Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΟΝΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΑΒΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η 4-ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ

Δύο γονείς από το Μίλγουόκι των ΗΠΑ αφού αρχικά ήταν σε αντίθεση για τη χρήση μαριχουάνας, τώρα αναγνωρίζουν ότι το λάδι από αυτό το φυτό έχει κρατήσει την 4-χρονη κόρη τους ζωντανή.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Σεπτεμβρίου 2014


"Είναι τόσο απασχολημένη και ανεξάρτητη," λέει η Μπέθανι Μέρκλιν καθώς παρακολουθεί την κόρη της Λία να παίζει στο σαλόνι τους.

Δεκαέξι μήνες πριν, οι γιατροί στο Νοσοκομείο Παίδων Doernbecher είπαν στην οικογένεια Μέρκλιν ότι ένας σπάνιος μη επιδεχόμενος χειρουργική επέμβαση όγκος στον εγκέφαλο σήμαινε ότι η Λία είχε έξι έως 12 μήνες ζωή.

"Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου", θυμήθηκε ο πατέρας της Λία, Ερικ Μέρκλιν.

Η οικογένεια Μέρκλιν πιστεύει ότι οι ημερήσιες δόσεις από λάδι κάνναβης ανάμεσα στα δημητριακά "Τσίριος" συγκράτησαν τον όγκο της Λία από το να αναπτυχθεί.

"Η πρόσφατη μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε αύξηση μεταξύ των μηνών Ιανουάριο και  Ιούλιο," εξήγησε η Μπέθανι, «πριν πάρει το λάδι δεν μπορούσε να περπατήσει, και τώρα είναι σε θέση τουλάχιστον να κυκλοφορεί. Παρόλο που εξακολουθεί να πέφτει έχει βελτιωθεί."

Η 4-χρονη λαμβάνει μέχρι ένα γραμμάριο ελαίου την ημέρα, και οι δύο γονείς της έχουν ιατρικά πιστοποιητικά για την μαριχουάνα.

Χωρίς καμία ασφαλιστική κάλυψη για το έλαιο, το κόστος για την οικογένεια είναι περίπου100 δολάρια ανά εβδομάδα.

Η Δρ Kellie Nezemi, η οποία αντιμετωπίζει την ασθένεια της Λία στο νοσοκομείο Doernbecher, λέει ότι ο  τύπος του όγκου της (DIPG) είναι η πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του εγκεφάλου στα παιδιά.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger