεκρούς που θα έχουν επιβιώσει του τρίτου παγκοσμίου πολέμου θα περιφέρεται γεμάτος ικανοποίηση ο Αρχαίος Εχθρός.

Γεμάτος και περηφάνια αφού κανείς δεν θα ζητά κάτι από τον Θεό αφού όλοι προ πολλού θα Τον έχουνε ξεχάσει.

Και την στιγμή που ούτε ένας θα ελπίζει στον Θεό , που ούτε ένας δεν θα Τον σκέφτεται , τότε ο Σαμαέλ θα ζητήσει εξουσία να ανοίξει τις Πύλες της Αβύσσου.

Και το αίτημα του θα είναι δικαιωματικό αφού την στιγμή που θα το θέσει , ούτε ένας , έστω ένας δεν θα ζητά τίποτα από τον Αρχηγό της Ζωής.

Και η εξουσία θα του δωθεί και θα καλέσει κοντά του τον αγαπημένο του αρχάγγελο του σκότους και στρατάρχη της κολάσεως γνωστό ως Απολλυών και Αβαδδών στην Αποκάλυψη του Ιωάννη , στην γλώσσα των Δαιμόνων λέγεται όμως Σαντανεμόν.

Και θα του πει.

Ό,τι υπόσχεση έδωσα την κράτησα.

Η αποστασία από κοντά Του ολοκληρώθηκε.

Άνοιξε τις πύλες να βγουν οι άνομοι στην Γη και να περισσέψει και πάλι η ανομία και να Τον πληγώσω όσο ποτέ άλλοτε.

Και θα ανοίξει ο Σαντανεμόν τις Πύλες και θα καταρρεύσουν τα πεδία που τις κρατούσανε κλειστές και θα εκραγούν τα βουνά από πάνω τους και σταματήσουν τα εμπόδια που υπάρχουν μέσα σε αυτές να εμποδίζουν τους ανόμους να τις διαβούν.

Και θα αρχίσουν με ρυθμό ξέφρενο να βγαίνουν σαν τις ακρίδες στην επιφάνεια της Γης , πράγμα που τόσο πολύ επιθυμούσαν.

Σε όλο τον κόσμο θα επιδράμουν οι Νεφελίμ. 

Η μανία τους και το μίσος τους και η εκδικητικότητα τους δεν θα έχουν προηγούμενο.

Το ότι μάλιστα δεν θα έχουν εξουσία να σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο όπως λέει και η Αποκάλυψη για πέντε μήνες δεν θα τους πειράζει καθόλου , γιατί ο σκοπός τους δεν θα είναι ο θάνατος αλλά το βάσανο και ο τρόμος.

Δεν θα υπάρξει ούτε ένα μέρος του πλανήτη που δεν θα το πειράξουν.

Οι άνθρωποι όταν συνειδητοποιήσουν το τι συμβαίνει δεν θα γνωρίζουν εαν αυτά τα όντα είναι εξωγήινοι , ή τα τέρατα της μυθολογίας των λαών.

Τα τελευταία υπολείμματα των ανθρώπινων κοινωνιών θα διαλυθούν καθώς ο καθένας θα προσπαθεί με τους δικούς του να βρεί καταφύγιο στις έρημες πόλεις , ή στα απάτητα βουνά και τις ρεματιές και στα μεγάλα σπήλαια.

Καθώς οι άνθρωποι θα μαζεύονται σε μέρη που θα είναι πολλοί εκεί θα προσπαθούν να στήσουν την άμυνά τους.

Μάταια όμως.

Τίποτα δεν θα σταματά τους φτερωτούς θεούς από το να  τους βρουν και να επιδράμουν και να τους βασανίσουν άλλα όχι να τους πάρουν την ζωή.

Βασανιστήρια , σοδομισμοί , βιασμοί παιδιών μέσα σε εκκλησίες , βιασμοί  μελών οικογενειών μπροστά σε γονείς ή συγγενείς ,αφαιμάξεις , ακρωτηριασμοί θα ναι μερικά από όσα υποστούν οι άνθρωποι τότε  αλλά ποτέ όλα αυτά μέχρι θανάτου.

Η ζωή των περισσοτέρων θα είναι τόσο απελπιστική που θα ζητούν τον θάνατο αλλά αυτός δεν θα είναι εφικτός.


Μόνο σε ένα μέρος δεν θα έχουν αυτοί εξουσία να μπουν.

Στο αρχαίο Αραντίς στην σημερινή Θεσσαλονίκη.

Από τα όρια της εισόδου από το Δερβένι και το Καλοχώρι μέχρι την περιοχή της Θέρμης και την χερσόνησο της Αγίας Τριάδας.

Θα πολιορκήσουν την περιοχή όμως ώστε κανείς να μην μπορεί να μπει.

Θα οικονομήσει ο Θεός όμως για να μαζευτούν εκεί όσοι δεν θα έχουν εξουσία οι Νεφελίμ να βλάψουν , ούτε αυτοί μα ούτε και τα βιορομπότ τους που μαζικά θα βγούν από τα Τάρταρα που θα τα δούμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο.

Τα όντα αυτά θα είναι διαφόρων μεγεθών , άλλα πανύψηλα και πολύποδα και άλλα μικρότερα μεν αλλά τεράστια σε σχέση με τους ανθρώπους.

Άλλα δεν θα είναι μικρότερα για να κυνηγούν τους ανθρώπους μέσα στις τρύπες του εδάφους και τις μικρές κοιλότητες των σπηλαίων αλλά και μέσα στα συστήματα εξαερισμού των ουρανοξυστών των ερημωμένων πόλεων.

Επιπλέον οι οικισμοί των κάμπων θα καούν  και όλοι οι κάτοικοι τους θα προωθηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης που θα χτίσουν οι ίδιοι κάτω από τα μαστίγια των Νεφελίμ και των δούλων τους.

Οι οικισμοί των βουνών όμως θα έχουν καλύτερη τύχη αφού κάποιοι θα είναι δύσκολο να αποκαλυφθούνε.

Όσον αφορά τώρα το παγκόσμιο κράτος που ονειρεύονται οι Νεφελίμ να στήσουν αυτό δεν θα οργανωθεί ποτέ , καθώς τους πρώτους πέντε μήνες θα επικρατεί κομφούζιο αφού οι Νεφελίμ θα βγάζουν τα απωθημένα τους και θα βασανίζουν τους ανθρώπους όπου κι αν τους βρούνε .

Μετά τους πέντε πρώτους μήνες θα πάρουν εντολή και εξουσία να κάνουν οργανωμένο πόλεμο και να αφανίσουν τους ανθρώπους για είκοσι μήνες.

Το ένα τρίτο των ανθρώπων θα αφανιστεί στον πόλεμο αυτό.

Έτσι κρατική δομή όπως την ονειρεύτηκε στα πρωτόκολλα ο Σαμαέλ μέσα στα πρωτόκολλά του θα είναι αδύνατη να υπάρξει καθώς δεν θα μπορεί να ελέγξει και να οργανώσει τους Νεφελίμ που θα έβγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο του , υπαρχούσης της τεχνολογίας του ηλεκτρισμού ή έστω της κατά πολύ ανώτερης δικιάς τους.

Αυτό που θα κάνει απλά ο Αντίχριστος και η Εικόνα του θα είναι μια χαλαρή διοίκηση των Βασιλέων Νεφελίμ σε τοπικό επίπεδο.

Το σχέδιο διοίκησης της Γης που ήδη έχουν οι απέθαντοι θεοί , καθώς την έχουν χωρίσει σε 72 μεγάλα καντόνια , ένα για τον κάθε βασιλέα και τον λαό του , δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί ούτε αυτό.΄

Αυτό που επίσης λένε τα Χάλκινα Βιβλία ότι δεν θα καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν την λεγόμενη επιστημονική μαγεία των κρυστάλλων.

Το υπάρχον σχέδιο , προβλέπει να ενεργοποιηθεί το ενεργειακό δίκτυο στροβιλλουπερπολλαπλασιαστές όπως αυτοί υπήρχαν στην απώτατη αρχαιότητα.

Με αυτό το δίχτυο ενεργειακής παροχής σκοπεύουν να οργανώσουν τις ανθρώπινες κοινωνίες με σκοπό την παγκόσμια διοίκηση του Αντιχρίστου και του Κλώνου.

Απλά δηλαδή σκοπεύουν να επαναφέρουν την τεχνολογία των κρυστάλλων πλήρως και να εφαρμόσουν την αρχαία μέθοδο διοίκησης του πλανήτη όπως υπήρχε πρίν την ήττα τους στους πολέμους εναντίον των Ελ μετά τους οποίους κλείστηκαν στα Τάρταρα.

Όπως είπαμε όμως η χρήση αυτής της τεχνολογίας θα απαγορευτεί πλήρως.

Όπως είναι λογικό παρά τους περιορισμούς στην εξουσία τους , θα αποτελέσουν οι αρχαίοι θεοί πηγή ανασφάλειας και του απόλυτου τρόμου καθώς όλοι θα γίνονται μάρτυρες καθημερινά σκηνών ανείπωτης φρίκης.

Ειδικά στους πέντε πρώτους μήνες στους οποίους οι Νεφελίμ δεν θα σκοτώνουν αλλά θα βασανίζουν και θα ακρωτηριάζουν , θα αποτελέσουν τα ζωντανά τους θύματα πηγή προώθησης τρόμου και απελπισίας.

Μέσα σε πέντε μήνες , πάνω από ένα δις άνδρες , γυναίκες και παιδιά θα υποστούν ακρωτηριασμούς , αφαιμάξεις , βασανισμούς και βιασμούς από τα ρυπαρά γένη των αρχαίων απέθαντων θεών.

Μετά τις 150 μέρες του βασανισμού των ανθρώπων θα πάρουν εντολή οι τέσσερις άγγελοι του σκότους , Αζαζέλ , Αζαζελόν , Αζαραντέλ και Αζαέλ να οργανώσουν τον αφανισμό του ένα τρίτου των ζώντων ανθρώπων.

Όταν τους δωθεί αυτή η εξουσία , οι Ραν που έχουν αίσθηση της καταγωγής τους θα συνταχθούν με τους Νεφελίμ κάτω από τον Αντίχριστο και τον Κλώνο και θα αρχίσουν μαζικές σφαγές.

Το τεράστιο αυτό στράτευμα των διακοσίων εκατομμυρίων θα γίνει προσπάθεια να λειτουργήσει ως δύναμη αστυνόμευσης του πλανήτη.

Επειδή όπως είπαμε τρόποι επικοινωνίας δεν θα υπάρχουν θα χρησιμοποιηθούν οι Δαίμονες που θα κάνουν την δουλειά τους , να μεταφέρουν δηλαδή πληροφορίες.


Το σύνολο των ανθρώπων θα αποτελέσει τότε αντικείμενο όχι βασανισμών αλλά βιαιότατων δολοφονιών και μαζικών εκτελέσεων.

Οι Μπαχομέχ θα πετάνε πάνω από οικισμούς ολόκληρους και θα αφήνουν πίσω τους μόνο αποξηραμένα κορμιά αφού θα απορροφούν όλη  την ζωική ενέργεια μέσα από τους ανθρώπους.

Οι Λοσντβέχ θα κατασπαράζουν τα θύματά τους και οι Γρύπες-Λαχμέχ θα αποτελούν την φτερωτή λαίλαπα.

Εκείνοι που θα κάνουν όμως θραύση μια και είναι οι πολυπλυθέστεροι θα είναι οι λυκάνθρωποι Μαλτσέχ.

Τότε , ένας στους τρείς θα θανατωθεί.

Κι όμως όσοι θυμούνται τον Θεό αντί να ζητήσουν το έλεός του , θα τον βλασφημούν και θα του ρίχνουν το φταίξιμο για όσα θα συμβαίνουν.

Αύτη θα είναι η πιο μαζική αποστασία των ανθρώπων και σε αυτήν θα βοηθήσουν και οι δαίμονες και οι άνθρωποι που θα ναι οι προσκυνημένοι δούλοι του Σατανά-Σαμαέλ.

Τότε όμως που η απελπισία θα κορυφωθεί και τότε που οι άνθρωποι θα θερίζονται σαν τα στάχια τότε θα εμφανιστεί Εκείνος που εκείνοι που γνωρίζουν και βλέπουν από τώρα περιμένουν.

Τότε λοιπόν θα βγει από τον Όλυμπο ο Πολέμαρχος του Θεού και θα εκπληρωθεί η προφητεία που λέει.

Ο Έχων το κράτος απροσμάχητον ο φέρων το της ζωοποιού τριάδος σημείον και την εξ ολύμπου αμα ρε και εξ ανατολής κοπίδαν, ο ποιών τον πόλεμον υπέρ της του Θεού δόξης τοις ελλησι απευθυνθείς, είπεν αυτοίς. «Οι τον πατρώον ΙΧΩΡΑ φέροντες, έσονται εις τάξιν μίαν. Το εμόν στράτευμα, στράτευμα Θεού εστί, η εμή ασπίς, ασπίς Θεού εστί, η εμή κοπίς, κοπίς Θεού εστί, η εμή νίκη, νίκη Θεού εστί». 

Τότε οι δίκαιοι θα χορτάσουν δικαιοσύνη.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger