Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Οι πολιτικάντηδες της Δύσης,  αν δεν πούνε με κάθε ευκαιρία κάτι κακό κατά της Ρωσίας και του Πούτιν, χτυπάει το τηλέφωνό τους και ο αντίστοιχος πρέσβυς των ΗΠΑ ή ο αντίστοιχος ΤΟΠΙΚΌΣ σταθμάρχης της CIA τους τραβάνε το αυτάκι και τους θυμίζουν ότι η καρέκλα τους είναι ετοιμόρροπη και τρίζει.

21 Ιουλίου 2014Έτσι, σύρονται από τους μαρξιστές των ΗΠΑ σε γελοία μέτρα κατά της Ρωσίας, που μόνο προβλήματα προκαλούν στα κράτη τους.

Μερικές μάλιστα φορές, διατυπώνουν και την σκέψη, ότι ο Πούτιν, θα απομονωθεί και δεν θα είναι αποδεκτός σαν δημοκρατικός ηγέςτης, από τους ψευτοδημοκράτες της πλάκας του Δυτικού Κόσμου.

Προφανώς, σαν τυχάρπαστοι και άσχετοι  που είναι οι περισσότεροι από αυτούς, δεν γνωρίζουν, ή καλύτερα δεν έχουν ιδέα από γεωστρατηγικές ισορροπίες και δεν έχουν κατά νου, ότι οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελούν πλέον ένα υπερχρεωμένο μικρόκοσμο φούσκα, που έχοντας μέσα του πάνω από εκατό εκατομμύρια λαθρομετανάστες, όταν καταρρεύαει οικονομικά θα μετατραπεί σε πεδίο ασταμάτητων λεηλασιών.

Δεν έχουν λοιπόν υπόψη τους, το ότι η αγορά της Άπω Ανατολής, αλλά και της Κεντρικής Ασίας, στην οποία απευθύνεται η ΡΩΣΊΑ, είναι πέντε φορές μεγαλύτυερη από τον Δυτικό οικονομικό μικρόκοσμο, αλλά ούτε και ότι όλη η βιομηχανική δραστηριότητα  της Δύσης μεταφέρθηκε, λόγω της Ατέντας 21,  εδώ και χρόνια στην Ανατολή, έχοντας ανάγκη τις Ρωσικές ενεργειακές πηγές.

Μερικοί μάλιστα, ξεπερνώντας σε γραφικότητα, άν όχι ηλιθιότητα τους πάντες, ονειρεύονται να έχει ο Πούτιν, το τέλος του Καντάφι, ή του Μιλόσεβιτς, ή του Σαντάμ, ξεχνόντας ότι δεν πρέπει να μπλέκουν τις βούρτσες με τις .,,, σκούπες.

Η Ρωσία είναι το κράτος με το μικρότερο, σχεδόν ανύπαρκτο εξωτερικό χρέος, είναι απόλυτα ανεξάρτητη από τους τοκογλύφους της Δύσης, δεν έχει ανάγκη να εισάγει τίποτε από πουθενά, αντίθετα, αν κόψει το φυσικό αέριο που στέλνει στην Ευρώπη, η Ευρώπη θα βυθιστεί στο χάος και το σκοτάδι.

Από την άλλη μεριά, η Ρωσία, για να υπάρχει, δεν έχει ανάγκη την Ευρώπη και έχοντας το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο, κανείς δεν μπορεί να της πουλήσει μαγκιά.

Αυτά τα ολίγα και αν χρειαστεί και άλλο έκτακτο καλοκαιρινό μάθημα θα επανέλθω.

Μετά τιμής 
Λιακόπουλος Δημοσθένης

prisonplanet

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger