Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ SLENDERMAN

Μια μητέρα από το Οχάιο λέει ότι η 13-χρονη κόρη της την μαχαίρωσε πολλές φορές για να ευχαριστήσει τον Λεπτοκαμωμένο (SlenderMan) - τον ίδιο φανταστικό χαρακτήρα τρόμου που υποτίθεται ότι ενέπνευσε μια αποτρόπαια επίθεση με μαχαίρι στο Ουισκόνσιν την περασμένη εβδομάδα, που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση ΕΔΩ.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Ιουνίου 2014


Η κάτοικος του Χάμιλτον, που δεν έχει ονομαστεί δημοσίως, δήλωσε ότι η κόρη της είχε εμμονή με τον μακάβριο ήρωα του διαδυκτίου.

Σύμφωνα με τον γονέα, το 13-χρονο κορίτσι υποφέρει από μακροχρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά ποτέ δεν φανταζόταν ότι το παιδί θα προσπαθούσε να την βλάψει.

Η έφηβη είχε γοητευτεί με τον μακάβριο ήρωα, γράφοντας για τους δαίμονες και την παράνοια, και σχεδιάζοντας μοχθηρά πλάσματα.

Μια νύχτα, η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά, εισήλθε στην κουζίνα και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την κόρη της, που φορούσε μια λευκή μάσκα.

Η 13-χρονη φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας και να επιτέθηκε στη μητέρα της, αφήνοντας της χαρακιές στο λαιμό και το πρόσωπό της, και με μια οπή στην πλάτη της. 

Η γυναίκα λέει ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μαχαίρι, η κόρη της ανέφερε τη διαδραμάτιση ενός ρόλου και δεν φαινόταν να είναι ο εαυτός της.

Η γυναίκα από το Οχάιο λέει ότι μετά από το ειδησεογραφική κάλυψη από το Ουισκόνσιν, εξέτασε τα γραπτά της κόρης της και ανακάλυψε πολλές αναφορές στον Λεπτοκαμωμένο (SlenderMan) και δολοφονίες.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger