Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΡΥΖΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ

Μετά από διερεύνηση των πεποιθήσεων και το συναίσθημα του καθηγητή του Πρίνστον, Πίτερ Σίνγκερ, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει μια μεταγενέστερη πλοκή πίσω από τη βιοτεχνολογία και το γενετικό χειρισμό της φύσης. Αυτή η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον έλεγχο και μπορεί ακόμη και να ενθαρρύνει την παιδοκτονία.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Ιουνίου 2014



Σε ένα νέο άρθρο, ο Σίνγκερ προσποιείται ότι είναι λογικό και πρός σκεπτικισμό η μεταφορά σε ΓΤΟ. "Στη δεκαετία του 1990, ως υποψήφιος της Γερουσίας για τους αυστραλούς Πράσινους, ήταν μεταξύ εκείνων που υποστήριξαν να αποτραπούν οι επιχειρήσεις βιοτεχνολογιών που βάζουν την υγεία μας, ή το περιβάλλον, σε κίνδυνο, προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους."

" Αλλά τώρα, στον 21ο αιώνα, οι αληθινές πεποιθήσεις του Σίνγκερ αποκαλύπτονται, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει τώρα το μεταλλαγμένο χρυσό ρύζι. Μετά από περαιτέρω έρευνα, ο Σίνγκερ φαίνεται να υποστηρίζει επίσης και την παιδοκτονία, πάρα πολύ. 

Σε μια ανασκόπηση του 2002 με τίτλο «Η Πολιτική του Διανθρωπισμού," ο James Hughes συνοψίζει τις αληθινές πεποιθήσεις του Σίνγκερ " σχετικά με το επιτρεπτό της ευθανασίας σε ορισμένα νεογέννητα με αναπηρία (Kuhse και Singer, 1985).

" Ο Hughes αποκαλύπτει επίσης ότι ο Σίνγκερ », ισχυρίζεται, ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις νέες γενετικές και νευρολογικές επιστήμες για να εντοπίσουμε και να τροποποιήσουμε τις πτυχές της ανθρώπινης φύσης που προκαλούν τη σύγκρουση και τον ανταγωνισμό. " 

Είναι σαν ο Σίνγκερ να θεωρεί ότι είναι υπεύθυνος του σύμπαντος για το μέγεθος και τη συμπεριφορά του πληθυσμού.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger