Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ

Στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν σε εξέλιξη περιοδικά δηλαδή φαινόμενα που επαναλαμβάνονται που όμως για να ολοκληρωθούν και να επαναληφθούν πρέπει να περάσουν και χιλιάδες χρόνια.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Ιουνίου 2014Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από τον Τόμο 22 του Δημοσθένη Λιακόπουλου , με τίτλο Οι Πολεμιστές της Ειμαρμένης και τα μυστικά των Δελφών, και η επιμέλεια του άρθρου έγινε από τον συνεργάτη της Αθέατης γνώσης Δημήτρη Παπαδούδη.

Αυτό έχει σαν συνέπεια το ότι δεν έχουμε καταγεγραμμένα δεδομένα για τα φαινόμενα αυτά.


Η παραποιημένη ιστορία μας είναι ηλικίας 2.500 ετών.


Πως θα μπορούσαμε λοιπόν να ξέρουμε για ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 5.000 χρόνια ;


Φυσικό είναι να μην μπορούμε να ξέρουμε.


Αν δηλαδή δεν ξέρουμε κάτι ούτε για τα προγραμματισμένα γεγονότα που έρχονται , πως θα μπορούσαμε να ξέρουμε για γεγονότα απρογραμμάτιστα , με παρέμβαση τρίτων που δεν γνωρίζουμε καν ;


Προφανώς και δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε.


Εδώ δεν ξέρουμε τι έγινε στην πρόσφατη ιστορία μας , αφού παρεμβάσεις τρίτων ανάγκασαν τον Τοπικό Ρυθμιστή , τον L.R ( Local Regulator ) να παρέμβει και να επαναφέρει τα γεγονότα στην σωστή ιστορικά πορεία.


Επειδή όμως έχω να πω πολλά , καλά θα είναι να πάρουμε τα πράγματα λίγο με την σειρά.


Όταν ξεκίνησε ο κόσμος σύμφωνα με τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου και επικαλούμαι αυτά , γιατί η Παλαιά Διαθήκη ελάχιστα λέει για την Δημιουργία , ο Θεός δημιούργησε έναν Δημιουργό Νου , που σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία είναι ο Πρώτος Ελοχίμ που ονομάζεται από τον Ενώχ ως ο Παλαιός Όλων των Ημερών απλούστατα γιατί , είναι το αρχαίοτερο και πιο παλιό δημιούργημα του Θεού.


Για τον Πρώτο Ελοχίμ κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τον Χριστό αλλά ο Ενώχ με σαφήνεια περιγράφει ότι ο Υιός του Θεού και ο Παλαιός των Ημερών προχωρούσαν δίπλα δίπλα.


Άρα πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα.


Αυτός ο Δημιουργός Νους λοιπόν , δημιούργησε και κατά περίπτωση επέβλεψε την δημιουργία των πάντων.


Το σύμπαν στήθηκε σε επτά επίπεδα δημιουργίας ή αν θέλετε σε επτά σφαίρες.


Όσοι βρίσκονται στο 7ο επίπεδο , αντιλαμβάνονται όσα γίνονται στα επτά επίπεδα , όσοι βρίσκονται στο 6ο αντιλαμβάνονται όσο γίνονται στο έκτο , όσοι στο 5ο στα πέντε και ούτω καθεξής.


Για κάθε επίπεδο δημιούργησε κι έναν διοικητή , έναν τοπικό επιτηρητή ( LOCAL REGULATOR ) που επέβλεπε τα γεγονότα και την ροή τους.


Επτά λοιπόν οι τοπικοί ρυθμιστές και επιτηρητές των πάντων.


Το σύνολο των γεγονότων μπροστά στον Θεό έλαβε χώρα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα ο Θεός να προγνωρίζει και όχι να προβλέπει τα πάντα.


Το σύνολο των γεγονότων λοιπόν που προγνωρίζει ο Θεός , πρέπει να συμβούν με ακρίβεια και αποτελούν το σχέδιο του Θεού.


Παρότι ο Θεός προγνωρίζει τα γεγονότα , τα πλάσματα που συμμετείχαν σε αυτά , επέλεξαν , επιλέγουν και θα συνεχίσουν να επιλέγουν ελεύθερα στο μέλλον σε κάθε τους βήμα και τα φυσικά φαινόμενα που τυχαία εξελίσσονται ανεπηρέαστα , θα συνεχίσουν να εξελίσσονται.


Μόνο που το σύνολο των γεγονότων  αυτών είναι γνωστό στον Θεό , αφού μπροστά του συμβαίνουν όλα ταυτόχρονα.


Ο μηχανισμός εξασφάλισης των γεγονότων , όπως είναι γνωστά στον Θεό , ονομάστηκε Ειμαρμένη κι έτσι ονομάζεται ακόμη.


Στο δικό μας ηλιακό σύστημα δημιουργήθηκε ένας τοπικός ρυθμιστής-διοικητής που επιβλέπει τα πάντα με την βοήθεια 888.888 ελεγκτών που κατασκευάστηκαν γι αυτόν τον λόγο.


Είδαμε σε παλαιότερους τόμους ότι οι ελεγκτές ονομάστηκαν <<γούνες>> και ο τοπικός ρυθμιστής ονομάστηκε ΛΕΡΑΣ.


Έτσι ο τοπικός άρχων επιβλέπει την Ειμαρμένη που πολλοί ονόμασαν μοίρα και πεπρωμένο.


Ειπώθηκε μάλιστα , πεπρωμένο φυγείν αδύνατον , αλλά ενώ αυτό είναι σωστό , ταυτόχρονα δεν αποδίδει και την αλήθεια , αφού έχουμε ελευθερία επιλογών , απλά ο Θεός προγνωρίζει τις επιλογές μας.


Το γιατί δεν τις αλλάζει όταν είναι λανθασμένες έχει απλή απάντηση , αφού έτσι θα επενέβαινε στην ελεύθερη απόφασή μας.


Νομίζω τώρα έχουμε μια αρκετά κατανοητή εικόνα , με τα δικά μας περιορισμένα γεγονότα για το τι σημαίνει σχέδιο του Θεού και πως αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το σύνολο των ελεύθερων επιλογών μας αλλά και των τυχαίων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν.


Ένα ακόμα θέμα το οποίο πρέπει να διευκρινιστεί είναι το ότι , οι ελεύθερες επιλογές μας , επηρεάζονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους από το περιβάλλον που το δαιμονικό κατεστημένο ελέγχει και εκείνο που τελικά κάνουμε θα μπορούσε να μεταφραστεί από ελεύθερη επιλογή σε τελική επιλογή σε κάθε μας πράξη.


Υπάρχουν περιπτώσεις που για ένα σύνολο αστάθμητων παραγόντων , οι τελικές επιλογές όλων μας αλλάζουν , καθώς ο ένας επηρεάζει τις κινήσεις και τις επιλογές των άλλων.


Έτσι ο τοπικός άρχων παρεμβαίνει στον ψεύτικο κόσμο στον οποίο ζούμε και ακυρώνει το σύνολο των ενεργειών όλων μας , αφού οι τελικές ενέργειες δεν θα ήταν εκείνες που θα επιλέγαμε , αλλάζοντας τελικώς , αυτό που η Ειμαρμένη , η διοίκηση των επτά διοικητών επιβλέπει πρός εκτέλεση.


Μόλις ακυρωθούν οι πράξεις μας και καταργηθούν οι συνέπειες που είχαν στον κόσμο και αποκατασταθούν όλα όπως ήταν , σβήνει και η μνήμη όλων αυτών των συμβάντων και ο κόσμος ξαναβρίσκεται ακριβώς την στιγμή πρίν γίνει η λάθος πρώτη επιλογή.


Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται σαν να μην έγινε τίποτε , εκτός του σχεδίου.


Σαν να κάνουμε δηλαδή σε έναν υπολογιστή επανεκκίνηση.


Όλοι οι άνθρωποι στήνονται στην κυριολεξία στην θέση που βρισκότανε και στην τάση που βρισκότανε , την στιγμή από την οποία και μετά γίνεται η διαγραφή και με σβησμένη από εκείνη την στιγμή και μετά την μνήμη , συνεχίζουν τις ζωές τους , χωρίς τις παράτυπες δαιμονικές επεμβάσεις.


Και στις δύο περιπτώσεις ,δηλαδή παίρνουμε ελεύθερες αποφάσεις , αλλά στην μια περίπτωση με λάθος δεδομένα και κίνητρα τα οποία εισήχθησαν μέσα στον εικονικό κόσμο που ζούμε από τους κοσμοκράτορές του , τους δαίμονες.


Αν δηλαδή το δαιμονικό κατεστημένο αποκτήσει πληροφόρηση για συγκεκριμένες ενέργειες που αφορούν την προώθηση του σχεδίου του Θεού , όπως ονομάζουμε την Ειμαρμένη , τότε προσπαθεί με παρεμβάσεις σε πρόσωπα-κλειδιά , να αλλάξει την ροή της ιστορίας.


Αν συμβεί κάτι τέτοιο και δεν διορθωθεί , έρχεται η στιγμή που όλοι βρίσκονται σε διαφορετικά σταυροδρόμια στην ζωή τους , σε σχέση με αυτά που επρόκειτο να βρεθούν.


Σκοπός του δαιμονικού κατεστημένου είναι να μην προωθηθεί το σχέδιο του Θεού.


Οι προσπάθειες αυτές είναι διαρκείς και συνήθως ανεπιτυχείς , αφού το σχέδιο τους αφορά τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους.


Ο Τοπικός Ρυθμιστής λοιπόν του ηλιακού μας συστήματος , μπορεί μέσα στο μυαλό μας να αλλάξει τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε και να μας στήσει τόσο εμάς όσο και το περιβάλλον και την φύση και τις πόλεις όπως ήταν την κατάλληλη και επιθυμητή στιγμή , ώστε να μην αλλάξει δηλαδή το σχέδιο του Θεού , το σύνολο δηλαδή των γεγονότων , όπως αυτά διαμορφώνονται από την ελεύθερη επιλογή μας σε κάθε στιγμή της ζωής μας.


Τέτοιες επανεκκινήσεις RESTART έχουν γίνει αρκετές και μάλιστα μπορεί να συμβεί και προσωπικό RESTART όταν ένας άνθρωπος δει κάτι ή μάθει κάτι που δεν επιτρέπεται να μάθει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.


Η αποστολή του ΛΕΡΑ , είναι η εφαρμογή των κανόνων της Ειμαρμένης.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger