Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ « ΕΥΡΩΠΗ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ » - ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ

"Ευρώπη: Το τελευταίο εμπόδιο"  είναι ενα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ από την PRB Films, σε συνεργασία με το Χριστιανικό Δίκτυο Δράσης, το οποίο εξετάζει την ισλαμική εισβολή στην Δυτική Ευρώπη και την απειλή της ευρωπαϊκής δημοκρατίας, τις ελευθερίες, τον πολιτισμό και την ιστορία. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Αυγούστου 2014



Είναι επίσης μια προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ : Αυτή η ισλαμική εισβολή - που βιώνουμε στην έξαλλη συμπεριφορά της σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή - είναι επικεφαλής στην Αμερική!

Η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στη Ρώμη της Ιταλίας την 24η Σεπτεμβρίου, για να ακολουθηθεί αργότερα από προβολές στις ΗΠΑ με ένα DVD διαθέσιμο στην αγορά. 

Δείτε προεπισκόπηση από το βίντεο παρακάτω. 

Η ευρωπαϊκή ήπειρος, η οποία γέννησε τις μεγαλύτερες προόδους στον παγκόσμιο πολιτισμό, είναι τώρα στα πρόθυρα της εξάλειψης με έναν ασυναγώνιστο εχθρό απο φανατικούς Ισλαμιστές που βρίσκονται σε μια προσπάθεια να ιδρύσουν ένα ισλαμικό χαλιφάτο σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Τώρα, για πρώτη φορά, το ντοκιμαντέρ "Ευρώπη: Το τελευταίο εμπόδιο" αποκαλύπτει τους πέντε πυλώνες της Ισλαμικής κατάκτησης σε μια εξαιρετική ταινία που καταγράφει την Ισλαμική στρατηγική και την κυριαρχία της στην Δυτική Ευρώπη.

Η ταινία παρουσιάζεται σε πέντε μέρη, αποκαλύπτοντας κάθε ένα από τους πέντε πυλώνες της Ισλαμικής κατάκτησης:

Η διείσδυση: Μεταξύ 1990 και 2009, 26 εκατομμύρια μουσουλμάνοι έχουν μεταναστεύσει στην Ευρώπη-που προέρχονται από όλες τις κατευθύνσεις και διασκορπίστηκαν σε κάθε χώρα. Καμία χώρα δεν έχει πληγεί σκληρότερα από την Ιταλία με τη νόμιμη και παράνομη μετανάστευση των μουσουλμάνων.

Οι Ιμάμηδες:  Μαζί με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων μεταναστών που φθάνουν στην Ευρώπη είναι και οι ριζοσπάστες ιμάμηδες. Αυτοί οι εξτρεμιστές κήρυκες του Ισλάμ έχουν ένα μεγάλο δίκτυο παρακολούθησης και καθοδήγησης σε χιλιάδες Μουσουλμάνους στην Ευρώπη στο σχέδιό τους για την εφαρμογή του νόμου της Σαρία στη Δύση, και να ανατρέψουν τις κυβερνήσεις των χωρών καταγωγής τους.

Η απομόνωση  Οι Ριζοσπάστες ιμάμηδες θέλουν να απορρίψουν τους νόμους της κοσμικής κοινωνίας και τους αντικαταστήσουν με την αρχή της Σαρία στις ελεγχόμενες από τους μουσουλμάνους περιοχές. Ουσιαστικά, θέλουν να μετατρέψουν τις ευρωπαϊκές πόλεις σε ισλαμικό κράτος.

Ο εξισλαμισμός: Θα συλλαμβάνουν πολίτες που θα λένε αντι-μουσουλμανικά σχόλια, και θα απαιτήσουν απο τα σχολεία να σερβίρουν κρέατα Χαλάλ, ο στόχος των ριζοσπαστών ισλαμιστών είναι να αναγκάσουν τους άπιστους Ευρωπαίους να συμμορφωθούν με το νόμο της Σαρία.

Η κατάρρευση:  Το τελικό στάδιο των πέντε πυλώνων της Ισλαμικής κατάκτησης είναι η κατάρρευση. Αυτό συμβαίνει όταν ένα έθνος χάνει την υπερηφάνεια του, όταν ρίχνει τη μοναδικότητα και την τιμημένη κληρονομιά του και όταν χάνει τις προσφιλείς πεποιθήσεις του για να προσαρμόσει τις απαιτήσεις του νόμου της Σαρία.

Δείτε το βίντεο 



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger