Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΜΠΕΙΚΟΝ» ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ενα εστιατόριο στο Βερμόντ των ΗΠΑ «Sneakers Bistro» αφαίρεσε την επιγραφή που αναφερόταν στη λέξη μπέϊκον» επειδή προσέβαλε μια μουσουλμάνα, καθώς και για ζητήματα ασφάλειας.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Αυγούστου 2014



( Οι ανησυχίες σας για την ασφάλεια, είναι μήπως πεθάνει κάποιος μουσουλμάνος και μετά  ανατινάξουν το εστιατόριο σας; )

Η ενημερωτική ταμπέλα τέθηκε ως μέρος ενός προγράμματος της πόλης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημοσιεύσουν μια διαφήμιση σε μια περιοχή όπου έχουν συμβάλει στη διατήρηση των παρτεριών της πόλης. 

Η πινακίδα που έγραφε “Yield Sneakers Bacon” αφαιρέθηκε αφότου μια γυναίκα, προσδιορίζοντας τον εαυτό της ως μουσουλμάνα, το δημοσίευσε σε μια κοινότητα φόρουμ, δηλώνοντας ότι ήταν προσωπικά προσβεβλημένη από την επιγραφή.

Η γυναίκα που παραπονέθηκε στο διαδύκτιο αποκάλεσε την επιγραφή "σκληρή" για εκείνους που δεν καταναλώνουν χοιρινό κρέας. " 

(Ακόμα ένα παράδειγμα της μουσουλμανικής υπεροχής που καταστρέφει τον ιστό της Αμερικής, βοηθούμενη και υποκινούμενη από τη σαρία και την Αριστερά)

Το πρωί του Σαββάτου το εστιατόριο ποστάρισε στη σελίδα του στο Facebook, «Εμεις εδώ έχουμε σκοπό να εξυπηρετήσουμε το πρόγευμα των ανθρώπων, και όχι την πολιτική. Αφαιρέσαμε την επιγραφή ως χειρονομία σεβασμού της διαφορετικότητας της κοινότητάς μας. 

Αν νομίζετε ότι μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου στην ελλάδα δεν θα δούμε κι εδώ παρόμοια περιστατικά ......  είστε βαθιά νυχτωμένοι!

Δείτε το βίντεο




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger