Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! « ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ » ΘΑ ΕΓΧΥΘΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

Στην Καλιφόρνια, οι άνθρωποι με Αλτσχάιμερ θα πρέπει να δεχτούν μεταγγίσεις νεανικού αίματος για να διαπιστωθεί αν θα μπορουσε να βελτιώσει τη γνωστική λειτουργία τους - και υπάρχει σοβαρός λόγος να ελπίζουμε ότι υπάρχει πιθανότητα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Αυγούστου 2014






Ακούγεται σαν σκοτεινή πλοκή μιας χαζοταινίας βαμπίρ. Τον Οκτώβριο, τα άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ θα εγχθούν με αίμα νέων ανθρώπων με την ελπίδα ότι θα αναστρέψει ορισμένες από τις ζημίες που προκαλούνται από αυτή την πάθηση.

Οι επιστήμονες, με βάση τα πειράματά τους έχουν ενδείξεις από την πλευρά τους. Οι εργασίες πάνω σε ζώα έχουν δείξει ότι η μετάγγιση νεανικού αίματος ποντικιών μπορεί να βελτιώσει τη γνωστική λειτουργία και την υγεία πολλών οργάνων σε ποντίκια μεγαλύτερης ηλικίας. 

Θα μπορούσε ακόμη να κάνει και τα ζώα να φαίνονται νεότερα. Οι επιπτώσεις για τις βιομηχανίες καλλυντικών και φαρμακευτικών βιομηχανιών θα μπορούσε να είναι τεράστια, αν το ίδιο συμβεί και στους ανθρώπους.

Σχετικό άρθρο για το νεανικό αίμα είχαμε δημοσιεύσει στην Αθέατη γνώση τον Μάιο, όπου ανέφερε τρείς νέες μελέτες που ανακάλυψαν ότι το αίμα των νεαρών ποντικών φαίνεται να ανέτρεψε ορισμένες από τις επιπτώσεις της γήρανσης, όταν τέθηκε στο κυκλοφοριακό σύστημα των ηλικιωμένων ποντικών.

Γιατί νομίζετε ότι πολλοί από τους εύρωστους του παγκόσμιου δικτύου ζουν τόσο καιρό;

Πολλά ονόματα απο την παρακάτω λίστα είναι Ράν, (απόγονοι της ένωσης Νεφελίμ και ανθρώπων) που κυκλοφορεί, αν και εξασθενιμένο, DNA από τις επιμειξίες τους, και Εβρέ, (δηλαδή άνθρωποι που συνειδητά έχουν ενστερνιστεί τον Κρόνιο τρόπο σκέψης) και ενδεχομένως να λαμβάνουν μεταγγίσεις η να απορροφούν απ ευθείας αίμα απο τις Σατανικές θυσίες σε βρέφη.

Η βασιλομήτωρ (102), η Βασίλισσα Ελισάβετ (88), Πρίγκιπας Φίλιππος (92), Δαβίδ Ροκφέλερ (98), ο Πατέρας Τζορτζ Μπους (89), ο Χένρι Κίσινγκερ (90).

Γιατί; 

Επειδή δεν έχουν την ίδια μεταχείριση με το γενικό πληθυσμό και είναι ανανεωμένοι από ... την ζωτική ενέργεια των παιδιών.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger