Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ Η ΤΕΤΡΑΥΔΡΟΚΑΝΝΑΒΙΝΟΛΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΟΓΚΩΝ

Οι επιστήμονες σε ένα βρετανικό πανεπιστήμιο έχουν κάνει μια πολύ σημαντική ανακάλυψη στην αποκάλυψη πώς η κάνναβη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για να αποτρέψει την αύξηση του καρκίνου. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτο: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Ιουλίου 2014



Η έρευνα που διεξάγεται από μια ομάδα από το πανεπιστήμιο του East Anglia (UEA) έχει ρίξει φως στην ακόμα «ανεπαρκώς κατανοητή» θεωρία ότι ένα συστατικό στη μαριχουάνα έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. 

Έχουν υπάρξει από καιρό εκθέσεις ότι το κύριο ψυχοενεργό συστατικό της κάνναβης-τετραϋδροκανναβινόλη ή THC - έχει αποδειχθεί να έχει επιτυχία στην καταπολέμηση της αύξησης των καρκινικών κυττάρων, αλλά οι ερευνητές καρκίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν ότι χρειαζόμαστε περισσότερη έρευνα προτού ξέρουμε εάν η ουσία μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ασθένεια. 

Με την ένεση THC σε εργαστηριακά ποντίκια που φέρουν ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να προσδιορίσουν για πρώτη φορά δύο συγκεκριμένους δέκτες που είναι υπεύθυνοι για την καταπολέμηση της νόσου. 

Η νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο περιοδικό Biological Chemistry, θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ώθηση για απόπειρες να δημιουργηθεί ένα συνθετικό υποκατάστατο για την κάνναβη που θα μπορεί να καταπολεμήσει τον καρκίνο με έναν στοχευμένο και ασφαλή τρόπο. 

Ο Dr Peter McCormick, από το τμήμα φαρμακευτικής του πανεπιστημίου της East Anglia UEA, δήλωσε: «Τα ευρήματά μας βοήθησαν να εξηγήσουμε μερικά από τα ήδη γνωστά, αλλά εξακολουθεί να είναι ελάχιστα κατανοητές οι επιδράσεις της THC σε χαμηλές και υψηλές δόσεις για την ανάπτυξη του όγκου. 

«Έχει υπάρξει πολύ ενδιαφέρον για την κατανόηση των μοριακών μηχανισμών πίσω από το πώς η μαριχουάνα, και συγκεκριμένα η THC, επιρρεάζει την παθολογία του καρκίνου. 

Ο Δρ McCormick, ωστόσο επέμεινε ότι μελέτες όπως αυτή δεν θα πρέπει να ενθαρρύνει τους ασθενείς με καρκίνο να αυτοθεραπεύονται. 

Ωστόσο εμείς στην Αθέατη γνώση έχουμε ασχοληθεί ξανά με αυτό το θέμα και σας προτείνουμε να διαβάσετε παλαιότερα σχετικά άρθρα για το κανναβιδέλαιο και να κρίνετε αν θα θέλετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία με κάνναβη η παράλληλη θεραπεία με την συμβατική χημική ιατρική. Το καλύτερο θα ήταν να βρείτε έναν γιατρό που θα ασχολείτε με τη φυσική ιατρική, θα κατέχει το θέμα και θα είναι εκτός του ιατρικού κυκλώματος.

ΤΟ ΕΝΔΟΚΑΝΝΑΒΙΔΟΕΙΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
 http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/05/blog-post_13.html



ΤΟ ΚΑΝΑΒΕΛΑΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ 8 ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ   http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/06/8.html

atheatignosi


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger