Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΠΙΣΤΗ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ; - Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;

Επανέρχομαι στο ότι πρίν καιρό είχα πει ότι ασχολούμαστε με πολλά διαφορετικά πράγματα, πηγαίνουμε σε μοναστήρια , πηγαίνουμε σε κατηχητικά , πηγαίνουμε σε ιεροκύρηκες , πηγαίνουμε εδώ , πηγαίνουμε εκεί , ακούμε το ένα , ακούμε το άλλο , αλλά τα λόγια του Χριστού , περνάνε σε δεύτερη μοίρα.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Ιουνίου 2014



Το κείμενο είναι μια μεταφορά της διαδυκτιακής εκπομπής του Δημοσθένη Λιακόπουλου από το prisonplanet

Και να πάρει η ευχή ρε παιδιά είναι τόσο μα τόσο απλά.

Θέλω μάλιστα αυτή τη στιγμή να διευκρινίσω , ότι ούτε κατήχηση κάνω, δεν είμαι κατηχητής , ούτε κήρυγμα κάνω , δεν είμαι ιεροκήρυκας , ούτε άγια λόγια λέω , δεν είμαι Άγιος , ούτε έχω ανοίξει έναν μονόλογο που έχει να κάνει με θέματα θρησκείας.

Ο μονόλογός μου αυτός έχει να κάνει με την Αλήθεια, γιατί η κεντρική φράση του Χριστού είναι μάθετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.

Έλεγα λοιπόν ότι αυτά που λέει ο Χριστός δεν τα ακούμε , αλλά ακούμε άλλα για να πάρουμε δύναμη και να παρηγορηθούμε.

Και είμαστε τόσο γελοίοι γιατί θέλουμε να πάρουμε δύναμη από ανθρώπους κι όχι δύναμη από τα λόγια του Χριστού του Αρχηγού.

Δεν είναι γελοίο ; 

Να θες να πάρεις δύναμη από λόγια Αγίων , επειδή σου πέφτουνε βαριά τα λόγια του Χριστού ;

Έβγαλα λοιπόν πρίν καιρό με αφορμή κάποια από τα αγιορείτικα χειρόγραφα , ένα βιβλίο που λεγόταν τα δύο πρόσωπα του κακού.

Ξέρετε καθώς ο χρόνος κυλάει και αυτά που λέω απευθύνονται ίσως σε όλο και λιγότερα άτομα , γιατί πνευματικά χωρίζει η ήρα από το σιτάρι , δηλαδή οι γκοίμ πρέπει να δικαιολογήσουν την φήμη τους .

Καθώς προχωρούν αυτά που λέω έχουμε ένα κοινό το οποίο όσον αφορά το ζουμί της υπόθεσης και την επεξεργασία μέσα στο μυαλό του , όλων των πραγμάτων που έχω πει και έχω αποκαλύψει , αυτό το κοινό γίνεται ολοένα και μικρότερο , ώστε αναγκαστικά από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που με έχουν υπ όψην τους γιατί με είδανε στα κανάλια εδώ και τόσα πολλά χρόνια , σιγά σιγά θα πρέπει να μείνει η κρίσιμη μάζα που θα έχει καταλάβει εντελώς τι γίνεται .

Η κρίσιμη μάζα είναι μεγάλη , αλλά δεν είναι και εκατομμύρια όπως καταλαβαίνετε.

Τώρα , δεν ξέρω πως θα το πάρετε , αλλά στο βιβλίο ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ , αποδείχθηκε ότι δεν ήμουν ο μόνος που έχει μιλήσει , καθώς μέσα, τα κείμενα του Φλαμιάτου τα λεγόμενα , αναφέρονται στον υιό της ανομίας της δύσης και στον υιό της ανομίας της ανατολής και εξηγούσαν ότι αυτά είναι δύο νοοτροπίες , διαφορετικές που σε αυτούς που διάβασαν το Γιατί και πως ζούν αναμεσά μας, ήταν σαφές ότι ο υιός της ανομίας της ανατολής ήταν η Μαύρη Αδελφότητα και ο υιός της ανομίας της δύσης ήταν η Λευκή Αδελφότητα.

Η Μαύρη Αδελφότητα είχε εγκαθιδρύσει την Παλιά Τάξη Πραγμάτων και η Λευκή Αδελφότητα φέρνει την Νέα Τάξη Πραγμάτων στις μέρες μας και συνεχίζει να την φέρνει , αφού δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η αποστασία.

Έδειχνε μάλιστα ο Φλαμιάτος , μια προτίμηση στον υιό της ανομίας της ανατολής , δηλαδή στην Μαύρη Αδελφότητα , παρά το ότι τον ονομάζει κι αυτόν υιό της ανομίας , δηλαδή ξέρει ότι αντιπροσωπεύουν το κακό αλλά λέει οι άλλοι της Λευκής Αδελφότητας δεν παίζονται.

Φίλοι μου , η Παλιά λεγόμενη Τάξη των Πραγμάτων , για την δική μας εποχή , ξεκινά εκ του μηδενός να επηρεάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες από το 9.600 π.Χ που έγινε το μεγάλο μπάμ και διαλύθηκε ο πλανήτης στην κυριολεξία με τον ΕλληνοΑτλαντικό πόλεμο.

Η Μαύρη Αδελφότητα λοιπόν για τα δικά μας δεδομένα , ξεκίνησε τότε και από ότι πιστεύω οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη κατά νου , ήθελε να κυβερνά από το παρασκήνιο ελέγχοντας , τους βασιλιάδες , τους μονάρχες και γενικά τους αυτοκράτορες και τους αυλικούς τους.

Η Μαύρη Αδελφότητα , κάποια στιγμή στην εξέλιξη των πραγμάτων , αποφάσισε ότι πρέπει να επιφέρει μια ενιαία παγκόσμια κυριαρχία , όπως θέλει να κάνει τώρα η Λευκή Αδελφότητα.

Απλά , η Μαύρη , έψαχνε εκείνη την ισχυρή δύναμη , που δεν μπορούσε επ ουδενί λόγο να είναι οι Έλληνες που θα το έκανε αυτό.

Δοκίμασε κάποτε τους Κινέζους , δεν της κάτσαν οι Κινέζοι , γιατί ούτε τώρα κάθονται οι Κινέζοι , ούτε βγάζουν άκρη μεταξύ τους , γίνεται χαμός , επειδή είναι πάρα πολλοί , ούτε η Λευκή Αδελφότητα μπορεί να κάνει κουμάντο εκεί , ούτε η Μαύρη , δοκίμασε μετά τους Πέρσες , δοκίμασε τους Ρωμαίους , για να φέρει την ενιαία διοίκηση η Μαύρη Αδελφότητα.

Η Μαύρη Αδελφότητα αγαπητοί μου φίλοι στην προώθηση της ενιαίας παγκόσμιας διοίκησης που ήθελε να επιφέρει σταδιακά , το 380 μ.Χ έκανε το deal για το οποίο έχω γράψει στους τόμους 43 και 44 και έδωσε κάποια στάνταρ με τα οποία πρέπει να ζούμε.

Ποιά είναι τα στάνταρ , τα ιδανικά τα οποία έδωσε η Μαύρη Αδελφότητα και τα οποία ιδανικά και τα οποία έρχεται η Λευκή Αδελφότητα τα τελευταία 250 χρόνια να τα ρημάξει και να τα αλλάξει ;

Η Λευκή Αδελφότητα λέει όχι σύνορα , διεθνισμός , όχι έθνος αφού η Μαύρη Αδελφότητα επέβαλε τα κράτη-έθνη.

Η Λευκή Αδελφότητα στις μέρες μας με την Νέα Τάξη των Πραγμάτων , που θέλει να ανατρέψει την Παλαιά Τάξη , λέει όχι οικογένεια , θέλω οι άντρες να ζούν γκετοποιημένοι και οι γυναίκες και τα παιδιά να γίνονται μόνο με κλωνοποιήσεις , δηλαδή παραγωγή ανθρώπων όπως την είχανε κάποτε οι Νεφελίμ στο απώτατο παρελθόν.

Αυτό θέλει η Νέα Τάξη.

Τι ήθελε η Παλαιά ; Οικογένεια , στήριζε την οικογένεια , στην οποία τα παιδιά εκπαιδευόταν από τους γονείς τους για να κάνουν ότι και οι μεγαλύτεροι. Αυτό το κάνε η Μαύρη Αδελφότητα.

Πατρίδα,οικογένεια και τι άλλο ; Πίστη.

Τι έγινε το 380 ; 

Το 380 είπαν , ο Χριστιανισμός επιβάλλεται σε όλους.

Ποιός Χριστιανισμός όμως ;

Ο Χριστιανισμός όμως που ορίστηκε σταδιακά από αυτό που ονομάζουμε παράδοση της Εκκλησίας και το οποίο ακολουθούμε.

Ο Χριστιανισμός που ορίζει η Εκκλησία , όχι όλος , αλλά σε συγκεκριμένα σημεία , μην παρεξηγηθώ.

Είναι σε συμφωνία με τα λόγια του Χριστού ;

Πατρίδα-Πίστη-Οικογένεια.

Ηθικές αρχές και αξίες που έρχεται να γκρεμίσει και γκρεμίζει η Νέα Τάξη των Πραγμάτων.

Τι αρχές είναι αυτές ;

Του έθνους των Ελλήνων λέει.

Λάθος. Είναι της Παλιάς Τάξης των Πραγμάτων , της Μαύρης Αδελφότητας , διότι η Μαύρη Αδελφότητα είπε , θα έχετε έθνη-κράτη και ο καθένας θα κοιτά το συμφέρον του εις βάρος των άλλων . 

Αχα.

Ο Πολέμαρχος τι λέει ; Πρέπει όλοι οι άνθρωποι να είναι ένα. Γιατί οι άνθρωποι έχουν Έναν Αρχηγό. Δεν μπορεί οι άνθρωποι να είναι διαιρεμένοι ούτε σε έθνη.

Είναι κουμουνιστής και διεθνιστής ο Πολέμαρχος ;

Όχι. Αλλά ας αφήσουμε τον Πολέμαρχο και τις δικιές του ανάγκες για τον αγώνα που θα κάνει.

Ο Χριστός τι είπε ; Μοιραστείτε σε έθνη για να φαγώνεστε μεταξύ σας ;

Όχι.

Ναι αλλά η πατρίδα είναι κάτι πολύ βασικό και πρέπει να την αγαπάς , και να αγαπάς τόσο πολύ την πατρίδα , που να ξεχνάς ποιά είναι η Πατρίδα σου , ο Παράδεισος.

Η υπέρμετρη αγάπη της επίγειας πατρίδας , σε κάνει να κολλάς με αυτόν τον κόσμο με αποτέλεσμα να ξεχνάς ότι η οποιαδήποτε προσκόλληση σε θέματα αυτού του κόσμου είναι μέγιστο αμάρτημα σύμφωνα με τα λόγια του Χριστού.

Οικογένεια. 

Όποιος με βάζει μετά τον πατέρα και την μητέρα του και τα παιδιά του , δεν είναι άξιος μου είπε ο Χριστός.

Η οικογένεια είναι ένα δεύτερο μεγάλο πιστεύω με το οποίο γαλουχηθήκαμε , γιατί για να είσαι σωστός με Χριστό και Ελλάδα μας λέγανε , πρέπει να αγαπάς το έθνος , την έννοια του έθνους , πρέπει να αγαπάς την οικογένειά σου και να μην κοιτάς τίποτα παρά πέρα και βέβαια πίστη.

Πίστη σε ποιά πράγματα όμως ;

Ποιός είναι αυτός που εφαρμόζει αυτά που είπε ο Χριστός ;

Όλοι μας είμαστε υποκριτές και κοιτάμε να εφαρμόσουμε κάπως αυτά που για να μας κάνει τα χατήρια όρισε η παράδοση της Εκκλησίας , από τους Πατέρες της Εκκλησίας.

Πόσους γάμους επιτρέπει η Ορθόδοξη Εκκλησία ; Τρείς.

Ο Χριστός όμως είπε , όποιος αφήσει την γυναίκα του να παντρευτεί άλλη , είναι φάουλ.

Απλά πράγματα λέω , γιατί έχει πολύ ζουμί μέσα το Ευαγγέλιο , γι αυτό συνέχεια λέω ότι όλοι πρέπει να το διαβάζουμε ξανά και ξανά.

Βλέπετε λοιπόν ότι , οι μεγάλες αρχές με τις οποίες γαλουχηθήκαμε , Πατρίδα-Πίστη-Οικογένεια , είναι αρχές της Μαύρης Αδελφότητας , που συμφέρουν στην Μαύρη Αδελφότητα και τώρα ήρθε η Λευκή Αδελφότητα , με τις δικές τις αρχές , διεθνισμός , όχι οικογένεια και βέβαια όχι Πίστη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αυτό είναι καλό αφού είναι αντίθετα με τα στάνταρ της Μαύρης , είναι τρισχειρότερο γι αυτό και ο Φλαμίατος δείχνει συμπάθεια πρός την Μαύρη Αδελφότητα.

Αυτή τη στιγμή , με αυτά που σας είπα , το Πατρίδα-Πίστη-Οικογένεια , δείχνω να το ανατρέπω.

Πίστη γιατί δεν πιστεύουμε ουσιαστικά σε όσα μας λέει ο Χριστός , Οικογένεια γιατί ο Χριστός είπε ότι ήρθα να φέρω πόλεμο ανάμεσα στον πατέρα και τον γιό , στην μάνα και στην κόρη και οι κοντινοί του καθενός θα είναι οι πρώτοι εχθροί του , γιατί οι κοντινοί άνθρωποι μας εκπαιδεύουνε.

Έτσι αυτό το τρίπτυχο είναι μούφα και δεν ισχύει.

Οσοι θέλετε να ακούσετε τη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στο παρακάτω σύνδεσμο μετά από το 35:00 λεπτό του βίντεο.  ΕΔΩ

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger