Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ «ΙΗΣΟΥ ΜΩΡΟ» ΠΟΥ ΚΡΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΟΜΠΙ ΛΟΜΠΙ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ένα βίντεο με την ονομασία "Χριστιανικός καταναλωτισμός" φαίνεται να δείχνει ένα άτομο να εισέρχεται σε ένα κατάστημα χόμπι λόμπι στο Poughkeepsie στη Νέα Υόρκη και να διαπράττει μια πράξη αντιχριστιανικού βανδαλισμού εντός του καταστήματος.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Ιουνίου 2014

Το βίντεο παρουσιάζει το άτομο να τοποθετεί διάφορες γυμνές κούκλες με συρμάτινες κρεμάστρες περασμένες μέσα από τα κεφάλια τους σε ένα από τα ράφια του καταστήματος.  

Οι γυμνές κούκλες μωρά έχουν μακριά μαλλία και γενειάδες και κοσμούνται με τις ετικέτες που διαφημίζουν τις κούκλες ως «Εκτρωμένο μωρό Ιησούς.»

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο συνεχίζεται ...
Σε ένα άλλο κομμάτι της «τέχνης» που παράγεται πάλι από τον Ron English σε ενα πολύ ανησυχητικό βίντεο που φορτώθηκε στη σελίδα του Ron English στο YouTube , επιχειρεί να παίξει με τους φόβους της παράνομης έκτρωσης, όπου θα προκαλέσει τις γυναίκες να στραφούν σε αυτο-εκτρώσεις και να πεθάνουν.

Το βίντεο απεικονίζει μια γυμνή γυναίκα να στέκεται μπροστά σε μια πινακίδα και να δίνει στον εαυτό της μια υποτιθέμενη "άμβλωση".

Καθώς συνεχίζεται η ροή του βίντεο, δείχνει την γυναίκα να βάζει μια κρεμάστρα στον κόλπο της και σε εκείνο το σημείο αρχίζει να ρέει κόκκινο χρώμα στην πινακίδα ακριβώς πίσω της.

Εγώ δεν έχω δει το έργο τέχνης που να δείχνει τις γυναίκες που σκοτώθηκαν από νόμιμη άμβλωση ακόμη-αλλά-είμαι βέβαιος ότι είναι στη λίστα του Ron English. Η ΟΧΙ;

Ο English είναι ίσως ο πιό γνωστός για τη ζωγραφική του "Αβραάμ Ομπάμα", ο οποίος μεταμόρφωσε το πρόσωπο του Μπαράκ Ομπάμα και του Αβραάμ Λίνκολν και παράνομα δημοσίευσε σε όλη την πόλη της Βοστώνης, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την εκλογή του Ομπάμα το 2008.

Δείτε το βίντεο: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣatheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger